- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.821
Şimdi usg yağmuruna tutcam seniBi bakayım canım atta
1 numara 2 numara ve ikisi yan yana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi usg yağmuruna tutcam seniBi bakayım canım atta
Karından sanırım bunlar değil mi canımŞimdi usg yağmuruna tutcam seni
1 numara 2 numara ve ikisi yan yana
Evet canım karından hepsiKarından sanırım bunlar değil mi canım
Sanırım erkek canım inşallah biri kız biri erkek olurda iki duyguyu da tadarsınEvet canım karından hepsi
Malesef kimyasal olmuş canım ama üzülme kimyasal dan sonra hamile kalan çok varKızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 çıkan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29 çıkmış. Ne demek şimdi bu? Kimyasal mı?
Kız küserim sana niye bize birsey demiyorum teyzesiBi bakayım canım atta
Çok üzgünüm canım yaKızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 çıkan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29 çıkmış. Ne demek şimdi bu? Kimyasal mı?
Gönlümden geçen o da içime de doğan ikiz erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah Rabbim bize bagislasinSanırım erkek canım inşallah biri kız biri erkek olurda iki duyguyu da tadarsın
Canım senin minnoş tam orta da bilemedm pek de anlamıyorm zaten erkek gibimi sanki birde aslında. Ultrason görüntüsü 6 veya 7 olursa daha iyiKız küserim sana niye bize birsey demiyorum teyzesi
Sağlıcakla kucağına al da canım hiç önemli değil cinsiyetGönlümden geçen o da içime de doğan ikiz erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah Rabbim bize bagislasin
Senin içine doğan bir şey var mi peki ne hissediyorsun ben seninki de kız olacakmış gibi hissediyorumSağlıcakla kucağına al da canım hiç önemli değil cinsiyet
Canm seninkini nedense bir kız bir erkek gibi hissediyorum ama görüntü de ikiside erkek artk hayrlısı bende erkek istiyorum aslında erkek çocuklar hep daha sevecen gelmiştir bana bide çevrem hep erkek olduğu için sanırm ama dediğin gibi bende kız olacağını düşünüyorumSenin içine doğan bir şey var mi peki ne hissediyorsun ben seninki de kız olacakmış gibi hissediyorum
Nasil yaaa test varmi elinde bi yap bakalil siliklesmismi yarin yine kan versen ins bi hata vardırKızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 çıkan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29 çıkmış. Ne demek şimdi bu? Kimyasal mı?
Hayırlısı olsun inşallah ben de ikisini de kız istiyorum erkek denince moralim bozuluyor. Sonra diyorum ki hamile kalamıyorum diye ağlarken cinsiyet düşünmüyordunCanm seninkini nedense bir kız bir erkek gibi hissediyorum ama görüntü de ikiside erkek artk hayrlısı bende erkek istiyorum aslında erkek çocuklar hep daha sevecen gelmiştir bana bide çevrem hep erkek olduğu için sanırm ama dediğin gibi bende kız olacağını düşünüyorum
Canım aynen öyle sağlıkcakla kucağımıza alalım da önemi değil cinsiyetHayırlısı olsun inşallah ben de ikisini de kız istiyorum erkek denince moralim bozuluyor. Sonra diyorum ki hamile kalamıyorum diye ağlarken cinsiyet düşünmüyordun
O kadar uğraştık Rabbim bize en hayırlısını hazırlamıştır inşallah
Ama kimyasal adet gününe kadar olurmuş. Araştırdım şimdi de, buna erken düşük deniyormuş galiba. Çok mutsuzum. Herkesle de paylaşmıştım o kadar mutlu oldum ki duramadım yarın gideceğim doktora hayırlısı bakalımMalesef kimyasal olmuş canım ama üzülme kimyasal dan sonra hamile kalan çok var
Test yok elimde malesef ama kan testi böylesine yanıltmaz. Hiç aramayacağım, yarına direkt randevu alacağım. Keşke bir hata olsa, mucize olsa..Nasil yaaa test varmi elinde bi yap bakalil siliklesmismi yarin yine kan versen ins bi hata vardır
Canım Allahtan umut kesilmez üzülme lütfen hayrlısı olsun inşallah. Kese görmeden değer düştüyse kimyasal diye biliyorm yanlışta biliyor olabilirim tabi emin değilimAma kimyasal adet gününe kadar olurmuş. Araştırdım şimdi de, buna erken düşük deniyormuş galiba. Çok mutsuzum. Herkesle de paylaşmıştım o kadar mutlu oldum ki duramadım yarın gideceğim doktora hayırlısı bakalım
Kanaman olmuş muydu canımAma kimyasal adet gününe kadar olurmuş. Araştırdım şimdi de, buna erken düşük deniyormuş galiba. Çok mutsuzum. Herkesle de paylaşmıştım o kadar mutlu oldum ki duramadım yarın gideceğim doktora hayırlısı bakalım