- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.121
Anladım canım teşekkür ederim .Son adete göre hesaplayınca benim bir hafta geride çıkıyor. Son kontrolde doktor adet tarihini 1 kasım yazalım bundan sonra dedi.
Transfer tarihinden 2 hafta öncesini hesaplıyorlar genelde
Süt denedim akşam ama çok faydası olmadı. Leblebi yedim avuç avuç. Uyudum sonra. Geçti çok şükür.Doktor bana gavıscon yazdı cok cok iyi geldı sende doktorundan isteyeblrsın canım ama ılac ıcmek ıstemıyorum dersen üç yudum ılık süt iç oda ıyı gelıyor bıraz
Bende duyarım inşaAllah canımCanım ben 6+5 duymuştum ama çok derinden geliyordu sesi. 8+2de çok net duydum hızı da çok güzeldi
Belki daha erken olduğu için duyulmamıştır başka bir doktora daha git. Hemen vazgeçme.Kızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Hemen kesin konusmayin dr ne dedi? Bazen daha gec duyulabiliyor. Benim 5+5de duyulmadi dr 3 hafta sonrasina çağırdıKızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Bence de erken olduğu için duyulmamıştır. Doktorunuz ne dedi tam olarak? Başka birine daha görünün. Ben ilk gittiğimde kese yok dedi. Kaşık ağırlarım için de düşük yapacaksın dedi direkt. Başka bir doktora gittim aynı gün. Keseyi de gördük. Düşük riski yok Normal her şey dedi. İçinizi karartmayın hemenKızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Inşallah duyulur stres yapma.7 haftalık olmuş oluyor o zamanaÖyle mi teşekkür ederim pzartesi gitsem duyulur o zaman
Pazartesi gel duyulmazsa kürtaj dedi. Erken mi pazartesi? 7+1 oluyorHemen kesin konusmayin dr ne dedi? Bazen daha gec duyulabiliyor. Benim 5+5de duyulmadi dr 3 hafta sonrasina çağırdı
Geç değil canım 7.haftada genelde duyulur. Ama bence sen başka bi doktora daha görün kürtaja tek doktorla karar vermeM
Pazartesi gel duyulmazsa kürtaj dedi. Erken mi pazartesi? 7+1 oluyor
Bence erken cunku bana da kalp sesi henuz yok denilince googleda biraz arastirma yaptımdaha gec duyanlar var. Bi de karinda mi bakildi? Bence baska dra gorunmenizde fayda varM
Gebelik belirtileri ne durumda devam ediyor mu?M
Ya stresten anlamıyorum dün eşimle kavga ettik belki üzüntüden gitmiştir ... küçük bebeğim var emziriyorum daha kendimi anlayamıyorum ki ama midem bulanıyor hala zaten boyutu günüyle uyumlu yeni ölmüş olabilir off offGebelik belirtileri ne durumda devam ediyor mu?
Karından duyamadı vajinal baktı kıpırtı yoktu bebekte hareket yoktu yani ben de görfüm umudum yok ...Bence erken cunku bana da kalp sesi henuz yok denilince googleda biraz arastirma yaptımdaha gec duyanlar var. Bi de karinda mi bakildi? Bence baska dra gorunmenizde fayda var
Insallah sorun yoktur ben gene de umitliyim kurtaj karari vermeden once baska dra gorunun gene deKarından duyamadı vajinal baktı kıpırtı yoktu bebekte hareket yoktu yani ben de görfüm umudum yok ...
Kullanıyorum zaten tatlım yükseltir mi sözü diye korkuyorumKan sulandırıcı kullanırsın doğuma kadar en kötü ihtimalle o şekilde hallediliyor için rahat olsun. Hayırlı haberler al inşallah
Yakıyor evet ama 40 hafta iğne kullanıp çocuğumu kucağıma almak mı, iğnelerden vazgeçip bebeğime bir sey olacak mı diye korkarak yaşamak mı desen kesinlikle iğne kullanmayı tercih ederimKullanıyorum zaten tatlım yükseltir mi sözü diye korkuyorumçünkü bu baya yakıyor
Üzülme cnm 8. haftaya kadar zamanın var kesınlıkle baska Dr git bende 7+1 de duymustum ki sadece kalp atısını görüntüsünü görmüştüm çok küçük diyeKızlar sanırım aranızdan ayrılıcam.6+4 kalp atışı görlmedi bebeğimin , üzgünüm çok
Yani femibion diye bir ilac kullaniyorum hamileler icin bisey yiyemiyorsaniz eczaneye gidip alabilirsiniz. Bütün vitaminlerin ve folik asitinde icinde oldugu bir ilac. Ayrica magnesiumu kafamdan zorluyorum derken ?2-3 haftadır uzanıyorsanız kaslarınız hamlaşmıştır ufak bi harekette ayakta durmada çalıştıkları için ağrı yapmaları normal.yürüyüş önerdi benim doktorum bende yürüyşe başlamak istiyorum iyi geleceğini düşünüyorum.
Siz magnesyum neden kullanıyosunuz ne için verdi doktor? Bana ilk 3 ay beslenmen önemli değil canın istemezse zorlama istersen çubuk kraker ye sorun olmaz dedi.sanırım bebeğin bağı olmadığı için henüz. size beslenmeyle ilgili bişey dendi mi yoksa kafanızdan mı zorluyorsunuz?
bir de bana d vitamini verdi günde 5 damla d3k2 başka içen var mı aranızda bunu? ilk 3 ay kullanmayın yazıyo çoğu yerde benim de çok kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?