- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #9.821
Size cok katılıyorum ben ilk dogumumu 38 yasinda yaptım cok sukur en ufak bir sorunla bile karsilasmadim hep cok mutlu ciktim muayenehaneden ve iki gebeligimde de hic problem yasamadan hemen hamile kaldim. Su anda da 42 yasindayim su ana kdr bir problem yok bundan sonra da olmaz diye umut ediyorum. Ayrica bende prolaktin yuksekligi de var bilenler vardir bu durum gebelik olmasini engelleyebiliyor hatta bekarken dr rahmetli anneme cocuk sahibi olma konusunda sıkınti yasayabilir dediginde annem çok uzulmus gunlerce aglamisti. Diyecegim o ki nasipte varsa bir sekilde oluyor. hepimiz bebeklerimizi sag salim dunyaya getirelim ınsallahhDünyaya gelecek her türlü geliyor. Eski işyerinden bir müşterimiz tüp bebek ile 40 yaşında hamile kaldı, herhangi bir sorun yaşamadan hamileliğini tamamladı. Bazen de bakıyorsunuz 20li yaşlarında cok sayida düşük yaşayan oluyor. Bu biraz genetik biraz şans işi. Elbette tıp olası faktörlere göre riski daraltır ya da genişletir. Ama bu doğum gebelik olaylarında kesinlik asla yok diye düsünüyorum. Bana sen hamile kalamazsın demişti bir doktor daha 20 yaşımın başında 5 dakikalık bir muayenede.Düşünün yaşadığım hayal kırıklığını üstelik ciddi düşündügüm ilişkim vardı vs vs. Rahimle alakal sorun var vs demisti detayını tam hatirlamiyorum. Zamana bıraktım, yaşayınca görürüz dedim. Sonuç: ilk seferde hamile kaldım şükür şimdilik sorunsuz ilerliyor. Halen aklıma gelince sevgimi yollarım kendisine :))