- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.681
En az 2 saat en fazla 3 saat diyor uyku danismanlariToplamda kac saat uyumali acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 2 saat en fazla 3 saat diyor uyku danismanlariToplamda kac saat uyumali acaba?
Bende 1 2gun oldu ates, halsizlik falan da 3.gunde gecti, 4.gunde toparlamistik bayaCok sağolun maşallah anne babanın rahat geçirmesine cok sevındım genelde risk grubu oluyorlar ya . İnşallah bende rahat geçiririm benim 3 doz biontechim var ama üstünden 7 ay geçti ocakta yaptırmıştım 4.nün zamanı gelmişti acaba diğer öncekiler suan etkisiz mi oluyor süresi geçtiği için? 38.5 a bir kere mi cıktı? Kaç günde toparladınız ?
Ateşim var dün geceden beri biraz öksürük vardı boğazımda gıcık gibi ama o geçti. Ateş devam ediyor bakmam gereken bebek var ve kimsem yok dinlenemiyorum . Parol alınca düşüyor etkisi bitince 6saat sonra cıkıyor tekrar..Bende 1 2gun oldu ates, halsizlik falan da 3.gunde gecti, 4.gunde toparlamistik baya
Evet buyuklerimizin kolay atlatmasina bizde cok sevindik gercekten.
Asi konusunda cok bilgim yok aslinda biraz kisiye de bagli bagisiklik kazanmak. Siz beslenmenize dinlenmenize dikkat edin kolay gecet insallah kacinci gun oldu sizin, sizde hangi semptomlar var su an
Tek uyku yaotik yinede 10a 10 kala uyuduEn az 2 saat en fazla 3 saat diyor uyku danismanlari
Zamanla erkene cekilir, biyolojik saati oturmus demek ki sabah kaçta kalkiyor? Biraz erken uyandirin isterseniz.Tek uyku yaotik yinede 10a 10 kala uyudu
Uyanık saati çok güzel benimki de erken kalkıyor aslında gece sık uyandığı için kalkmış oluyor yani 5 te kalkıyor 6 7 gibi de sonlanıyor uyku. Ve şu an iki uyku tek uyku kararsızlığında. Bugün tek uyumuş mesela ben işteyken akşam 10u geçerken yattığı için aralık çok fazla krize giriyor artık uykusuzluktan başını sağa sola deviriyor yine uyumuyor. Nasıl uzatıyorsunuz sabah geç kalkmasını yoksa kendi kendine mi öyle?Bugun 8 e 10 kala uyandi ve sabah uykusuna direndi 1230 da uyudu simdi de 2 saat oldu uyuyir ikinci uyku hayal oldu yine bize
Siz eşittir ben demek bu gece de uyanıyorsa evlere şenlik oluyor bir de çalışmaya başladım bu hafta mükemmel olduTek uyku yaotik yinede 10a 10 kala uyudu
Ben de covidim yani test yaptırmadım ama hastayım ve babam ve bakıcımız covid oldu.Cok sağolun maşallah anne babanın rahat geçirmesine cok sevındım genelde risk grubu oluyorlar ya . İnşallah bende rahat geçiririm benim 3 doz biontechim var ama üstünden 7 ay geçti ocakta yaptırmıştım 4.nün zamanı gelmişti acaba diğer öncekiler suan etkisiz mi oluyor süresi geçtiği için? 38.5 a bir kere mi cıktı? Kaç günde toparladınız ?
Bizimde cıkmadıBebeği hala diş çıkarmayan var mı dün kontrolümüz vardı d vitamini normal. Doktor da çok üzerinde durmadı. Endişe etmeye başladım artık
Cok geçmiş olsun evet dinlenemiyoruz oyuzden rahat atlatamıyoeuZ.. sizin semptomlarınız ne ?Ben de covidim yani test yaptırmadım ama hastayım ve babam ve bakıcımız covid oldu.
Bebişim de geçirdi, 2 gün gece ateşliydi. Fitile döndük sonunda daha iyi etki etti. 3. Gün hiç hasta olmamış gibi geçti.
