2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaslar şu an instagrama girip canli yayinda bagis yapabilecek var mi? Aslının zamanı daralıyor, son 1 haftadır nefes alamamaya başlamış, nefes borusu deliği açılmadan ilac parasini toplamaya calisiyor aile 🙏🏻

Instagram canli yayin

6117 ye çiçek yazip 20 tl gonderebilirsiniz.

Ya da iban uzerinden eft havale.

K Kazen keşke herkese bildirim yollayabilsen bilmiyorum yasak mi degil mi hataliysam affedin ama yürek dayanmiyor.

Aslı yaşasın canli yayin linki

Evlat sahibi olunca insan daha cok üzülüyor destek olmak istiyor, kayitsiz kalmayacaginizi biliyorum 🙏🏻 Allah tüm hasta bebeklere şifa versin. Devletimiz de bu bebekleri bir an önce gorsun artik 😓
Screenshot_20220812-221600_Instagram.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20220812-224514_Instagram.jpg
    Screenshot_20220812-224514_Instagram.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 24
Evet bugun 2 uyku farz olmuş size dayanabilseydi 12 ye kadar tek uyku olabilirdi 😁 biz de 7 de uyaniyoruz valla 5 saat oyaliyorum 12 ye kadar bi sekilde yoksa biz de biraz bocaliyoruz alismis 10 civari uyumaya.
Tek uyku için erken değil mi bugün de aynı şey oldu 740 da uyandı ben hareket edince simdi 12 20 de zorla uyudu bakalım uyur yine 2 saat.kendi zaten erken doğdu daha tek uyku erken değil mi iki uyku yapsaydı emekleyip siralamaya oraya buraya tutunup ayağa kalkmaya başladı bunları yapayım diye mi uyumuyor anlamadım dışarda dolastirdim pazara vs gittik o ara biraz baygin dolasiyordu orada mi dinlendi? her yeri karistirayim diye mi heyecanlanip uyumuyor.Gecede 10 da uyudu dun tek uykuya ragmen.

3 saatte bir bir saatlik uykularımız var bir ara 2.uyku İçin çok direniyordu herhalde teke düşecek dedim ama sonra kendisi düzeldi eğer geç kalkarsa tek uyku yaptırıyorum ve gece uykusuna daha erken yatırıyorum
4_4.5 saat duruyor sabah sonra 2 saat uyuyor bir saatte uyandırmaya da kıyamıyorum.

Tek uyku için erken değil mi bugün de aynı şey oldu 740 da uyandı ben hareket edince simdi 12 20 de zorla uyudu bakalım uyur yine 2 saat.kendi zaten erken doğdu daha tek uyku erken değil mi iki uyku yapsaydı emekleyip siralamaya oraya buraya tutunup ayağa kalkmaya başladı bunları yapayım diye mi uyumuyor anlamadım dışarda dolastirdim pazara vs gittik o ara biraz baygin dolasiyordu orada mi dinlendi? her yeri karistirayim diye mi heyecanlanip uyumuyor.Gecede 10 da uyudu dun tek uykuya ragmen.
Evet tek uyku icin 13.ay diyolar en erken. Ben denedim de 5 gundur gece uykulari bozuldu sanirim hazir degil. Cok erken uyanmaya basladi bir de. Bugun 2 uyku deneyecegim tekrar. Ama yurumeye basladigi zamanlar da heyecan yapiyolar uyumuyolar.

2 uyku yaparken aksam 8 de uyuturdum, gece de 1 defa uyanirdi emerdi hemen uyumaya devam ederdi. Sabah 7.30 da kalkardi. Simdi 6.20 de uyaniyor, gece de uyanip 1 saat uyanik kaliyor. Sık sık da uyanıyor 😴
Bi kalıba uydurmakta zorlanıyorum bazen uyutayim dedigimde pek guzel uyuyor bazende direniyor 🤪. Uyutmak isteyip direnince geriliyorum 😬 ust disler kabarmis benimkinin belki onlarda etkiliyordur.

