- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.141
9+4 üm su anda. 2 gün önce baya kustumda. Dün ve bugün kusmam felan yok. mide bulantimda fazla yok. Benim gibi olan varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende 7.haftada duydum bıraz bekle bakalım baska doktora gıt mutlaka onceKızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Şüphesiz tatlım elbette kiYakıyor evet ama 40 hafta iğne kullanıp çocuğumu kucağıma almak mı, iğnelerden vazgeçip bebeğime bir sey olacak mı diye korkarak yaşamak mı desen kesinlikle iğne kullanmayı tercih ederim
Ben kan sulandırıcı yanında başka ilaçlar da kullanıyorum progesteron iğneleri tiroid ilaçları fitil falan da varŞüphesiz tatlım elbette ki
Sen de mi kullanıyorsun
Canım 6 haftalık bebek hareket etmez kı 8.haftadan sonra baslıyor bıraz bıraz hareketKarından duyamadı vajinal baktı kıpırtı yoktu bebekte hareket yoktu yani ben de görfüm umudum yok ...
Canım kan sulandırıcıyı ne kdar kullanacaksınBen kan sulandırıcı yanında başka ilaçlar da kullanıyorum progesteron iğneleri tiroid ilaçları fitil falan da var
Canım 8. Hafta sonuna dek bekle bir doktora daha git dene. Hemen vazgeçmeM
Pazartesi gel duyulmazsa kürtaj dedi. Erken mi pazartesi? 7+1 oluyor
Hicbir fikrim yok doktor geçen 5 kutu oksapar yazmış en az 2 ay daha devam edicem gibi gözüküyor şu an.Canım kan sulandırıcıyı ne kdar kullanacaksın
Yok daha Bende kullanıyorm bilmiyorum ne kadar kullanacağımHicbir fikrim yok doktor geçen 5 kutu oksapar yazmış en az 2 ay daha devam edicem gibi gözüküyor şu an.
Sen bıraktın mı?
Senin kanaman çok oldu ya kesmiştir diye düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim.Yok daha Bende kullanıyorm bilmiyorum ne kadar kullanacağım
Ya nasıl bulabiliyorsunuz..? Ben en son 2 kutu zor bulabildim valla ne yalan soylym 2 günde 1 4000 vuruluyorum. 2 kitum bitince de bırakacam iğneyi. Tüp bebek doktorum normalde başlangıçta igne kullanan doguma kadar kullandriyoruz ama şuan sıkıntılı olduğu için 12. Haftada birakabilirsin dedi zaten bebeğin tutunmasinda önemliymiş sonrasında pek etkisi yokmus öyle dediHicbir fikrim yok doktor geçen 5 kutu oksapar yazmış en az 2 ay daha devam edicem gibi gözüküyor şu an.
Sen bıraktın mı?
Bulamıyoruz tatlım ben tekirdağda oturuyorum burda bulamadim edirnede buldum ordan gittim aldım vallaYa nasıl bulabiliyorsunuz..? Ben en son 2 kutu zor bulabildim valla ne yalan soylym 2 günde 1 4000 vuruluyorum. 2 kitum bitince de bırakacam iğneyi. Tüp bebek doktorum normalde başlangıçta igne kullanan doguma kadar kullandriyoruz ama şuan sıkıntılı olduğu için 12. Haftada birakabilirsin dedi zaten bebeğin tutunmasinda önemliymiş sonrasında pek etkisi yokmus öyle dedi
Evet olduğu halde kesmedi sana kanama yapar ama bebek için çok yararlı kesmeyeceğim demişti. Şuanda herşey yolunda gibi kanama falan yok. Bebekte iyidir inşallahSenin kanaman çok oldu ya kesmiştir diye düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim.
Her şey yolundadır inşallah
Çok şükür en son kaçıncı haftada gittin kontrole? Aon kontrolde her sey yolundaysa kolay kolay bir sey olmaz inşallah artıkEvet olduğu halde kesmedi sana kanama yapar ama bebek için çok yararlı kesmeyeceğim demişti. Şuanda herşey yolunda gibi kanama falan yok. Bebekte iyidir inşallah
En son 7+2 de gittim çok şükür herşey yolundaydı doktor 4 hafta sonra gel demişti en son gittiğimde çok şükür 10. Haftanın içindeyim ben şuan inşallah hepimizin ki sağlıcakla devam ederÇok şükür en son kaçıncı haftada gittin kontrole? Aon kontrolde her sey yolundaysa kolay kolay bir sey olmaz inşallah artık
Ebem demişti artık rahatla 8.haftadan sonra kolay kolay bir sey olmaz diye
Ooo süper kontrole de 1 hafta kalmış harikaEn son 7+2 de gittim çok şükür herşey yolundaydı doktor 4 hafta sonra gel demişti en son gittiğimde çok şükür 10. Haftanın içindeyim ben şuan inşallah hepimizin ki sağlıcakla devam eder
Amin canım inşallah 12. Hafta da gitsem mi diye düşünüyorum ama bilemedm tabi belki Cinsiyeti de belli olur çok erken amaOoo süper kontrole de 1 hafta kalmış harika
Çok sevindim inşallah kucaklarımiza aldığımız günleri görürüz sağ salim
Dayanabilirsen öyle yap ben hayatta duramam o kadarAmin canım inşallah 12. Hafta da gitsem mi diye düşünüyorum ama bilemedm tabi belki Cinsiyeti de belli olur çok erken ama
Çok sıkıntılı yaa ne olacak böyle nereye kadar yanii.. Doktoruna sor bakalım bu konu hakkında ne diycek. Küçükken annem ben biseyi cok istediğim zaman "yok işte yok yokun canını mı alcan" derdi:)) sende doktoruna öyle söyle pıhtı problemi yoksa cok da problem değildir inşallahBulamıyoruz tatlım ben tekirdağda oturuyorum burda bulamadim edirnede buldum ordan gittim aldım valla