- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.541
Bak bana cesaret verdin Aslında senin bakış açında mantıklı nereye kadar sakınabileceğiz, sosyalleşmek zorundayız. Şu asıyı da yaptırayım da daha rahat eder içim.Senin oğlan da zaten benimki gibi parkta izleyici öğrenici çok kıymetli bu anlar ya Ben hastalıktan zaten başımız kurtulmadığı için hiç korkmuyorum. 1 yaş aşıları çok önemli bunu da yaptırırsak büyük oranda aşılanmış oluyorlar en korkmamız gereken kızamık menenjit gibi şeyler Allah korusun. Bir doz bile olsalar bunlar için koruyuculuk çok artıyor. Bu arada ben de seninle aynı düşünüyorum evde zaman çok zor geçerken dışarıda su gibi geçiyor bir an evvel gelsin eşin de rahatla
Ben eskiden bu kadar takıntılı değildim ama Covid le beraber acayip takıntılı oldum hele bebekten sonra dısarda yemek bile yiyemiyorum içime sinerek ama korkmakta fayda etmiyor o kadar sakınmama rağmen doğum sonrası eve covidli gelmişimSanırım bir ikimiz kaldık hastalıktan bu kadar korkan ve sürekli evde takılan kızım benden başka yüz arıyor artık sıkıldı cocuk buarada parkta napıyorsunuz merak ediyorum ? Ben bir salıncağa bindirip sallıyorum okadar geri bebek arabasında dolaştırıyorum ama ondada durmuyor yürüyemediği için kendi kendine de dolanamıyor oyuzden cokda verimli geçmiyor kucak istiyor
Parkta çok aktif ya çok yoruyor bizi hala desteksiz yürüyemediği için sürekli parmaklarımızdan tutup yürümek istiyor. Merdivenlerden kaydırakların tepesine cıkıyoruz, küçük kaydıraktan kayıyor kendi ama geçen kafasını çarptı geriye yattı bindirmedim tekrar,dönen bi alet var ona binmeye bayılıyo parmağıyla göstererek mutlaka ona binmeden gelmiyor bağırıyo salıncak, tahterevalli, sonra da bebek arabasında çocukları izliyoruz. Ben bazen meyve hazırlıyorum parkta yediriyorum zaman geçiyo iyi oluyo. Ebeveyn kontrollü bisiklet alcam bisikletlere cok heycanlanıyor.