Merhaba, Eylül annesiyim nasipse ama tecrübenizden faydalanmak için daha çok sizinleyim :) Diğer gruba da yazmıştım ama size de sormak istedim.
Bugün devlet hastanesine gittim, gecen hafta idrar kültürü testi vermiştim. Hem sonucu sorarım hem de yarin fetal dna için kan vericem bi kalp atışı göreyim tekrar dedim. Sat a göre 10+4üm ama doktor 11+1'sin, ikili tarama zamanin gelmiş, şimdi yapıcam dedi. Ben şok oldum, devlet hastanesinde gebe pol.de boyle pat diye hic hazır değildim. Hatta riskli çıkacak diye cok korktuğum için direkt fetal dna olsun demiştim. Doktor olculer iyi kan ver, 15 gun sonra gel dedi. Ben de merak ettim ense kalinligi ne, burun kemiği var mi vs
şu ana kadar karşılaştığım en anlayışlı doktor olabilir kendisi, endişelerimi gözümden anladi sağolsun, psikolojik yönden de rahatlattı beni. Yarin yine fetal dna için kan vericem ama ikili test için 45 mm olmasi lazım yazıyor internette, bizimki 42.3 mm. Yaptığı teste oh diyip rahat uyuyabilir miyim birkaç gün fark olsa da :) Bir de bakıp bakıp cinsiyeti erkek dedi, bu kadar erken belli olması mümkün mü?