2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gce nasıl ağlıyor ben de yatırırım 1 saat sonra bi ağlar pış pışlarım sonra bi daha ağlar sizinki daha mı sık büyüynceye kadar arada olabilir hafif uyanıyorlar dalamayınca ağlıyorlar
Benimki gece 12-6 arası kötü ağlamıyor artık uyku durumuna alışmış oluyor hafif mızmızlanıyo ama zaten çok uykusu olduğundan kafayı kaldırıp hop geri yatıyor. Bu dediğim kötü ağlama 9-12 arası bir kere çığlık çığlığa. Şu an yatırdım yanımda 21.05 uykuya geçtik ben de yatakta onunlayım şu an annemlerin evindeyiz korkmasın diye saat tam şu an 21.19 bekliyorum mutlaka bir saate falan uyanıp bas bas ağlar. Yani sebebini bilmiyorum çok üzülüyorum uyutmak için de çabalamıyorum aslında artık kafası mermere parkeye düşüyor uykusu geliyor ağlıyor aydede söyleyip biraz meme ile uyutuyorum zorla değil asla. İnat da yapmıyorum elim sırtında başında hep. Ama yine de kalkıp ağlıyor bir kereve bu olay 4-5 aylıktan beri var çözümü nedir bilmiyorum

Gce nasıl ağlıyor ben de yatırırım 1 saat sonra bi ağlar pış pışlarım sonra bi daha ağlar sizinki daha mı sık büyüynceye kadar arada olabilir hafif uyanıyorlar dalamayınca ağlıyorlar
Sizinki gece de sık mı kalkıyor benimki sık kalksa da geri yatıyor? Aynı gece huzursuzluğu di mi sizdeki de?

Ben de doktorunu aradım sordum 2 yasina kadar havuza girmesini tavsiye etmiyorum 2 yaşından sonra da bildiğiniz temizligine güvendiğiniz havuza girebilir dedi, kız bebek olduğu için sanırım, ben hiç riske atmayacağım madem, erkekler o konuda daha şanslı haklısın

Kız bebek olduğu için sanırım doktoru 2 yasina kadar havuzu tavsiye etmiyorum dedi, havuz daha eğlenceli onun için tabiki bakalım deniz nasıl olacak inşallah sever

Doktor boşken sokabilirsin dedi bana sitede en boş havuza götürüyorum bende
Çocuk havuzuna sokma dedi ama sanırım işeme ihtimalinden ya da hastalık durumundan
Ay o cocuk havuzları leş gibi zaten, sitenin havuzu daha sakin olur tabi ama otellerde kapasitenin bile üstünde insan oluyor birçoğu da çocuk ben kendim hiç girmem herkesin vücut sıvısı, teri, tükürüğu birbirine karışıyor o da girmeyiversin napalm artik. Biraz büyüyünce aqua parkları görünce zaten engelleyemeyecegiz.

Ya annelik çok başka bisey, bu yaşta bile bizi düşünüyorlar, ben şimdi bunları büyüteyim tamam artık dogurduklarına da bakamam, sonbaharımda gezcem tozcam diyorum, annem de o zaman gelsin nasıl bakıyorsun görürsün diyo demekki yorgunluğa da alışıyor insan yoksa bir yerde eee yeter beee derdi insan yani, ben annemden öyle bir tepki hic görmedim

Bu arada gebeliğin ilerlemiş baya altta çıkıyor ya çok sevindim sağlıkla gelsin tatlıkuşun
Teşekkür ederim, bakalım iki bebeli hayat nasıl olacak, korkmuyor değilim hatta çoook korkuyorum ama geliyor gelmekte olan Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah

Dünden itibaren oğlumun vücudunda minik kızarıklıklar olmaya başladı ya özellikle ayak altı bacak ve ellerinde var. Acaba neden olabilir bayram olduğu için doktora da götüremiyorum. Günde iki kere duşa sokuyoruz sıcaktan değildir heralde . Domates vermeye başlamıştım son günlerde ondandır belki diye kestik ama başka ne olabilir yaşayan var mı böyle bir durum ?

