2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kesinlikle onu dinleme çok eski bi kafada yaşıyor. Mamadan alacağı vitaminin mineralin haddi hesabı yok arkasını okusa biraz anlar gerçekten bu arada ben süt vermeye başladım ancak direkt değil doktor pankek kek sütlaç vs hafif hafif içine ekleyebilirsin dedi direkt verme ama bi şeylerin içine ekle dedi bana. Geçen birkaç kaşık sütlaç yedirdim çok sevdi tombulum

Kızlar ben şu an tedirgin oldum ben oğlana görseldeki gibi terlik giydiriyorum rahat da yürüyor aslında, mesela komşunun oğlu nike sunray giyiyor huzursuz mutsuz çıkarmak istiyor bizimkinin keyfi yerinde. Bu terliğe benzeyen ortopedik bi şey mi alsam bilmiyorum var mı öneriniz?

Eklentiler

• 7E7163DC-BF2D-4D43-AE02-166BAB220D1C.jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 26
Şu an uyku saatleriniz nasıl arkadaşlar ya da olmasi gereken nedir? Bizim sürekli değişiyor dün öğlen uyumakta zorlandı bugün sabah. Şimdi bu saatte uyudu ne kadar uyuyacak 2 saat uyusa da 1 saat uyusa da ikinci uykuya geçmek istemeyecek. bu aralar ikinci uyku da sıkıntı yaşıyorum .

Şifa olsun kuzucuğuna Süt başla derken ne demek inek sütü mü?

Mama yerine direkt süt ver dedi canım biberonla, inet sütünü fln kastetti. Ben daha pişen yiyeceklerine de koymadım aslında artık başlanabilir onlara da sanırım. Ohh afiyet olsun sütlacı
Ayakkabı içinde, tabanının yumuşak olması gerekiyor bide ayak boşluğunu desteklemeli sanırım. Tabanı elinde bükülüyor mu ona bak , bebeğin yürürken adım atmasına destek olmalıymış yumuşak rahat bükülen tabanlar olmalıymış.

Bunu ben de merak ediyorum sanki iki uyku istemiyo gibi oldu saatlerimiz çok saçma
Kızlar bal vermek istiyorum nasıl başlamalı üç gün kuralı gibi mi
Aa tesadüf etmiş ben bugün bal verdim oğluma. Ben üç gün uygulama kuralını bırakmıştım ama tabii ki bu üç günde bi sorun çıkarsa bala bağlayıp ara verebiliriz

O çok büyük saçmalamış boşver herkes bi şey diyor. Ben pişmeli şeylerin içinde vereceğim ama direkt vermicem. Bir sandaletimiz öyle şimdi onu giydirdim bu ekrandaki öyle değil. Demek ki crocslar da uygun değil ilk adım için

Bu gün bizim doğum günümüz bizle aynı olanlar var mı Kızlar fikir olsun bende vicco almıştım ayakkabı ama rahat edemedi ve çok sert giydirmesi zor. Ama sonrasında vicco nun sandaletini aldım aşırı rahat. Ayağında yokmuş gibi çok severek giyiyor

Ben oğlum olduktan sonra daha çok etkilenmeye başladım bu paylaşımlardan, içimi sızlatıyor. Hiçbir şey yapamıyosam da bi mesaj atıyorum operatörden. Keşke devlet herhangi bir faturamıza sma bedeli yansıtsa, direkt tedaviyi karşılasa da ailelerde 50-100 toplamakla zaman kaybetmese , çok üzülüyorum Allahım hepsine şifa versin

Anlayabiliyoruz onları o annenin yerine kendimizi koyabiliyoruz. Yavruları gözlerinin önünde eriyor acı çekiyor düşünemiyorum. Oğlum mr a girmişti 12 saat aç kaldı anestezi aldığı için, bize yalvarıyordu gözleriyle açlıktan. Bu aileler sırf kilo almasın diye tedavi alabileceği kiloyu aşmasın diye bu hallerine maruz kalıyorlar evlatlarının günlerce aylarca. Bende travma oldu mesela ve oğlum bunu sadece 12 saat yaşadı hiç unutamıyorum hala o günü yaşıyorum. Onlar buna nasıl dayanıyorlar Allah yardımcıları olsun bu üzüntünün tarifi yok. Keşke yapılsa öyle bi şey herkesten alınsa kimse 10₺ verdi diye karşı çıkmaz. Keşke bir an evvel iyileşse bu yavru inşallah

Gerçekten çok zor, kıyamam ya Allah bir daha yaşatmasın size de canım Ahh keşke alsalar nerelere ne paralar kesiliyor eminim herkes seve seve yapar. Allah şifa versin

Bende lcw den bunun benzerini aldım. Aslında şöyle bundan önce ortopedk bir ayakkanı aldım giymeyip çıkarıyodu ayakkabısız geziyodu dışarda sonuç olarak sonra buna benzer aldık asla çıkarmıyo ve hafif çok rahat ediyo çocuk zaten toplam günde 1 saat giymiş oluyo inş yanlış bir şey yapmamışımdır

diş ateşi tam olarak nasıl oluyor ? dün akşam birden ateşi 37.8 e kadar çıktı, boğazı kızarık değil, keyfi de yerinde. ilaç verdim sonra gece yine çıktı vermedim ilaç 1 saat boyunca 37-37.9 arası gitti geldi uyurken calpol verdim. sabahta vermedim ilaç 37.9 görüp kendiliğinden 37.1 oldu.
diş ateşi midir ki? sürekli emmek istiyor. tüm gece emdi asla memeyi 1 dk bırakmadı.
daha hiç diş çıkmadı

Evet canım çok diş ateşine benziyor
Doktorum diş ateşi 38 i geçmez hatta 38 i aşarsa beni ara diş değildir demişti

Görünürde varmı beyazlık? Bizimde hala çıkmadı

Ben bugün giydirdim yine en çok sevdiği bu terlik. Umarım yürüyüş bozuklukları yaratmaz inanın ben de bilmiyorum. Çok seviyorlar

Kızlar mama kullananlar, 3 numaraya mı geçmek gerekiyor şimdi ? Doktoruna soran oldu mu ?
Biz 1 yaş itibariyle 4'e geçtik: ) doktorumuz ister mamaya devam edin ister marketlerdeki içeriği zenginleştirilmiş sütlerden alın dedi, ben süt içirmek istemediğimi söyleyince tamam o zaman kademeli geçelim siz mamaya devam edin dedi. Biberonla vermenize sakınca yok dedi ama bir yerde biberonu da bırakıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…