2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ateşimiz cok dirençli 38.5 altına düşmüyor böyle geçiren varmı covidi? Ne zaman düzelecek? Kızım perişan oldu ben perişan oldum uyuyo sürekli kafayı yicem. 3 4 saatte bir ateş düşürücü fitille dönüşümlü serum veriliyor serum takılı bişey yedirmenize gerek yok diyolar emmiyoda zaten covidi geçirenler siz nası geçirdiniz
Biz bi 3-4 ay önce ailecek atlattık kovid. Demiri kesip sarımsaklı yoğurt yedirdim günde 2 defa bende bu arada hep sarımsak yedim emzirdiğim için . Birde ek olarak probiyotiklerden takviye içirdim. Sizin ateş çok dirençliymiş . Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bebiş

Ateşimiz cok dirençli 38.5 altına düşmüyor böyle geçiren varmı covidi? Ne zaman düzelecek? Kızım perişan oldu ben perişan oldum uyuyo sürekli kafayı yicem. 3 4 saatte bir ateş düşürücü fitille dönüşümlü serum veriliyor serum takılı bişey yedirmenize gerek yok diyolar emmiyoda zaten covidi geçirenler siz nası geçirdiniz
Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulsun inşallah 🙏🏻 Bizi de haberdar edin durumdan
Ya bişey sorucam? 1 yaş aşılarının 3 ü de bacaktan biliyordum. 2 kol 1 bacak oldu dün sizinde öylemi?
Bizim üçünü de bacaktan yaptılar.

Poset takıolar böle yapışan ama sızıntı yapıp içine dolmuor dünden beri nası olacak anlamadım 🤷🏻‍♀️ ama kan da enfeksiyon cıkmadı viral enfeksiyon dediler
Biz de öyle yaptık iki üç kez denedik poşet sızıyordu takıp ara sıra kontrol edin bizim hemen dolmuştu 10 dk içinde aldık yoksa sızıntı oluyor çiş yakalanmıyor. Bize doktor eğer böyle yapamazsanız sonda takıcaz demişti sonda olmasın diye yaptık. Takıp 10 dkda bir kontrol edin 🫶🏻🙏🏻Bir an evvel iyileşsin inşallah 🫶🏻🙏🏻

Biz de öyle yaptık iki üç kez denedik poşet sızıyordu takıp ara sıra kontrol edin bizim hemen dolmuştu 10 dk içinde aldık yoksa sızıntı oluyor çiş yakalanmıyor. Bize doktor eğer böyle yapamazsanız sonda takıcaz demişti sonda olmasın diye yaptık. Takıp 10 dkda bir kontrol edin 🫶🏻🙏🏻Bir an evvel iyileşsin inşallah 🫶🏻🙏🏻
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu valla 🙏 temiz cıktı idrar ve gaita . Kesin covid düşünülüyor artık :KK43: bugün 3.gün inşallah yavastan düzelir artık 37.5lardaydı gece antibiyotik de eklediler işte serum tedavisi ateş düşürücğ seklinde tedavi devam ediyor

Biz bi 3-4 ay önce ailecek atlattık kovid. Demiri kesip sarımsaklı yoğurt yedirdim günde 2 defa bende bu arada hep sarımsak yedim emzirdiğim için . Birde ek olarak probiyotiklerden takviye içirdim. Sizin ateş çok dirençliymiş . Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bebiş
Amin cok teşekkürler. Hastanede oldugumuz için yedirip içiremiyorum mama veriyorum zorla emzirmeye calsııyorum iştahıda yok . Probiyotik burdada başladılar d vit ve çinko da veriyorlar bugun gece 37.5larda seyretti

Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu valla 🙏 temiz cıktı idrar ve gaita . Kesin covid düşünülüyor artık :KK43: bugün 3.gün inşallah yavastan düzelir artık 37.5lardaydı gece antibiyotik de eklediler işte serum tedavisi ateş düşürücğ seklinde tedavi devam ediyor
Çoook sevindimmm 🫶🏻🙏🏻Geçecek az kaldı rahatlayın artık ne güzel bi şey bulunmaması da güzel hep öyle düşünün ❤️

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin, biz de covidi atesle gecirmistik. 3.gunden sonra geciyor, ilk 3gun ates normal diyorlar baska da bisey cikmamis ne guzel🥰

BD00B677-D7EA-4E64-8EC9-BC089D3EFE55.jpeg

Bebeğim uyuduğunda çarşafı hep böyle terden ıslanıyor. Kış mevsiminde bile böyleydi. Şuan sadece zıbınla uyuyor üstüne ince pike. Bu normal mi çok endişeleniyorum uyandığında saçı ful ıslak oluyor terden . Acaba saçını mı kestirsem rahatlar mı? Ev öyle çok sıcak olmuyor güneş sadece sabah gören bi evim var camlar açık gayet serin yani

Eki Görüntüle 3111074
Bebeğim uyuduğunda çarşafı hep böyle terden ıslanıyor. Kış mevsiminde bile böyleydi. Şuan sadece zıbınla uyuyor üstüne ince pike. Bu normal mi çok endişeleniyorum uyandığında saçı ful ıslak oluyor terden . Acaba saçını mı kestirsem rahatlar mı? Ev öyle çok sıcak olmuyor güneş sadece sabah gören bi evim var camlar açık gayet serin yani
Ben şimdiye kadar iki kere traş ettirdim kesinlikle rahatlıyor ama yine de terliyor. Benim de aynı bi de ağzı akıyor uyurken iyice ıslanıyor😅 kışın da öyleydi doğduğundan beri terliyor. Bebekler sıcağı sevmezmiş

Kızlr taburcu olduk haber veriyim dedm yazan herkese gecmıs olsun dileklerinize teşekkür ederim 🥰 3.gün düştü ateşi dediğiniz gibi 3 gün sürüyormuş. Cok şükür takip edicem evde. Ama bana bulastı sanırım bugun atesım cıktı sizler nası gecırdınız ne belirtilernz vardı önerileriniz neler? Bebeğime bakmak için iyi olmam lazım kötü denk geldi

X