- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.581
Icerigi zenginlestirilmis sutler hangisi oluyor?Biz 1 yaş itibariyle 4'e geçtik: ) doktorumuz ister mamaya devam edin ister marketlerdeki içeriği zenginleştirilmiş sütlerden alın dedi, ben süt içirmek istemediğimi söyleyince tamam o zaman kademeli geçelim siz mamaya devam edin dedi. Biberonla vermenize sakınca yok dedi ama bir yerde biberonu da bırakıcaz.
Arkadaşlar bunu görünce dayanamadım paylaşmak istedim. Belki siz de aylık maaşınızın bir kısmıyla yardım edersiniz diye. Kimseyi üzmek istemem çocuğun zayıflığı durumu beni çok etkiledi. İyi akşamlar herkese
Siz hangi marka kullanıyorsunuz ? 4 no görmedim hiç. Hipp kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla da 4 nosu yok hiç rastlamadım.Biz 1 yaş itibariyle 4'e geçtik: ) doktorumuz ister mamaya devam edin ister marketlerdeki içeriği zenginleştirilmiş sütlerden alın dedi, ben süt içirmek istemediğimi söyleyince tamam o zaman kademeli geçelim siz mamaya devam edin dedi. Biberonla vermenize sakınca yok dedi ama bir yerde biberonu da bırakıcaz.
Bizde hipp kullanıyoruz 1 yaştan sonra 3 e geç dedi doktorumuz ama stok vardı benim 1 Ay daha gider 2 numara kullansam diye sorunca sorun olmaz dedi içerikte de ben de pek bi fark göremedim zatenSiz hangi marka kullanıyorsunuz ? 4 no görmedim hiç. Hipp kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla da 4 nosu yok hiç rastlamadım.
Markası crocs değil ama görseli crocs canım benimki çok sevdi şu an onu giyiyor bazen ortopedik de giydiriyorum akışına göreCrocs terlik mi giydirdin ben de alacağım artık ama ayakkabı mı alsam ne alsam bilemiyorum
1 yaş kan tahlili yaptırdınız mı? Glukoz bakıldı mı açlık kan şekeri?Merhabalar takip edemiyorum daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebeginde agiz kokusu olan var mi? Emzik emiyor 6 ayliktan beri ilk defa bu ay koku oldu, plastik gibi özellikle uyandiginda cok yoğun. 8 tane dişi var fircalamaya basladim ama koku ayni devam. Şeker hastaligi yaziyor internette korktum. Insallah degildir.
Canım benim canım o tek damar yolu intraket açılışı nasıl ağladı benim oğlum smalı bebekler bunu hep yaşıyolar bir an evvel kavuşsun inşallah ilacınaEki Görüntüle 3109067 Eki Görüntüle 3109068 Arden bebeğe ben de elimden geldigince yardimci oluyorum ozellikle kizim olduktan sonra cok hassas oldum, bu bebeklerin hepsi umarim ilacina bir an once kavusur ve iyilesir. Bir bebek de ben paylasmak istiyorum arada akliniza geldikce sms atabilirsiniz en azindanbenim takip ettigim bebek de Malatyanin bir köyünden ve kış gelmeden parayi toplamaya calisiyorlar elektrik kesiliyormus sık sık yollar kapaniyormus, tedavisi aksıyormuş. Cok da tatli bir bebek daha cok başındalar. Destek olalim 10-20 az diye dusunmeyin
19 agustosta 1 yasinda olacak o zaman bakilacak kan degerlerine ama bi kere hastayken rutin bakilmisti glukoz normaldi. Gun icinde kokmuyor sadece uykudan uyaninca, emzikten kaynaklandigini dusunuyorum cunku sadece uykuda emzik emiyor.1 yaş kan tahlili yaptırdınız mı? Glukoz bakıldı mı açlık kan şekeri?
Ya evet fotografta nasil agliyor cani yandigi belli biz bile dayanamazken, sma nin yavas ilerlemesi icin uretilen spinraza ilacinin 5.dozunu alacakken enfeksiyon cikmis kaninda o yuzden ilaci da alamamis dünCanım benim canım o tek damar yolu intraket açılışı nasıl ağladı benim oğlum smalı bebekler bunu hep yaşıyolar bir an evvel kavuşsun inşallah ilacına
Aa biz aptamilciyiz: )Siz hangi marka kullanıyorsunuz ? 4 no görmedim hiç. Hipp kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla da 4 nosu yok hiç rastlamadım.
