- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.661
Ateş olmadı ama ağrı oldu fitil verdik onun için. Aşı günleri bizde hep bir sızlanma huysuzluk oluyor.Bugün yapıldı hemşireye ısrarla sordum burdaki konuşmayı okuyunca iki kol bi bacaktan dedi ben de anlayamadım ateş oldu mu sizde ben calpol vermeden yatırdım henüz ateş yok diye biraz korkuyorum
Cok sevindim cok gecmis olsunCok tesekkurler bugun düştü ateşi taburcu oldukSizede bulastımı nası atlattınız
Cok sağolun Allah birdaha yaşatmasınCok sevindim cok gecmis olsun
Bizden kizima bulasti aslinda. Biz subat ayinda gecirmistik omicron varyantiydi, esimde hic semptom yoktu, kizimda ates ve huzursuzluk oldu maalesef. Nispeten ben agir gecirdim ama 3.gunden sonra toparlamistim. Bol bol meyve, etsuyu corbalarla atlatmistim, ilac parol kullandim arada bazen
Cok cok gecmis olsun ya korkmayin psikolojinizi saglam tutun korkulacak bisey yok gercekten ama o sitma gibi titreten atesi ben covid biontech asisinin 1.dozunda olmustum ne demek istedigini cok iyi anliyorum, daha o zaman 40gunluktu kizim ve emziremiyordum bile titremekten, aglaya aglaya emzirmistim. Benim 2doz biontech asim vardi tam 3.dozu yaptiracakken covid olmustum o yuzden belki bilmiyorum, atesin 38.5a cikti ama titreme olmadi. Ben covid olunca da oyle olcak diye korkmustum acikcasi. Ben de sirf o titreme usume hissi ve ates yuzunden asi olmayi erteliyodum valla tam olcam derken de covid oldum sonra. Korkmayin ama bu hastalik gercekten artik cok hafifledi, agir bir gripmis gibi geciyor. Ben cok agir grip gibi gecirdim, eşim normalde grip olunca yatak dösek yatar ama onda hic semptom yoktu o 3 asiliydi cunku. Anne babalarla birlikte gecirdik biz annem babam 55 60 yasinda onlarda bile neredeyse hic semptom yoktu. Bagisiklik cok onemli, onlarin 3doz asisi vardi benim 2 ve ben emzirdigim icin bagisikligim dusuktu. Maalesef o yuzden agir gecirdigimi dusunuyorumCok sağolun Allah birdaha yaşatmasın
Sizde ateş oldumu 3 günmü sürdü ? ben sıtma gibi oldum biraz önce titredim korktum işin açığı .kusurabakmayn cok sorı sordum Daha önce yazdıklarımdan covid korkum belli olmuştur aşırı korkuyorum ve hu korku bagısıklıgmı düşürecek die düşünüp daha cok korkuyorum suan uyuyamıyorum mesela .uyuyamamaktan ya bagısıklıgım daha da düşer hastanelik olursam die düşünüyorum…siz uyuyablmiişmiydiniz ateşinz kaçtı? Öksürüyorum da hafiften
Cok sağolun maşallah anne babanın rahat geçirmesine cok sevındım genelde risk grubu oluyorlar ya . İnşallah bende rahat geçiririm benim 3 doz biontechim var ama üstünden 7 ay geçti ocakta yaptırmıştım 4.nün zamanı gelmişti acaba diğer öncekiler suan etkisiz mi oluyor süresi geçtiği için? 38.5 a bir kere mi cıktı? Kaç günde toparladınız ?Cok cok gecmis olsun ya korkmayin psikolojinizi saglam tutun korkulacak bisey yok gercekten ama o sitma gibi titreten atesi ben covid biontech asisinin 1.dozunda olmustum ne demek istedigini cok iyi anliyorum, daha o zaman 40gunluktu kizim ve emziremiyordum bile titremekten, aglaya aglaya emzirmistim. Benim 2doz biontech asim vardi tam 3.dozu yaptiracakken covid olmustum o yuzden belki bilmiyorum, atesin 38.5a cikti ama titreme olmadi. Ben covid olunca da oyle olcak diye korkmustum acikcasi. Ben de sirf o titreme usume hissi ve ates yuzunden asi olmayi erteliyodum valla tam olcam derken de covid oldum sonra. Korkmayin ama bu hastalik gercekten artik cok hafifledi, agir bir gripmis gibi geciyor. Ben cok agir grip gibi gecirdim, eşim normalde grip olunca yatak dösek yatar ama onda hic semptom yoktu o 3 asiliydi cunku. Anne babalarla birlikte gecirdik biz annem babam 55 60 yasinda onlarda bile neredeyse hic semptom yoktu. Bagisiklik cok onemli, onlarin 3doz asisi vardi benim 2 ve ben emzirdigim icin bagisikligim dusuktu. Maalesef o yuzden agir gecirdigimi dusunuyorum
Amiiin inşallahCok teşekkür ederim gerçekten güzel moral veriyorsunuzAllah tüm bebeklerimizi korusun inşallah
Bizim ateş olmadı gece çok şükür hatta 5 e kadar hiç uyanmadan uyudu (Ateş olmadı ama ağrı oldu fitil verdik onun için. Aşı günleri bizde hep bir sızlanma huysuzluk oluyor.
