2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı güzel sonuçlar inşallah bende elim kolum bağlı bekliyorum belirsiz fetal dna var tek su an yapılabilecek oda kesin değil çok berbat durumdayım
yani zor bir durum zaten daha hassasız. bende telkin ediyorum, birşey olmaz falan diye normalleşiyorum. yarım saat sonra saçma sapan birşeye ağlarken buluyorum kendimi. sizin doktor amniyosentezden bahsetmedi mi?

Kızlar detaylı ultrason nasıl oluyor. Oglumda yapılmışmıydı hatirlamiyorum.
Kendi doktorumuz mu yapacak acaba
22-23. haftalarda yapılıyor canım kendi doktorun yapmaz büyük ihtimalle mesela benimki yapmayacak başka bir hastaneye yönlendirecek ve kesinlikle yaptırılması gerek çünkü vücudundaki organları inceliyor kalbi,midesi, bağırsakları gibi ve bir problem gözükürse doğar doğmaz uygun tedavisini olur doktorun sana da söyler zaten daha vakit var diye söylememiştir

Aromaterapi ürünlerinden yani bitkisel yağlardan destek al, hormonlara elbette yapacak bişi yok ama belki bir faydası olabilir diye aklıma geldi.

Ya çok iyiymiş bu cihaz ilk defa duydum nerden aldın canım bende almak istiyorum hemen

Ben daha önce saglik ocaginda görmüstüm. Gittigidiyor dan aldim. Inşallah iyi cıkar. Isterseniz benimki gelsin deniyim öyle alin. 265tl civarıydi

Homemade aromaterapi bir bak istersen hiç katkı maddesi olmayan ürünler yapıyorlar, ben uzun süredir kullanıyorum.

Benim kızlar 12.haftada söylenmişti bugün kesin kız olduklarını öğrendim. Size bu haftada erkek dendiyse kesin gözüyle bakabilirsiniz kolay kolay değişmez
Ense kalınlığı ne kadar çıktı?

yazın buz sürerim yüzüme cünkü sarisin beyaz tenli olduğumdan sicakta kabariyor. Kışın Su ve zeytinyagli doğal sabun kullaniyorum. Ben en doğalindanda olsa cogu krem beni alerji yapıyor.

Arkadaslar merhaba 12.haftamdayim ben genelde uzaniyorum ama az da olsa ayakta bir is yapsam seffaf ve peceteye gelen bir akintim oluyor kokusuz tabiki...bu normalmidir?basina bezer bir durum gelen var mi?
Normal şeffaf akıntı, doktoruna gittiğinde yine sorarsın ama hamilelik döneminde artış gösteriyor. Endişe etme

Homemade aromaterapi bir bak istersen hiç katkı maddesi olmayan ürünler yapıyorlar, ben uzun süredir kullanıyorum.
Aromaterapi beni mahvetti cildim bozuk değildir gözaltı koyu halkalarım var onun haricinde fena değildir ama Hülya Kayhan art de huile ürünleri yüzünden iki kere acillik oldum kortizonlu iğne yedim Allahtan eskiye döndü cildim hayatımda unutamam o yaşadığımı dikkatli olmak gerek yağlar doğal evet ama her cilt tipine her yağ uygun olmuyormuş aman dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…