-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.641
Biz bi 3-4 ay önce ailecek atlattık kovid. Demiri kesip sarımsaklı yoğurt yedirdim günde 2 defa bende bu arada hep sarımsak yedim emzirdiğim için . Birde ek olarak probiyotiklerden takviye içirdim. Sizin ateş çok dirençliymiş . Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bebişAteşimiz cok dirençli 38.5 altına düşmüyor böyle geçiren varmı covidi? Ne zaman düzelecek? Kızım perişan oldu ben perişan oldum uyuyo sürekli kafayı yicem. 3 4 saatte bir ateş düşürücü fitille dönüşümlü serum veriliyor serum takılı bişey yedirmenize gerek yok diyolar emmiyoda zaten covidi geçirenler siz nası geçirdiniz
Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulsun inşallahAteşimiz cok dirençli 38.5 altına düşmüyor böyle geçiren varmı covidi? Ne zaman düzelecek? Kızım perişan oldu ben perişan oldum uyuyo sürekli kafayı yicem. 3 4 saatte bir ateş düşürücü fitille dönüşümlü serum veriliyor serum takılı bişey yedirmenize gerek yok diyolar emmiyoda zaten covidi geçirenler siz nası geçirdiniz
Bizim üçünü de bacaktan yaptılar.Ya bişey sorucam? 1 yaş aşılarının 3 ü de bacaktan biliyordum. 2 kol 1 bacak oldu dün sizinde öylemi?
Biz de öyle yaptık iki üç kez denedik poşet sızıyordu takıp ara sıra kontrol edin bizim hemen dolmuştu 10 dk içinde aldık yoksa sızıntı oluyor çiş yakalanmıyor. Bize doktor eğer böyle yapamazsanız sonda takıcaz demişti sonda olmasın diye yaptık. Takıp 10 dkda bir kontrol edinPoset takıolar böle yapışan ama sızıntı yapıp içine dolmuor dünden beri nası olacak anlamadımama kan da enfeksiyon cıkmadı viral enfeksiyon dediler
Bize de 2 koldan 1 bacaktan yapıldı.Ya bişey sorucam? 1 yaş aşılarının 3 ü de bacaktan biliyordum. 2 kol 1 bacak oldu dün sizinde öylemi?
Bize 2bacak 1kol yapildi. Neye gore degisiyo bu acabaYa bişey sorucam? 1 yaş aşılarının 3 ü de bacaktan biliyordum. 2 kol 1 bacak oldu dün sizinde öylemi?
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu vallaBiz de öyle yaptık iki üç kez denedik poşet sızıyordu takıp ara sıra kontrol edin bizim hemen dolmuştu 10 dk içinde aldık yoksa sızıntı oluyor çiş yakalanmıyor. Bize doktor eğer böyle yapamazsanız sonda takıcaz demişti sonda olmasın diye yaptık. Takıp 10 dkda bir kontrol edinBir an evvel iyileşsin inşallah
Amin cok teşekkürler. Hastanede oldugumuz için yedirip içiremiyorum mama veriyorum zorla emzirmeye calsııyorum iştahıda yok . Probiyotik burdada başladılar d vit ve çinko da veriyorlar bugun gece 37.5larda seyrettiBiz bi 3-4 ay önce ailecek atlattık kovid. Demiri kesip sarımsaklı yoğurt yedirdim günde 2 defa bende bu arada hep sarımsak yedim emzirdiğim için . Birde ek olarak probiyotiklerden takviye içirdim. Sizin ateş çok dirençliymiş . Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur bebiş
Çoook sevindimmmTeşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu vallatemiz cıktı idrar ve gaita . Kesin covid düşünülüyor artık bugün 3.gün inşallah yavastan düzelir artık 37.5lardaydı gece antibiyotik de eklediler işte serum tedavisi ateş düşürücğ seklinde tedavi devam ediyor
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin, biz de covidi atesle gecirmistik. 3.gunden sonra geciyor, ilk 3gun ates normal diyorlar baska da bisey cikmamis ne guzelTeşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu vallatemiz cıktı idrar ve gaita . Kesin covid düşünülüyor artık bugün 3.gün inşallah yavastan düzelir artık 37.5lardaydı gece antibiyotik de eklediler işte serum tedavisi ateş düşürücğ seklinde tedavi devam ediyor
Bende öyle yapılıyor biliyordumÇok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulsun inşallahBizi de haberdar edin durumdan
Bizim üçünü de bacaktan yaptılar.
Bize de 2 koldan 1 bacaktan yapıldı.
Bende anlamadım neye göre yapılıyor bu kafalarına göre takılıyorlar heraldeeBize 2bacak 1kol yapildi. Neye gore degisiyo bu acaba
Ben şimdiye kadar iki kere traş ettirdim kesinlikle rahatlıyor ama yine de terliyor. Benim de aynı bi de ağzı akıyor uyurken iyice ıslanıyorEki Görüntüle 3111074
Bebeğim uyuduğunda çarşafı hep böyle terden ıslanıyor. Kış mevsiminde bile böyleydi. Şuan sadece zıbınla uyuyor üstüne ince pike. Bu normal mi çok endişeleniyorum uyandığında saçı ful ıslak oluyor terden . Acaba saçını mı kestirsem rahatlar mı? Ev öyle çok sıcak olmuyor güneş sadece sabah gören bi evim var camlar açık gayet serin yani
Cok tesekkurler bugun düştü ateşi taburcu oldukCok gecmis olsun canim Allah sifa versin, biz de covidi atesle gecirmistik. 3.gunden sonra geciyor, ilk 3gun ates normal diyorlar baska da bisey cikmamis ne guzel
Bugün yapıldı hemşireye ısrarla sordum burdaki konuşmayı okuyunca iki kol bi bacaktan dedi ben de anlayamadım ateş oldu mu sizde ben calpol vermeden yatırdım henüz ateş yok diye biraz korkuyorumBize de 2 koldan 1 bacaktan yapıldı.
Hadi geçmiş olsunCok tesekkurler bugun düştü ateşi taburcu oldukSizede bulastımı nası atlattınız
Hadi geçmiş olsunArkadaşımın üç yaşındaki kızı covid beş gündür ateşliymiş çok normalmiş yaşadığınız onu yazmak için girmiştim ama gerek kalmamış bile çok şükür
Cok teşekkür ederim gerçekten güzel moral veriyorsunuzHadi geçmiş olsunArkadaşımın üç yaşındaki kızı covid beş gündür ateşliymiş çok normalmiş yaşadığınız onu yazmak için girmiştim ama gerek kalmamış bile çok şükür