Gece uykunuz belki erken olabilir?
Ama tek uykuda öglen 2 de uyaniyordu, aksam 8 e kadar 6 saat uyanik kaliyor geç bile 8 😁 şuan uyanik kalma sureleri en fazla 4 saat bizim cocuklarin. ne kadar erken yatirirsan o kadar gec kalkarmis bebekler, gece 10 da da yatirdigim oldu sabah 7 de ayakta 🤷🏼‍♀️ 3 yaşa kadar boyle ugrasacagiz duzen yok

Bebeginiz kız mı acaba kız çocukların saçını ne zaman kestirmek gerekir kuvvetlensin diye vs kesilecek mi yeni uzuyor gerçi pek uzun değil hala ama?
Oğlumun çok güzel saçları vardı şimdiye kadar iki kere kestirdik hatta daha öncesinde bir defa da kendimiz kestik enseden :)
Doktor kesmekte sakınca yok, makasa dikkat edildiği sürece dedi. Bıngıldak durumu falan da önemli. Güven veriyorsa içiniz kalbiniz size olur bu iş diyorsa kestirin bence. Çok rahatlıyorlar saçları toparlanıyor. Ankara’da bir kaç yerde bebek kuaförü varmış, yorumlar doğrultusunda içime sinen birine götürdüm ben. Kendim bu şekilde kesemezdim. Çocuk çok rahatladı en basitinden banyo sırasında kolay durulanıyor, terleyince hemen kuruyor, uyurken daha a yakıyor. Ay takvimine göre saç kesim zamanları var, daha gür ve hemen çıkmasını isterseniz bi göz atın. Ben kendi saçımı da buna göre kestiriyorum.

Dün kontrolumuz vardı sordum hiç üstünde durmadı önemli değil cıkacak elbet dedi
Benim kızımın kilosu da az biraz. En alt sınırdan gidiyor 8 kilo bile olamadı henüz. Diyetisyene yönlendirdi ama onun dediklerini ben evde yapıyorum zaten. Yemiyor iştahsız hep … kilo az diş yok emekleme yürüme yok. Ben mi yanlış yapıyorum diye kendi kendimi yiyorum 🙁

Kızlar bu mıknatıslı balık tutma oyuncağını asla almayın sabah aklımız çıkyı bi baltık oltanın ucundaki mıknatıs yok ağzındaydı hep olta dedik ki tamam yuttu kafayı yedik sabahtan beri neyse ki başka bi oyuncağa yapışmış yutmamış oğlum çok dikkat edin sevgiler hepinize 🫶🏻🙏🏻

Eklentiler

• 7E87D841-CEF7-41F8-B563-7677EBB8A755.jpeg
    7E87D841-CEF7-41F8-B563-7677EBB8A755.jpeg
    134,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 6AED4044-2B4F-4524-8905-299D2E808E2B.jpeg
    6AED4044-2B4F-4524-8905-299D2E808E2B.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 35
4_4.5 saat duruyor sabah sonra 2 saat uyuyor bir saatte uyandırmaya da kıyamıyorum.
Bazen benimki de 2 saat uyuyor duruma göre saatlerimiz değişiyor ben artık takılmıyorum kafaya taktıkça strese giriyorum nasılsa her türlü gece en az 2-3 kez uyanıyor😂
Kızlar bu mıknatıslı balık tutma oyuncağını asla almayın sabah aklımız çıkyı bi baltık oltanın ucundaki mıknatıs yok ağzındaydı hep olta dedik ki tamam yuttu kafayı yedik sabahtan beri neyse ki başka bi oyuncağa yapışmış yutmamış oğlum çok dikkat edin sevgiler hepinize 🫶🏻🙏🏻
Bende de ahşap yapbozlar vardı arkadaş vermişti bilye kadar tutma yerleri vardır ablası buldu Allahtan hemen kaldırıp attım dikkatli olmak şart

X