- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.841
Kese belki görülürdü ama benim doktorum o kadar umursamaz davrandı ki sağolsun. 6.haftanın içindeyim kese varsa görürdük ve en azından ne olduğunu bilirdik. Şimdi muamma... Hayırlısı canım yaa sağolasınCanım Allahtan umut kesilmez üzülme lütfen hayrlısı olsun inşallah. Kese görmeden değer düştüyse kimyasal diye biliyorm yanlışta biliyor olabilirim tabi emin değilim
Hayır hiçbişey olmadı, gayet yolundaydı, hiçbişey anlamadımKanaman olmuş muydu canım
Orda da tam ortadaCanım senin minnoş tam orta da bilemedm pek de anlamıyorm zaten erkek gibimi sanki birde aslında. Ultrason görüntüsü 6 veya 7 olursa daha iyi
Bana da oyle dusuk riskin var demisti doktor dikkat etmek gerekiyo ama ozellikle tup bebek de cogu kisinin kanamasi oluyo al canim bende okullar tatil olunca su surecte evdeyim dikakt ediyorum dinleniyorumben senin kanamanı okuyunca hem haftamız cok yakın hemde konustuk diye . üzüntümden okumamıştım kanaman nasıl oldu diye . içime işler diye
sonra işte cumartesi benim kanamam oldu bir kere kırmızı geldi akşam 11 de bir de ertesi sabah kahve leke geldi
bir daha olmadı inş . bana riskin var dediler bir hafta rapor aldım . sonrasında da heyet raporu alıcam 11. nci haftaya kadar
Merhaba erkekMerhabaRica etsem benim icinde yorum yapar misiniz? Vajinal ultrason.
Daha küçük olmalı 5-6 haftalık bebişiniz büyümüş yer değiştirebiliyorlar bu haftalarda varsa ilk usglerden gönderin bakalımAşk olsun ya benim bebişimin de cinsiyet tahmini yapın foto koymuştum yine koyuyorum karından bakıldı yani üsttenEki Görüntüle 2754096
Erkek Mi acabaOrda da tam ortada
Hiç bilmiyorum ki çoğunluk erkek diyo aradan zaman geçiyo ya bu kız diyorlarErkek Mi acaba
6haftalıkken yukarda tam ortadaydı Dr foto çıkartmadı o zaman bunu da vermedi ben TLF dan çektimDaha küçük olmalı 5-6 haftalık bebişiniz büyümüş yer değiştirebiliyorlar bu haftalarda varsa ilk usglerden gönderin bakalım
Selamlar benimde dogumum agustosta Allah nasip ederse. benimde iki yasinda kizim var ama emzirmeyi biraktirdim. Zaten iki yas sonrasi birakmasi gerekirdi ama hamile oldugumu ogrenincede sebep oldu. Ani degil ama yavas yavas Alistirsan iyi olur aslinda.Selamlar
Ben de hayırlısıyla 2021 ağustos annelerindenim. İkinci yavrum gelecek inşallah. 16 aylık oğluşum var ve onu da emziriyorum. Hamileyken emziren var mı benim gibi? Herhangi bir problemle karşılaştı mı merak ediyorum. Süreci sizlerle paylaşıp, sizlerinde yaşadıklarınıza ortak olmak istedim.
Bakalim ne diycej doktor inş saglikla tekrar olur bu ayTest yok elimde malesef ama kan testi böylesine yanıltmaz. Hiç aramayacağım, yarına direkt randevu alacağım. Keşke bir hata olsa, mucize olsa..
bence biri kız biri erkek sağdaki kız olabilir gibime geldiŞimdi usg yağmuruna tutcam seni
1 numara 2 numara ve ikisi yan yana
Çok büyük olduğu için tam birşey söyleyemicem ama erkek olabilir.6haftalıkken yukarda tam ortadaydı Dr foto çıkartmadı o zaman bunu da vermedi ben TLF dan çektim
günaydın herkese. ben rutin kan tahlillerimi yaptırdım da kreatinin ve ürik asit değerlerim normal sınırın altında çıkmış. beslenmeyle alakalıymış protein eksikliğinden kaynaklı olabilir yazıyor ama gene de tedirgin oldum aynı durumda olan var mı? hemoglobinim bile şimdiden 11.1e düşmüş. ilk gebelikte 12.haftadan sonra düşmeye başlamıştı bu gebelik beni şimdiden çok yorgun düşürdü maalesef
Ben birşey demedim daa önce ne zamandı kontrolün ilk bebeğin mi dedi evet dedim o kadar çok sık gelmen o yüzden demek ki dedi
Ben öyle bir sorun yaşamadım havası fazla mı acaba içinde kiEvet siringadan canım.Enoxa geçtiğinden beri kapağını açar açmaz damlıyor ve çok acıtıyor.
Canım karındansa ikisi de erkek görünüyorŞimdi usg yağmuruna tutcam seni
1 numara 2 numara ve ikisi yan yana
canım senin kanaman olunca corasprini tamamen mi kestiler ?Bana da oyle dusuk riskin var demisti doktor dikkat etmek gerekiyo ama ozellikle tup bebek de cogu kisinin kanamasi oluyo al canim bende okullar tatil olunca su surecte evdeyim dikakt ediyorum dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?