- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.861
Ay hadi inşallah kaçıncı haftada söyleyecekler acaba heyecanla bekliyoruzbence biri kız biri erkek sağdaki kız olabilir gibime geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah kaçıncı haftada söyleyecekler acaba heyecanla bekliyoruzbence biri kız biri erkek sağdaki kız olabilir gibime geldi
Tekrar 10 gün sonra gidicem 11.hafta oluyor o zaman nub teorisine gelmiş oluyor. 10.haftada erkek bebeği öğrenenler varmış bakalım bizimkiler ne yapacakCanım karındansa ikisi de erkek görünüyor
Benimde böyleydi ama son ultrasonda bebeğin baya yeri değişmiş baya kıza döndü
Tekrar kontrole gittiğinde yine at canım bakarız
dr 12.haftada hiç beklemediğim bi anda bak bu eli bu ayağı bu da pipisi diyip %99 erkek olduğunu ilan etmişti sağolsun :)Ay hadi inşallah kaçıncı haftada söyleyecekler acaba heyecanla bekliyoruz
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallahdr 12.haftada hiç beklemediğim bi anda bak bu eli bu ayağı bu da pipisi diyip %99 erkek olduğunu ilan etmişti sağolsun :)
Tamamen kestik kullanmiyorum ben corasprin yok benim dondurulmus blast transfercanım senin kanaman olunca corasprini tamamen mi kestiler ?
bir de senin de taze transferdi degil mi?
tam olarak gününüz kaç şuan benm 7+2Tamamen kestik kullanmiyorum ben corasprin yok benim dondurulmus blast transfer
aynen cnm amin. bi de erken tahminler eğer kız bebek yönündeyse yanıltıcı olabiliyor. iki arkadaşıma bebek kız denmişti biri 20.haftada detaylı ultrasonda, biri de 30. haftada aslında bebeklerinin erkek olduğunu öğrendiler. baya şok etkisi yaratmıştı o yüzden beklemek en iyisi :)Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah
dr 12.haftada hiç beklemediğim bi anda bak bu eli bu ayağı bu da pipisi diyip %99 erkek olduğunu ilan etmişti sağolsun :)
Biz seninle ayniyiz canim.7+2 benim detam olarak gününüz kaç şuan benm 7+2
erkek benceGünaydın arkadaşlar, bende tahminlerinizi alabilir miyim karından ultrason
göz önünde bir yere koyun ya da alarm kurunkızlar sürekli folik asit içmeyi unutuyorum. Benim gibi unutan var mı?
8+3tam olarak gününüz kaç şuan benm 7+2
Çok güzellll. Darısı bizlerin başına inşallah biz de duyarızVajinal olarak 5. 64mm bebeği ve kalp atışını duyduk
evet canım benim tüp bebek . senin de mi öyle yoksa normal mi?Biz seninle ayniyiz canim.7+2 benim de
Yarın başlayacağım inşallah bi yerde tutmaya tutmaya tutturmayı öğrenmem gerek evetCanım bence de yaparsin denemelere başla bebişe bol bol.ev yapimi yogurt yediriceksin çünkü olmazsa olmaz
Ben de başlayacağım inşallah yarın bakalım ilk kötü mötü de olsa yapa yapa öğrenirim inşallaheskiden marketlerden ya da bakkaldan çiğ süt alırdım, son dönemde pastorize günlük ya da dayanıklı sütlerle yapıyorum yoğurt. mayası için önceki yoğurdumdan kalmadıysa probiyotik yoğurt kullanıyorum. çok çok basit, yapmaya başlamadan önce çok gözüm korkardı: ) şimdi de kefir mayalamaktan korkuyorum, o işe hiç girişmedim, hep hazır içiyorum..
Teşekkürler cevap içinerkek bence
Bir haber varmi?Hayır hiçbişey olmadı, gayet yolundaydı, hiçbişey anlamadım