Ay çıkmanıza çok sevindim. Şimdi covid olmasanız bile çok üzüldünüz, yoruldunuz, dinlenme imkanınız varsa dinlenin sizinki de geçer gider. Hafif öksürük, kırgınlık bizde de oldu geçen, ben de korktum ama daha fazla ilerlemedi orada kaldı birkaç gün ve gitti: )Cok sağolun Allah birdaha yaşatmasın
Sizde ateş oldumu 3 günmü sürdü ? ben sıtma gibi oldum biraz önce titredim korktum işin açığı .kusurabakmayn cok sorı sordum Daha önce yazdıklarımdan covid korkum belli olmuştur aşırı korkuyorum ve hu korku bagısıklıgmı düşürecek die düşünüp daha cok korkuyorum suan uyuyamıyorum mesela .uyuyamamaktan ya bagısıklıgım daha da düşer hastanelik olursam die düşünüyorum…siz uyuyablmiişmiydiniz ateşinz kaçtı? Öksürüyorum da hafiften
Yeni gördüm ya olabilir fircalatmiyor ki dişleriniHımm o zaman şeker değildir. Belki bizim gibi bi durumdur diş çürüğü olabilir dicem de çok erken. Diş fırçalamamaktan kaynaklı olabilir mi? Sabah herkesin ağzı biraz kokar zaten öyle bi şeydir belki inanın bilmiyorum sabah kalkınca bakim bizim çocuğun da kokuyor mu
Nasıl bir fircaniz var?Yeni gördüm ya olabilir fircalatmiyor ki dişlerinikillarini kopariyor oynuyor
şöyle bi fircaNasıl bir fircaniz var?
Macun surmeden suyla mi fircalamak gerekiyornereden aldiniz?şöyle bi fircasilikonlar da var parmağa takilan ama huylaniyor ondan da
Macun sürülmüyor galiba 1 yaşa kadar ama file marketten aldim ikisini de rocs markasinin bitkisel 0-3 yaş macunu var. Onu surdum bi kac kez. Ama hic arastirmadan aldim ne yalan soyleyeyim daha iyileri de vardir belki.Macun surmeden suyla mi fircalamak gerekiyornereden aldiniz?
Biz de 3 gundur tek uyku yapiyoruz 12 - 12.30 gibi uyuyor 14.30 a dogru kalkiyor sanirim sizinkinin de zamani gelmis.Bugun 8 e 10 kala uyandi ve sabah uykusuna direndi 1230 da uyudu simdi de 2 saat oldu uyuyir ikinci uyku hayal oldu yine bize
Gerçekten mi akşam kaçta yatiriyorsunuz? Boyle olunca tek uyku yapan buyuk cocuklar 830 9 da yatiyorlae cevremizde.Biz de 3 gundur tek uyku yapiyoruz 12 - 12.30 gibi uyuyor 14.30 a dogru kalkiyor sanirim sizinkinin de zamani gelmis.
Toplamda kac saat uyumali acaba?Biz de 3 gundur tek uyku yapiyoruz 12 - 12.30 gibi uyuyor 14.30 a dogru kalkiyor sanirim sizinkinin de zamani gelmis.