-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #10.481
İngiltere.Medeniyetin başkentiHangi ulkedesiniz
Benim dışardan bakan anlamaz ama evde pijama eşofmanla anlaşılıyor. Hele çıplak baktığımda iyice büyümüş bi 3 4 hafta önde gibi karnımKızlar karniniz cıktı mi artık dışarıdan belli oluyo mu benim 16 hafta oldu bugün artık karnım belli oluyo
yani zor bir durum zaten daha hassasız. bende telkin ediyorum, birşey olmaz falan diye normalleşiyorum. yarım saat sonra saçma sapan birşeye ağlarken buluyorum kendimi. sizin doktor amniyosentezden bahsetmedi mi?Hayırlı güzel sonuçlar inşallah bende elim kolum bağlı bekliyorum belirsiz fetal dna var tek su an yapılabilecek oda kesin değil çok berbat durumdayım
22-23. haftalarda yapılıyor canım kendi doktorun yapmaz büyük ihtimalle mesela benimki yapmayacak başka bir hastaneye yönlendirecek ve kesinlikle yaptırılması gerek çünkü vücudundaki organları inceliyor kalbi,midesi, bağırsakları gibi ve bir problem gözükürse doğar doğmaz uygun tedavisini olur doktorun sana da söyler zaten daha vakit var diye söylememiştirKızlar detaylı ultrason nasıl oluyor. Oglumda yapılmışmıydı hatirlamiyorum.
Kendi doktorumuz mu yapacak acaba
Hangı sıteden aldın canımKalp cihazinimi . Bende aldim vallahi. Hatta sitede 17.00 den önceki siparisler bugün kargolanir dedigi icin tam 16.45 de siparis verdim.
Ya çok iyiymiş bu cihaz ilk defa duydumKalp cihazinimi . Bende aldim vallahi. Hatta sitede 17.00 den önceki siparisler bugün kargolanir dedigi icin tam 16.45 de siparis verdim.
Benim de öyle dışarıda anlasilmiyo ama evde pijama giyince anlasiliyoBenim dışardan bakan anlamaz ama evde pijama eşofmanla anlaşılıyor. Hele çıplak baktığımda iyice büyümüş bi 3 4 hafta önde gibi karnım
Bendede agrı var sızlanma seklınde baslıyorKızlar karnının alt kısmında aşağı tarafında ağrı vs hissedesiniz var mı. 15.haftamın içindeyim normal mi acaba? Zorlamıyor ama hafif hafif bir ağrım var.
Kızlar detaylı ultrason nasıl oluyor. Oglumda yapılmışmıydı hatirlamiyorum.
Kendi doktorumuz mu yapacak acaba
Canim ben bu yaşıma geldim 1 sivilcem yoktu simdi komple anlım burnum yanak çene yuzum gozum berabet oldu progesteron kulaniyorum 9 kg de aldim 3 ayda inan ben kendime aynada bakamiyorum bazen alayasım geliyo ama sadece arko suruyorum yuzume simdi hormonlardan neyin iyi gelip gelmeyecegini bilmedigim icin hic birsey surmuyorum yuzume benimde yuzum normal kuru ve ya yağlı olmadi ama goğus ortamda lekeler çikmaya başladi çok kotu kizardi şu hormonlardan çekiyoruz
Hangı sıteden aldın canım
Ya çok iyiymiş bu cihaz ilk defa duydumnerden aldın canım bende almak istiyorum hemen
Homemade aromaterapi bir bak istersen hiç katkı maddesi olmayan ürünler yapıyorlar, ben uzun süredir kullanıyorum.Cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz kızlar, eski rutine devam mı yoksa bıraktınız mı? Benim cildim aşırı kuruyor su içmeme rağmen üstelik sivilcelendim de. Zaten sivilceye yatkın cildim ama hiç degilse hamilelikte olmasin isterdim. Kendimi çirkin hissediyorum hamilelik insanı güzelleştirir derler ben suratima bakmak istemeyecek hale geldimİçerik araştırması yapıyorum gebelikte kullanılabilir serumlar vs var ama işte aman bişey olursa düşüncesi beni uyuz ediyor
Benim kızlar 12.haftada söylenmişti bugün kesin kız olduklarını öğrendim. Size bu haftada erkek dendiyse kesin gözüyle bakabilirsiniz kolay kolay değişmezMerhaba, Eylül annesiyim nasipse ama tecrübenizden faydalanmak için daha çok sizinleyim :) Diğer gruba da yazmıştım ama size de sormak istedim.
Bugün devlet hastanesine gittim, gecen hafta idrar kültürü testi vermiştim. Hem sonucu sorarım hem de yarin fetal dna için kan vericem bi kalp atışı göreyim tekrar dedim. Sat a göre 10+4üm ama doktor 11+1'sin, ikili tarama zamanin gelmiş, şimdi yapıcam dedi. Ben şok oldum, devlet hastanesinde gebe pol.de boyle pat diye hic hazır değildim. Hatta riskli çıkacak diye cok korktuğum için direkt fetal dna olsun demiştim. Doktor olculer iyi kan ver, 15 gun sonra gel dedi. Ben de merak ettim ense kalinligi ne, burun kemiği var mi vsşu ana kadar karşılaştığım en anlayışlı doktor olabilir kendisi, endişelerimi gözümden anladi sağolsun, psikolojik yönden de rahatlattı beni. Yarin yine fetal dna için kan vericem ama ikili test için 45 mm olmasi lazım yazıyor internette, bizimki 42.3 mm. Yaptığı teste oh diyip rahat uyuyabilir miyim birkaç gün fark olsa da :) Bir de bakıp bakıp cinsiyeti erkek dedi, bu kadar erken belli olması mümkün mü?
Cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz kızlar, eski rutine devam mı yoksa bıraktınız mı? Benim cildim aşırı kuruyor su içmeme rağmen üstelik sivilcelendim de. Zaten sivilceye yatkın cildim ama hiç degilse hamilelikte olmasin isterdim. Kendimi çirkin hissediyorum hamilelik insanı güzelleştirir derler ben suratima bakmak istemeyecek hale geldimİçerik araştırması yapıyorum gebelikte kullanılabilir serumlar vs var ama işte aman bişey olursa düşüncesi beni uyuz ediyor
Normal şeffaf akıntı, doktoruna gittiğinde yine sorarsın ama hamilelik döneminde artış gösteriyor. Endişe etmeArkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
Aromaterapi beni mahvetti cildim bozuk değildir gözaltı koyu halkalarım var onun haricinde fena değildir ama Hülya Kayhan art de huile ürünleri yüzünden iki kere acillik oldum kortizonlu iğne yedim Allahtan eskiye döndü cildim hayatımda unutamam o yaşadığımı dikkatli olmak gerek yağlar doğal evet ama her cilt tipine her yağ uygun olmuyormuş aman dikkat.Homemade aromaterapi bir bak istersen hiç katkı maddesi olmayan ürünler yapıyorlar, ben uzun süredir kullanıyorum.
Hayırlısı olsun, erkek hissediyordum ama belki kiz olur diye iste bir umutBenim kızlar 12.haftada söylenmişti bugün kesin kız olduklarını öğrendim. Size bu haftada erkek dendiyse kesin gözüyle bakabilirsiniz kolay kolay değişmez
Ense kalınlığı ne kadar çıktı?