Çocuk devam sütü yazıyor üzerlerinde ya, onlar.Icerigi zenginlestirilmis sutler hangisi oluyor?
Devam sutu ile mama ayri sey mi bu aptamil ve sma lar migrosta devam sutu yaziyor 3 4 diye.Çocuk devam sütü yazıyor üzerlerinde ya, onlar.
Uzmanı değilim ama aptamil ve sma mama markaları, onların da üzerinde devam sütü yazınca kafa karışıyor evet. Pınar çocuk devam sütü gibi inek sütüne vitamin katılmış ürünler de var, bildiğimiz süt ambalajında, süt reyonlarında satılıyor. Yani en son öyleydi, şimdilik kullanmayı düşünmediğim için araştırmadım.Devam sutu ile mama ayri sey mi bu aptamil ve sma lar migrosta devam sutu yaziyor 3 4 diye.
Geçmiş olsunn biz covid geçirdiğimizde de böyle olmuştuBebişimin ilk defa ateşi çıktı. 39.3 e kadar çıktı. 3 4 kere ılık duş aldırdım ıslak bezle soğutuyorum. Calpol verdim 4 saat sonra ibuprofen verin dedi bekliyorum. Böyle mi oluyor sistem?
Yani hala 38.5 üzerinde 38 e kadar düşüyor duş sonra hemen yine artıyor.
Üşütmüş olabilir ama Covid de olabiliriz çünkü ben de hastayım.
Önerisi olan var mı? Valla insan şaşırıyor
Geçmiş olsun, 39 çok. Sabaha kadar ateş takibi yapmak ve not almak lazım. Calpol verdikten 3 saat sonra dolven, ondan 3 saat sonra tekrar calpol verilebilir diye hatırlıyorum.Bebişimin ilk defa ateşi çıktı. 39.3 e kadar çıktı. 3 4 kere ılık duş aldırdım ıslak bezle soğutuyorum. Calpol verdim 4 saat sonra ibuprofen verin dedi bekliyorum. Böyle mi oluyor sistem?
4 saat arayla dedi doktor, enjektörle 4 e kadar dedi doğru mu anladım acaba çünkü kaşık ölçüsü 2,5.Geçmiş olsun, 39 çok. Sabaha kadar ateş takibi yapmak ve not almak lazım. Calpol verdikten 3 saat sonra dolven, ondan 3 saat sonra tekrar calpol verilebilir diye hatırlıyorum.
Hava sıcak, şok etkisi yaratmayacak şekilde serinletmek lazım. Biliyorsunuzdur, buz yok, soğuk su yok..
Uyuyordur ama mümkünse su vermek iyi olur. Bir de evde fitiliniz var mı, inatçı ateşimizde sadece fitille (parasetamol) kullanınca ancak düşmüştü.
Hımm o zaman şeker değildir. Belki bizim gibi bi durumdur diş çürüğü olabilir dicem de çok erken. Diş fırçalamamaktan kaynaklı olabilir mi? Sabah herkesin ağzı biraz kokar zaten öyle bi şeydir belki inanın bilmiyorum sabah kalkınca bakim bizim çocuğun da kokuyor mu19 agustosta 1 yasinda olacak o zaman bakilacak kan degerlerine ama bi kere hastayken rutin bakilmisti glukoz normaldi. Gun icinde kokmuyor sadece uykudan uyaninca, emzikten kaynaklandigini dusunuyorum cunku sadece uykuda emzik emiyor.
Çok çok geçmiş olsun muhtemelen covid bu siz de hastaysanız benim bilgim yok ama dirençli ateşe fitil iyi geliyor diye duydum nöbetçi eczanede vardırBebişimin ilk defa ateşi çıktı. 39.3 e kadar çıktı. 3 4 kere ılık duş aldırdım ıslak bezle soğutuyorum. Calpol verdim 4 saat sonra ibuprofen verin dedi bekliyorum. Böyle mi oluyor sistem?