Kızlar size dert yanmaya geldim biraz uzun olucak okumak istemeyen pıt pıt geçsin. Ben yanımda uyutmaya alıştırdım çok büyük bir hata
bensiz asla uyumuyor gündüz bile
gecede 56754567 kez uyanıyor. Şimdi uykudan uyanıp ayağa kalkmaya başladı. Bildiğiniz üstüme çıkıp uyuyor. Ayaklarla babayı tekmeleme, vurma sürekli kıpır kıpır uyuyor. Oda alıcaz Eylül gibi. Beşiğinde hiç uyumadı maalesef
odasına nasıl alıştırırım bilmiyorum çok geriliyorum düşündükçe. Birde aşırı yaramaz bir bebe hiç durmuyor. Dün 1 yaş için çekime gittik bebek konseptine. Adam illallah etti
o kadar bebek fotoğrafları çektim böylesini görmedim dedi
stüdyoya bir girişimiz vardı bir çıkışımız duvarlara kadar her yer pastaydı
nasıl oyalıyorsunuz? Bizimki tv fln izlemiyor ilgisini çekmiyor keşke 15-20 dk fln izleseydi
şuan bütün odalarda koşuyor kafa göz çarpıyor sürekli. Hele altını değiştirmek çok zorluyor
sadece robot süpürgeyle oynuyor uzun uzun oyuncak falan oynamak asla hiç ilgisini çekmiyor. Bir sandık oyuncağı döküyoruz ortaya bizim oğlan oynamıyor babasıyla biz oynuyoruz
güldüğüme bakmayın delirmek üzereyim. Eşimle başka çocuk fln mı aman aman modundayız. Henüz hiç kesintisiz 2 saat uyumadı. Zombi gibiyim kahveyle ayakta duruyorum. Bana bi el atın lütfen ben mi beceremedim bu işi