- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.161
Doktor da yapacak bir şey yok kafasında. Ilaç yok diyorum hangisini bulursan onu kullan diyor. Sorun da orda zaten hiçbirini bulamıyorumÇok sıkıntılı yaa ne olacak böyle nereye kadar yanii.. Doktoruna sor bakalım bu konu hakkında ne diycek. Küçükken annem ben biseyi cok istediğim zaman "yok işte yok yokun canını mı alcan" derdi:)) sende doktoruna öyle söylepıhtı problemi yoksa cok da problem değildir inşallah
Senin ki ikizya o yüzden sıkı takip yapmak istiyordurDayanabilirsen öyle yap ben hayatta duramam o kadar
Bende hicbir sorun olmadığı halde her hafta çağırdı. En son salı gittim 2 haftaya çıkarttı. 4 hafta sonra gel dediyse bence her sey süperdir
Inşallah öyledir çağırıp hicbir önlem alamamasından da korkuyorum açıkçası. Geçen kontrolde rahim ağzına da baktı 12.haftada detaylı muayene etcem dedi yine de endişe bitmiyorSenin ki ikizya o yüzden sıkı takip yapmak istiyordur
O ağrı bende de var adet olmuşum gibi doktoe bir sey olmaz diyor ama insan korkuyorKızlar herkese mutlu yıllar ınsallah bırdahaki yenı yılda bebıslerimiz kucagımızda olurbenım bıraz agrılarım var kasıklarımda bıcak gıbı ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur
Bir hafta geri çıkabilir normal 6.haftada kalp atışı genelde duyulmuyor o da normal. Inşallah her sey yolunda sen içini rahat tutKızlar sekam bebeğim 7 haftalık ancak ultrasında 6 haftalık çıkıyor. Geçen hafta yolk sakı gördük ancak bu hafta kalp stışlatı duyulmadı böyle olup kalp atışlatını dutan vsr mı
7. Haftada vajinal mi duydunuzCanım bende 7.haftada duydum bıraz bekle bakalım baska doktora gıt mutlaka once
İnşallah öyledir geçen hafta yolk sak çok nrt görünmüştü bu hafta kesenin içi net değildi oluium göremiyorum dedi doktorBir hafta geri çıkabilir normal 6.haftada kalp atışı genelde duyulmuyor o da normal. Inşallah her sey yolunda sen içini rahat tut
Vajinal mi duydunuzCanım ben 6+5 duymuştum ama çok derinden geliyordu sesi. 8+2de çok net duydum hızı da çok güzeldi
Benim de duyulmadı kesenin görüntüsü nasıldıKızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Ayy ne güzel demiş , ben de en son 7. Haftada gitmiştim. Bir sonraki kontrol sonrasında içim bir nebze rahatlayacak inşallahÇok şüküren son kaçıncı haftada gittin kontrole? Aon kontrolde her sey yolundaysa kolay kolay bir sey olmaz inşallah artık
Ebem demişti artık rahatla 8.haftadan sonra kolay kolay bir sey olmaz diye
Çok sıkıntılı yaa ne olacak böyle nereye kadar yanii.. Doktoruna sor bakalım bu konu hakkında ne diycek. Küçükken annem ben biseyi cok istediğim zaman "yok işte yok yokun canını mı alcan" derdi:)) sende doktoruna öyle söylepıhtı problemi yoksa cok da problem değildir inşallah
Selam kızlarAmin canım inşallah 12. Hafta da gitsem mi diye düşünüyorum ama bilemedm tabi belki Cinsiyeti de belli olurçok erken ama
Ayy ne diyim bilmiyorum biz mi tüp bebege gec kaldık tüp bebek mi bize erken bilemedim bu korona da olacak işmiydiDoktor da yapacak bir şey yok kafasında. Ilaç yok diyorum hangisini bulursan onu kullan diyor. Sorun da orda zaten hiçbirini bulamıyorum
Eczaneyle anlaştım valla numara bıraktım ilacı bulduğunuz anda bana ayırın haber verin gelip alcam dedim 3 gün oldu ses yok
Ya maşallah canımSelam kızlarahsen pazartesi günü kontrole gittiğimde bebek elini oynatıp zıplıyordu nasıl büyüdüğünü gördüğünde şok olacaksın
Sen iyi bulabiliyorsun 10 kutu ha maşallah devamini da bulursun inşallah. Peki sen ne zamana kadar kullancaksn sulandırıcı canim? Bu arada pıhtılaşma varmi? Genelde doz 04 ml veriyor da dr'lar.. Oyleyse birini tam diger igneyi de yarım vurulsana canim? Benim dr sey demişti hibor 7500 ml bulabilirsen günde yarım yarım yap demişti bu hesaba göre 4000 mlden az olcak ama sorun olmaz demisti dr'um.Bende günde 0.6ml oksapar kullaniyorum.ama piyasada 0.6ml olmadigindan günde 2 tane 0.4ml yazdi.birini tam digerinin yarisini vuruyorum.heryerim delik deşik oldu. Ben iğne bitmeden 15gün önce arastirmaya basliyorum. Bur eczanede 10kutu bulmustum. 25 ocakta bitecek.insallah bulabilirim.
Sen iyi bulabiliyorsun 10 kutu ha maşallah devamini da bulursun inşallah. Peki sen ne zamana kadar kullancaksn sulandırıcı canim? Bu arada pıhtılaşma varmi? Genelde doz 04 ml veriyor da dr'lar.. Oyleyse birini tam diger igneyi de yarım vurulsana canim? Benim dr sey demişti hibor 7500 ml bulabilirsen günde yarım yarım yap demişti bu hesaba göre 4000 mlden az olcak ama sorun olmaz demisti dr'um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?