- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.561
Kesinlikle onu dinleme çok eski bi kafada yaşıyor. Mamadan alacağı vitaminin mineralin haddi hesabı yok arkasını okusa biraz anlar gerçektenYaparken çok ağladı, korktu. Yani bu aşıların yapılma tarzı mı bu anlamadım 3 ü üst üste cocuk nefes almadan ağlıyo, bağırıyo arka arkaya 3 iğne, tam travmalık vallaSabah 10 gibi oldu aşı, akşama kadar iyiydi şükür ama akşam biraz sızlanmaya başladı, belki bacağı ağrıyodur diye calpol verdim. Ateşi fln yükselmeden uyudu canım, inş gece de cıkmaz yazarım burayada.
Evet bende onu anlamadım, hatta sasırdım normal süt mü vereyim biberonla dedim cok kendinden emin evet evet mamayı kes dediNeyse ki artık bilgiye ulaşmak, araştırmak daha kolay Bende süt vermeyi düşünmüyorum zaten
Şifa olsun kuzucuğunaSüt başla derken ne demek inek sütü mü?
Mama yerine direkt süt ver dedi canım biberonla, inet sütünü fln kastetti. Ben daha pişen yiyeceklerine de koymadım aslında artık başlanabilir onlara da sanırım. Ohh afiyet olsun sütlacıKesinlikle onu dinleme çok eski bi kafada yaşıyor. Mamadan alacağı vitaminin mineralin haddi hesabı yok arkasını okusa biraz anlar gerçektenbu arada ben süt vermeye başladım ancak direkt değil doktor pankek kek sütlaç vs hafif hafif içine ekleyebilirsin dedi direkt verme ama bi şeylerin içine ekle dedi bana. Geçen birkaç kaşık sütlaç yedirdim çok sevdi tombulum
Bunu ben de merak ediyorum sanki iki uyku istemiyo gibi oldu saatlerimiz çok saçmaŞu an uyku saatleriniz nasıl arkadaşlar ya da olmasi gereken nedir? Bizim sürekli değişiyor dün öğlen uyumakta zorlandı bugün sabah. Şimdi bu saatte uyudu ne kadar uyuyacak 2 saat uyusa da 1 saat uyusa da ikinci uykuya geçmek istemeyecek.bu aralar ikinci uyku da sıkıntı yaşıyorum .
Aa tesadüf etmiş ben bugün bal verdim oğluma. Ben üç gün uygulama kuralını bırakmıştım ama tabii ki bu üç günde bi sorun çıkarsa bala bağlayıp ara verebilirizKızlar bal vermek istiyorum nasıl başlamalı üç gün kuralı gibi mi
O çok büyük saçmalamış boşver herkes bi şey diyor. Ben pişmeli şeylerin içinde vereceğim ama direkt vermicem. Bir sandaletimiz öyle şimdi onu giydirdim bu ekrandaki öyle değil. Demek ki crocslar da uygun değil ilk adım içinMama yerine direkt süt ver dedi canım biberonla, inet sütünü fln kastetti. Ben daha pişen yiyeceklerine de koymadım aslında artık başlanabilir onlara da sanırım. Ohh afiyet olsun sütlacı
Ayakkabı içinde, tabanının yumuşak olması gerekiyor bide ayak boşluğunu desteklemeli sanırım. Tabanı elinde bükülüyor mu ona bak , bebeğin yürürken adım atmasına destek olmalıymış yumuşak rahat bükülen tabanlar olmalıymış.
Ben oğlum olduktan sonra daha çok etkilenmeye başladım bu paylaşımlardan, içimi sızlatıyor. Hiçbir şey yapamıyosam da bi mesaj atıyorum operatörden. Keşke devlet herhangi bir faturamıza sma bedeli yansıtsa, direkt tedaviyi karşılasa da ailelerde 50-100 toplamakla zaman kaybetmese , çok üzülüyorumArkadaşlar bunu görünce dayanamadım paylaşmak istedim. Belki siz de aylık maaşınızın bir kısmıyla yardım edersiniz diye. Kimseyi üzmek istemem çocuğun zayıflığı durumu beni çok etkiledi. İyi akşamlar herkese
Anlayabiliyoruz onları o annenin yerine kendimizi koyabiliyoruz. Yavruları gözlerinin önünde eriyor acı çekiyor düşünemiyorum. Oğlum mr a girmişti 12 saat aç kaldı anestezi aldığı için, bize yalvarıyordu gözleriyle açlıktan. Bu aileler sırf kilo almasın diye tedavi alabileceği kiloyu aşmasın diye bu hallerine maruz kalıyorlar evlatlarının günlerce aylarca. Bende travma oldu mesela ve oğlum bunu sadece 12 saat yaşadı hiç unutamıyorum hala o günü yaşıyorum. Onlar buna nasıl dayanıyorlar Allah yardımcıları olsun bu üzüntünün tarifi yok. Keşke yapılsa öyle bi şey herkesten alınsa kimse 10₺ verdi diye karşı çıkmaz. Keşke bir an evvel iyileşse bu yavru inşallahBen oğlum olduktan sonra daha çok etkilenmeye başladım bu paylaşımlardan, içimi sızlatıyor. Hiçbir şey yapamıyosam da bi mesaj atıyorum operatörden. Keşke devlet herhangi bir faturamıza sma bedeli yansıtsa, direkt tedaviyi karşılasa da ailelerde 50-100 toplamakla zaman kaybetmese , çok üzülüyorumAllahım hepsine şifa versin
