- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.912
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.801
evet evet hiç zararı yokmuş ben kullanıyorum bir süredir baya rahatlatıyor. diğerleri gibi uyku da yapmıyor. mide bulantısına yanmasına ekşimesine iyi geldi banaCnm gaviscon içilebiliyor mu ilk dönemlerde? Hatta içilebilen mide ilaçları nedir alayım hepsini
Aşk olsun ya benim bebişimin de cinsiyet tahmini yapın foto koymuştum yine koyuyorum karından bakıldı yani üsttenKarındansa erkek
Kız sanırım canımAşk olsun ya benim bebişimin de cinsiyet tahmini yapın foto koymuştum yine koyuyorum karından bakıldı yani üsttenEki Görüntüle 2754096
Denicem bunu.Her açtığımda akıyor ya vede cok morartiyor.Oksaparda bir gün bile morarmadi ve acitmadi.
Aşk olsun ya benim bebişimin de cinsiyet tahmini yapın foto koymuştum yine koyuyorum karından bakıldı yani üsttenEki Görüntüle 2754096
Oksaparla başladım şimdi malum biliyorsun covitten dolayı ne bulursam onu alıyorum ama şuan korka korka yapıyorum resmenBen oksapar kullaniyorum hafif morarmalar oluyor ama yanma acı olmuyor. Geçen kürtaj olduğum gebelikte hibor kullandım cok acitiyordu karnim simsiyah olmustu. Sen hangi marka kullaniyorsun
Erkek mi istiyorsun canımBen hic anlamiyorum canım. Bir arkadas bana bakmisti erkek diye
Oksaparla başladım şimdi malum biliyorsun covitten dolayı ne bulursam onu alıyorum ama şuan korka korka yapıyorum resmen
Kızlar ben de 8 haftalık tüp bebekle gebeyim fakat estrofem kullanmadım o ilacı ne için verdi doktor? Acaba ben onun yerine BAŞKA birşey mi kullandımkızlar gebeliğin 7-8 nci haftasında olup tüp bebek tedavisi görüp estrofem kullanıp , tsh degeri tüp bebek öncesi 2,5 altı olup . estrofem kullanınca 2,5 ile 3 arasında deger olanlar var mı?
benim 2,79 degerim var estrofem kullandıgım için artış olmuş olabilir mi? kalp atışından sonra estrofemi bıraktım.
kadın dogumcu dahilileye falan yönlendirmedi ne düşünüyorsunuz.
böyle degerde olup ilaç kullanan var mı?
@Fly3646 @KrielRabbimnasip6103 Nosking @colorfulballoons @eczhnm
Erkek mi istiyorsun canım
Kız Ahsen anlıyor musun cinsiyeti sen benimkine de bi bakıversene hayrınaErkek mi istiyorsun canım
canım östrojen hormonu . estrofem ilacıKızlar ben de 8 haftalık tüp bebekle gebeyim fakat estrofem kullanmadım o ilacı ne için verdi doktor? Acaba ben onun yerine BAŞKA birşey mi kullandım
Oksaparda sıkıntı yokta enoxda sıkıntım ama şuan dediğini uyguladım akmadı bu sefer teşekkürlerBugün eczaneye sordum piyasaya bol bol oksapar dagitmislar dedi
Estrofem yukseltiyo malesef canim ama cabucak duser sikinti etme estrofemi birakinca eski duzenine geri doner ama yinede ihmal etme belki 25 mg dusuk doz baslatiranladım canım sende ilaç kullanıyorsun anlaşılan .
benim yumurta toplamadan 0,79 du transferden sonra 30 gün sonra estrofem kullanırken 2,79 oldu .
Evt kanama alanim yoktu yinede oldu doktor progesteron eksik gelmis olabilir dedi.. sadece bi kere kirmizilik geldi sonra hep kahve leke 1 hafta kadar devam etti..senin kanama alanın olmadan mı kanama oldu peki? bir de kac gün sürdü kanaman
Anladım galiba onun için ben bant kullanıyorum.canım östrojen hormonu . estrofem ilacı
İnşAllah canım gönlünce olsun1 oğlum var ona arkadaş bir tane daha oglum olsun isterim. Tabi rabbim bilir. Saglikla devam etsinde
Bi bakayım canım attaKız Ahsen anlıyor musun cinsiyeti sen benimkine de bi bakıversene hayrına
ben senin kanamanı okuyunca hem haftamız cok yakın hemde konustuk diye . üzüntümden okumamıştım kanaman nasıl oldu diye . içime işler diyeEvt kanama alanim yoktu yinede oldu doktor progesteron eksik gelmis olabilir dedi.. sadece bi kere kirmizilik geldi sonra hep kahve leke 1 hafta kadar devam etti..
olabilir canım . benim haptı .Anladım galiba onun için ben bant kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?