- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #9.581
Kızlar napıyorsunuzz ?
Ben bişiy sorucam ; 2. Hamileliği olup da bebeği hisseden var mı?
Ben bugün 15+1 hala hissetmiyorum. oğlunda 20. Haftada hissetmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar napıyorsunuzz ?
Resmini paylasabilir misiniz
Zeytin yağınıda denedim ama malesef şuan kış mevsimi ben gebelikten öncede kış mevsiminde sürekli kavlayan kuruluktan kaşınan biriydim o yüzden bahar gelene kdr çatlamasam bari ne yaparsam fayda etmiycek çünküZeytinyağını öneririm
Ben hissediyorum cok hafifKızlar napıyorsunuzz ?
Doktor bi yorumda bulundumu gerci daha kücükEvet bacak arası
Ben hissediyorum gibi sanki. Dünden beri tuhaf bi his var sağ tarafımda Ara ara biri karnımı dürtüyormuş gibiKızlar napıyorsunuzz ?
Gözün aydın canımKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Geçmiş olsun canım inşallah birdaha da olmazKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Çok şükür. Çok geçmiş olsunKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Hayırlısıyla sağlıkla inşallah aslında bir önemi yok sadece artık alışveriş yapmak istiyorum onun için onun tatlı heyecanlarıbenim içimden senin ki oğlan gibi geçti:) hayırlısı olsun tabi:)
Hadi gözün aydın canım çok sevindimmKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
merhaba. color & soin diye bir saç boyasını kullanmıştım hamile kalmadan önce, bulabileceğimiz en doğal boya bu diye biliyorum ama ben de önerilere açığım. bazıları amonyaksız herhangi boya da olabilir diyor ama.. ben de evden çalışıyorum diye erteliyorum boyamayı, 16 haftam bitince, mart'ta boyarım herhalde.Merhaba arkadaşlar, saç boyama konusunda ne yapıyorsunuz? Dibim geldi iyice ve boyamak istiyorum artık. Tr de herkes boyamaya mesafeli ama Avrupa ve Amerika’da boyamaya olumlu bakıyorlar. Boya tavsiyeniz var mı?
Gözun aydin plesenta asagida oldumu kanama cok oluyor malesef.. insallah tekrarlanmaz bidahaKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Bende kullandim bende cok memnundumcnm ben gümüş kapak aldım görümcem çok işe yarıyor dedi. ebebek indiriminden aldım
Kizlar daha gec hissedilir derler tabi nekadar dogru bilemem ama kizimda gec oglumda erken hissetmisdim:) bakalim bu seferde erken hissettim teori tutucakmi belli olurBen bugün 15+1 hala hissetmiyorum. oğlunda 20. Haftada hissetmistim
ben feast (güney kore'ye giden test) için 2900 lira fiyat almıştım. baya övüyorlar o testi. sonra doktorumun anlaşmalı olduğu panorama'yı yaptırdım, o da 2950.Fiyat ne verdiler acaba?
çok sevindim geçmiş olsun.. benim de plasenta aşağıdaymış, bu haftalarda o kadar önemli değil, zamanla büyük ihtimal yukarı çıkar dedi.Kızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Teşekkür ederim
Ben de reklamini gordum ama nasil kullaniliyor gumus kapaklar acaba?çok revaçta cnm artık. biz doğum yaptığımızda pek yaygın değildi hatta görümcem 2.5 sene önce 285e almış ben indirimden 92 tlye aldım. başka hiçbirşey almana gerek yok kapaklar yeterli dedi bana. bi de göğüs pedi aldım o kdr.
ben de kullanmadım ama göğüs ucuna konuyordur :) gümüşün yaraları iyileştirici etkisi varmış.Ben de reklamini gordum ama nasil kullaniliyor gumus kapaklar acaba?