Gerçekten çok zor, kıyamam ya Allah bir daha yaşatmasın size de canımAnlayabiliyoruz onları o annenin yerine kendimizi koyabiliyoruz. Yavruları gözlerinin önünde eriyor acı çekiyor düşünemiyorum. Oğlum mr a girmişti 12 saat aç kaldı anestezi aldığı için, bize yalvarıyordu gözleriyle açlıktan. Bu aileler sırf kilo almasın diye tedavi alabileceği kiloyu aşmasın diye bu hallerine maruz kalıyorlar evlatlarının günlerce aylarca. Bende travma oldu mesela ve oğlum bunu sadece 12 saat yaşadı hiç unutamıyorum hala o günü yaşıyorum. Onlar buna nasıl dayanıyorlar Allah yardımcıları olsun bu üzüntünün tarifi yok. Keşke yapılsa öyle bi şey herkesten alınsa kimse 10₺ verdi diye karşı çıkmaz. Keşke bir an evvel iyileşse bu yavru inşallah
Bende lcw den bunun benzerini aldım. Aslında şöyle bundan önce ortopedk bir ayakkanı aldım giymeyip çıkarıyodu ayakkabısız geziyodu dışarda sonuç olarak sonra buna benzer aldık asla çıkarmıyo ve hafif çok rahat ediyo çocuk zaten toplam günde 1 saat giymiş oluyo inş yanlış bir şey yapmamışımdırKızlar ben şu an tedirgin oldum ben oğlana görseldeki gibi terlik giydiriyorum rahat da yürüyor aslında, mesela komşunun oğlu nike sunray giyiyor huzursuz mutsuz çıkarmak istiyor bizimkinin keyfi yerinde. Bu terliğe benzeyen ortopedik bi şey mi alsam bilmiyorum var mı öneriniz?
Evet canım çok diş ateşine benziyordiş ateşi tam olarak nasıl oluyor ? dün akşam birden ateşi 37.8 e kadar çıktı, boğazı kızarık değil, keyfi de yerinde. ilaç verdim sonra gece yine çıktı vermedim ilaç 1 saat boyunca 37-37.9 arası gitti geldi uyurken calpol verdim. sabahta vermedim ilaç 37.9 görüp kendiliğinden 37.1 oldu.
diş ateşi midir ki? sürekli emmek istiyor. tüm gece emdi asla memeyi 1 dk bırakmadı.
daha hiç diş çıkmadı
Görünürde varmı beyazlık? Bizimde hala çıkmadıdiş ateşi tam olarak nasıl oluyor ? dün akşam birden ateşi 37.8 e kadar çıktı, boğazı kızarık değil, keyfi de yerinde. ilaç verdim sonra gece yine çıktı vermedim ilaç 1 saat boyunca 37-37.9 arası gitti geldi uyurken calpol verdim. sabahta vermedim ilaç 37.9 görüp kendiliğinden 37.1 oldu.
diş ateşi midir ki? sürekli emmek istiyor. tüm gece emdi asla memeyi 1 dk bırakmadı.
daha hiç diş çıkmadı
Ben bugün giydirdim yine en çok sevdiği bu terlik. Umarım yürüyüş bozuklukları yaratmaz inanın ben de bilmiyorum. Çok seviyorlarBende lcw den bunun benzerini aldım. Aslında şöyle bundan önce ortopedk bir ayakkanı aldım giymeyip çıkarıyodu ayakkabısız geziyodu dışarda sonuç olarak sonra buna benzer aldık asla çıkarmıyo ve hafif çok rahat ediyo çocuk zaten toplam günde 1 saat giymiş oluyo inş yanlış bir şey yapmamışımdır
Crocs terlik mi giydirdin ben de alacağım artık ama ayakkabı mı alsam ne alsam bilemiyorumBen bugün giydirdim yine en çok sevdiği bu terlik. Umarım yürüyüş bozuklukları yaratmaz inanın ben de bilmiyorum. Çok seviyorlar
Biz 1 yaş itibariyle 4'e geçtik: ) doktorumuz ister mamaya devam edin ister marketlerdeki içeriği zenginleştirilmiş sütlerden alın dedi, ben süt içirmek istemediğimi söyleyince tamam o zaman kademeli geçelim siz mamaya devam edin dedi. Biberonla vermenize sakınca yok dedi ama bir yerde biberonu da bırakıcaz.Kızlar mama kullananlar, 3 numaraya mı geçmek gerekiyor şimdi ? Doktoruna soran oldu mu ?