Bizimki daha ağır, tam bitti derken yeniden şiddetlendi ve 6 gün oldu benim. Bebek bakmak başlı başına yorucu bir iş, bir de yoğun iş sezonu olunca daha da zorladı bizi. Unarım sağ salim atlatacağız.
Bugün ben hareket ettim istemsizce o da 7 de uyandı simdi 10 30 da uyudu bugun iki uyku yapabiliriz sanırım.Genelde 8 de kalkıyor bu aralar.Zamanla erkene cekilir, biyolojik saati oturmus demek ki sabah kaçta kalkiyor? Biraz erken uyandirin isterseniz.
Evet uyaniyor ama serinde yatiyor isek daha az uyaniyor.Siz eşittir ben demek bu gece de uyanıyorsa evlere şenlik oluyor bir de çalışmaya başladım bu hafta mükemmel oldu
Evet bugun 2 uyku farz olmuş size dayanabilseydi 12 ye kadar tek uyku olabilirdi biz de 7 de uyaniyoruz valla 5 saat oyaliyorum 12 ye kadar bi sekilde yoksa biz de biraz bocaliyoruz alismis 10 civari uyumaya.Bugün ben hareket ettim istemsizce o da 7 de uyandı simdi 10 30 da uyudu bugun iki uyku yapabiliriz sanırım.Genelde 8 de kalkıyor bu aralar.
Karanlik oda ve pis pis ama uyansa uyanir pis pis etki etmez klima ile ya da esinti var ise serinde yatiyoruz bide gec yatinca gece 10 10 30 gibi gec kalkiyor sanirim.Uyanık saati çok güzel benimki de erken kalkıyor aslında gece sık uyandığı için kalkmış oluyor yani 5 te kalkıyor 6 7 gibi de sonlanıyor uyku. Ve şu an iki uyku tek uyku kararsızlığında. Bugün tek uyumuş mesela ben işteyken akşam 10u geçerken yattığı için aralık çok fazla krize giriyor artık uykusuzluktan başını sağa sola deviriyor yine uyumuyor. Nasıl uzatıyorsunuz sabah geç kalkmasını yoksa kendi kendine mi öyle?
Ya bebek için özel bi berberde mi traş ettirdiniz kendiniz mi yaptınız? Eşim ben yaparım makineyle diyor ama güvenemiyorum.Ben şimdiye kadar iki kere traş ettirdim kesinlikle rahatlıyor ama yine de terliyor. Benim de aynı bi de ağzı akıyor uyurken iyice ıslanıyor kışın da öyleydi doğduğundan beri terliyor. Bebekler sıcağı sevmezmiş
Bebek/çocuk kuaförüne götürdüm.Ya bebek için özel bi berberde mi traş ettirdiniz kendiniz mi yaptınız? Eşim ben yaparım makineyle diyor ama güvenemiyorum.
biz il dışındayız burada bi doktora gittik 2 gün önce normal 3 ay daha bekleyin dedi. haftaya kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o nediyecek ama iyice sıktı diş olmaması. Çünkü katı besine tam anlamı ile geçemedik iştahsızlıkta sürüyor çok yorduBebeği hala diş çıkarmayan var mı dün kontrolümüz vardı d vitamini normal. Doktor da çok üzerinde durmadı. Endişe etmeye başladım artık
Bizimde böyle ben çarşafının üzerine bi müslin ya da ince penye örtü seriyorum kafasının altına gelecek sekilde terledikçe alıp değiştiyorum. Bende zıbınla uyutuyorum ama yine de terliyor normal sanırım.Eki Görüntüle 3111074
Bebeğim uyuduğunda çarşafı hep böyle terden ıslanıyor. Kış mevsiminde bile böyleydi. Şuan sadece zıbınla uyuyor üstüne ince pike. Bu normal mi çok endişeleniyorum uyandığında saçı ful ıslak oluyor terden . Acaba saçını mı kestirsem rahatlar mı? Ev öyle çok sıcak olmuyor güneş sadece sabah gören bi evim var camlar açık gayet serin yani