- 15 Aralık 2020
- 12
- 10
- 27
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #9.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilkfoto bacak arasi fotosuysa KizEki Görüntüle 2778762 Kızlarr banada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Evet bacak arasıIlkfoto bacak arasi fotosuysa Kiz
Farklı farklı çıkıyor en iyisi 18 i beklemek heyecanı koruyalım biraz dahaskull teorisi var ona bak bi istersen canım
12. Haftamdayım ilkini 14,5 da net hissettim şimdide bir kaç gündür varlığını hissettiriyor burdayım anne diyor miniğim tam tekme vurma gibi değil içinde bişey dönüyor kıpırdıyor gibiKızlar napıyorsunuzz ?
Ben bişiy sorucam ; 2. Hamileliği olup da bebeği hisseden var mı?
Fiyat ne verdiler acaba?fetal dna testi için bilgi isteyen arkadaşlar vardı umarım mesajımı görürler. testi yapan firma bana ulaştı. faest test. bana yapılan testin adı nipt test.
benim içimden senin ki oğlan gibi geçti:) hayırlısı olsun tabi:)Farklı farklı çıkıyor en iyisi 18 i beklemek heyecanı koruyalım biraz daha
3.250 tlFiyat ne verdiler acaba?
maşallah cnm çok sevindimKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Gözün aydın cnmKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
12. Haftamdayım ilkini 14,5 da net hissettim şimdide bir kaç gündür varlığını hissettiriyor burdayım anne diyor miniğim tam tekme vurma gibi değil içinde bişey dönüyor kıpırdıyor gibi
Bende hissediyor gibiyim hatta dün aksam tekme tarzı hissettim. Ama emin olamıyorum acaba yanlış mı hissettim diyeKızlar napıyorsunuzz ?
Ben bişiy sorucam ; 2. Hamileliği olup da bebeği hisseden var mı?
Gözün aydın canm hiç yorma kendini artık zamanla yukarı çıkar plesenta ablamında öyleydi düzelmiştiKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.
Ben duştan duşa bebe yağı kullanıyorum aslında hergun kulllansak ıyı olacakKızlar çatlakların oluşumuna yönelik önlem almaya başladınız mı ? Ben tüm vucuduma zeytinyagı suruorum sizce faydası olur mu ? Siz neler yapıyorsunuz ?
Haberlerını beklıyorım canım ınsalalh guzel gelecekEvet hastanedeyim ultrasona alacaklar öglen gibi hala hafif kanamalarim var lekelenme tarzinda. Insallah bebegim yaşiyordur.
Ççok sevındım canım Annesını cok sevmıs bebeşin bırakmıyo senı artık bol bol dınlenmek hersey guzel olacakKızlar şükür evime geldim. Çok şükür bebek iyi.benimde böbrek vs iyi çıktı. Bebek plesantası aşagiya inmis o yüzden kanama olmuş. Zamanla yukarı çıkar takip edecegiz dedi. Yorulmak uzun süre ayakta kalmak ilişki yasak. Rahim ağzi kapalı birde servikal uzunluk dedi sanirim 50mm miş gayet iyi dedi.