- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.101
Ay inşallah seninki de kendini gösterir minnakTatlım eğer riskin yoksa zaten karından duyana kadar bekler
bende risk olduğu için baktı hemen bir kaç saniye
yoksa vajinal muayene de dinletilen usg den çıkan ısı dan bebiş etkileniyormuş
yani senin sağlığın söz konusu değilse herşey yolundaysa bakmıyor bence sevinmelisin maşallah🕊
Bende de hala ihtimal var kendini saklıyor olabilir bir minnoş dedik
ne güzel amaaaa maşallahhhh
Sağlıklı olsunlar da her hafta gidip paraları bayılalım ne diyeyim
Sizin de tüp bebekti değil mi? Amin inşallah.Ay inşallah seninki de kendini gösterir minnak
Inan en son aklima gelen şey para. Giderken aklima milyon tane şey geliyor valla bir sey var mı öyle mi böyle mi. Sağ salim vaktinde doğuralım inşallah.
Amiiinnnn inşallahhAy inşallah seninki de kendini gösterir minnak
Inan en son aklima gelen şey para. Giderken aklima milyon tane şey geliyor valla bir sey var mı öyle mi böyle mi. Sağ salim vaktinde doğuralım inşallah.
BenKızlar bugün kahverengi leke geldi. Endişelendim doktora yazdım hemen. Progestan başlattı. Bol dinlen dedi. 5+3 te gitmiştim kese görünmüş kalp atışı için 8 ocağa randevu vermişti. Şuan 6+1 deyim. Endişelenmeli miyim? Belim ve kasıklarım ağrımaya başladı. Benim gibi olan var mı aramızda?
Teşekkür ederim canım bol bol dinlenicem inşallah. Plesantal shift deniyormuş sanırım 6 ve 7 haftalarda olabiliyormuş. İnşallah bir daha olmaz devamı gelmez. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBenbenim de sizinle aynı dönemlerde lekelenmem başladı iğne ve progresstan başladım geçen hafta kırmızı kana döndü çok korktuk bir sıkıntı yok kesede de bebişte de şükür yatarak geçiriyorum kırmızı kan bir daha gelmedi iki gün sürdü hala ara ara leke geliyor bol su için ve istirahat ederek geçirin, çok geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alırız inş
Ben de 9mm kanama odağı oluşmuş ondan kaynaklı dedi doktor, aminnn inşşTeşekkür ederim canım bol bol dinlenicem inşallah. Plesantal shift deniyormuş sanırım 6 ve 7 haftalarda olabiliyormuş. İnşallah bir daha olmaz devamı gelmez. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba canım.wbc lökosit yazan değer enfeksiyonu gösteriyor sanırım.benim.de sarı yeşil arası akintim ve yanma kaşınma vardı wbc 18 cıktı şimdi fitile başladım biraz rahatlattiİdrarda hangi değere dayanarak söylediler biliyor musun ? Benim yanma ağrı yok ama kaşınma oluyor bide sarı kokulu sıvı geliyor bazen
Doktor bana gavıscon yazdı cok cok iyi geldı sende doktorundan isteyeblrsın canım ama ılac ıcmek ıstemıyorum dersen üç yudum ılık süt iç oda ıyı gelıyor bırazKızlar ,Mide yanması başladı bende. Çok kötü hissediyorum. Öneriniz var mı ne iyi gelir ?
Benim 6+2 de duyulmadı.dun 7+2 de gittim duyuldu çok şükür.karindan daha geç duyuluyor.merak etme canımMerhaba kızlar 6+4 şu an bgun kalp atışını duymak için erken dedi doktor vajinal ultrasonla duyulur dedi siz kaçıncı haftalarda duymuştunuz
Endişleneme hiç canım bnimde 6+5 te karından duyulmadi vajinal bakti cok kisa dinledik vajinalda duyuldu. Normal yani. Bi sonra ki kontrolumuzde karından duyarız insallahMerhaba kızlar 6+4 şu an bgun kalp atışını duymak için erken dedi doktor vajinal ultrasonla duyulur dedi siz kaçıncı haftalarda duymuştunuz
Sana da çok geçmiş olsun inşallah geçecekMerhaba canım.wbc lökosit yazan değer enfeksiyonu gösteriyor sanırım.benim.de sarı yeşil arası akintim ve yanma kaşınma vardı wbc 18 cıktı şimdi fitile başladım biraz rahatlatti
Evet tüp bizimkilerSizin de tüp bebekti değil mi? Amin inşallah.
Kan sulandırıcı kullanırsın doğuma kadar en kötü ihtimalle o şekilde hallediliyor için rahat olsun. Hayırlı haberler al inşallahAmiiinnnn inşallahh
benim içime tek geliyor ama
en doğrusunu rabbim bilir
ikiz olursa çok sevinirim o ayrı ama bence tek
kesinlikle öyle
yarın bizim de kontrolümüz var duramıyorum yerimde
birde pıhtılaşma testi yaptırdık onunda sonucu bugün çıktı nasıl yarın olacak bilmiyorum
Benim de tüp bebek hesaplamayı adet tarihine göre mi yapıyorsunuz? Yoksa ayrı bir hesaplama mı?Evet tüp bizimkiler
Son adete göre hesaplayınca benim bir hafta geride çıkıyor. Son kontrolde doktor adet tarihini 1 kasım yazalım bundan sonra dedi.Benim de tüp bebek hesaplamayı adet tarihine göre mi yapıyorsunuz? Yoksa ayrı bir hesaplama mı?
Öyle mi teşekkür ederim pzartesi gitsem duyulur o zamanBenim 6+2 de duyulmadı.dun 7+2 de gittim duyuldu çok şükür.karindan daha geç duyuluyor.merak etme canım
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim normalmiş o zaman içime su serpildiEndişleneme hiç canım bnimde 6+5 te karından duyulmadi vajinal bakti cok kisa dinledik vajinalda duyuldu. Normal yani. Bi sonra ki kontrolumuzde karından duyarız insallah
Canım ben 6+5 duymuştum ama çok derinden geliyordu sesi. 8+2de çok net duydum hızı da çok güzeldiMerhaba kızlar 6+4 şu an bgun kalp atışını duymak için erken dedi doktor vajinal ultrasonla duyulur dedi siz kaçıncı haftalarda duymuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?