O dediğinizden ben de 5 aylıkken vardı. Allahım o ne berbat bir şeydi ve tüm geceydi. Meme istiyordu benimki. Muhtemelen bir bağımlılığı vardır ve onu arıyordur. Diğer uyanmalarında aramıyordur. Gerçekten çok zor bu uyku sıkıntıları.
Bir hafta uykularını kontrol edemedim işim yüzünden başkaları uyuttu hep, zaten atak dönemi de heralde iyice çıldırdı. 2 hafta öncesine kadar en azından kolay uyutuyordum şimdi aşırı zor uyuyor ne arıyor anlamıyorum da. Anlamayınca da sinirim bozuluyor. Böyle böyle bir iyi bi kötü ergenliğe kadar gidicem ben sanırım

Sizinki gece de sık mı kalkıyor benimki sık kalksa da geri yatıyor? Aynı gece huzursuzluğu di mi sizdeki de?
Hasta oldugu için bi kaç gündür huzursuz bizde şöyle genelde ilk uyuyor 1 saat sonra gözü kapalı ağlıyor piş pişliyorum uyuyor bi de bi iki kez memeye ağlıyor aşırı degil yani gecede 3 kez en fazla.sizde nasıl

Kızlar ben hala alkış bay bay yaptıramıyorum inat ediyor canı isterse çak yapıyor o kadar.elindekini vermek istemiyor ben istiyorum ki her ver dediğimde versin mesela sizinkler nasıl sanki bi benmki kaldı öğrenmeyen ya

Bizimkide canı isteyince yapıyor :) keyfi yerindeyse biz söyleyince yapıyo. Ben evden çıkarken bay bay yaptım uzun bir süre de sonra öğrendi bay bay ı . Şimdi birkaç haftadır babam simitçii yi öğretmiş simitçi diyince elini kafasına götürüyo ama karşısında bayaa yapıyoruz da günler haftalar sonra yapmaya başlıyo

Aynıyız iyice dalınca ağlamıyor ilk dalarken öyle bi ağlıyor bence tam dalmadklarndan bi anda korkuyorlar veya uyumak istiyorum ağlaması o.büyüdükçe geçer herhalde alıştım ben bu duruma.bu ara azı diş geliyor bizim huysuz kötü uykuları

11 aylık oldu. Son 1 haftadır inanılmaz bir sosyal gelişimi oldu. Bence kalabalıklar içinde olmak iyi geldi.
Sürekli bir şeyler söylüyor. İlk kelimesi attım olmuştu bir aydır topları atıp attım diyordu. Şimdi lamba diyor lambaları gösterip ama bunu günde bin kez yapıyor. Sorunca Babasını gösteriyor, burnunu gösteriyor vs.
Aferin diyince alkış yapıyor.
Bay bay diyince El sallıyor.
Topu attığı zaman uzağa gittiğinde eğilip arıyor.
Hayır diyip parmak sallayınca yaptığını bırakıp bizi taklit ediyor.
Erkeklerden inanılmaz korkardı, dedeleriyle aynı odada bile durmaya tahammülü yoktu şimdi yanağını okşuyor. Bi ona bi kendisine cici yapıyor.
Sürekli ce e oynuyor. Bize komik bir yüz ifadesi yapıp kafasını çevirerek korkutuyor aah diyerek.
Tek elinden tutarak yürüyor. Tek elinden tutarak merdiven çıkıyor.
Arada bir kaç saniye desteksiz ayakta durup poposu üstüne düşüyor
Sıralama yaparken heyecanlanıp zıplıyor.
Koltuktan poposunu çevirip kendisi iniyor.
İşaret ve baş parmağı ile küçük yiyecekleri tutup yiyebiliyor ama çoğunlukla avuç içine alıp sıkıştırıp elinin arasından yiyor.
Babasının gitarına eskiden beri çok ilgiliydi vururdu, şimdi tellerine düzgün şekilde vuruyor gibi. Bir de evde kalimba var ondan düzgün ses çıkarıyor artık.
Ve en çok da, Denize girmeyi çok seviyor.

Kendim de unutmamak için yazayım istedim, böyle ardarda yazınca ne çok şey yapabiliyor şaşırdım.

Bir de yakında yapmasını beklediğim şeyler.
Bardaktan su içme
Kaşıkla yemek yiyebilme
Yürüme
Ve mümkünse diş çıkartma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…