- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.241
Benimki gece 12-6 arası kötü ağlamıyor artık uyku durumuna alışmış oluyor hafif mızmızlanıyo ama zaten çok uykusu olduğundan kafayı kaldırıp hop geri yatıyor. Bu dediğim kötü ağlama 9-12 arası bir kere çığlık çığlığa. Şu an yatırdım yanımda 21.05 uykuya geçtik ben de yatakta onunlayım şu an annemlerin evindeyiz korkmasın diye saat tam şu an 21.19 bekliyorum mutlaka bir saate falan uyanıp bas bas ağlar. Yani sebebini bilmiyorum çok üzülüyorum uyutmak için de çabalamıyorum aslında artık kafası mermere parkeye düşüyor uykusu geliyor ağlıyor aydede söyleyip biraz meme ile uyutuyorum zorla değil asla. İnat da yapmıyorum elim sırtında başında hep. Ama yine de kalkıp ağlıyor bir kereGce nasıl ağlıyor ben de yatırırım 1 saat sonra bi ağlar pış pışlarım sonra bi daha ağlar sizinki daha mı sık büyüynceye kadar arada olabilir hafif uyanıyorlar dalamayınca ağlıyorlar
Sizinki gece de sık mı kalkıyor benimki sık kalksa da geri yatıyor? Aynı gece huzursuzluğu di mi sizdeki de?Gce nasıl ağlıyor ben de yatırırım 1 saat sonra bi ağlar pış pışlarım sonra bi daha ağlar sizinki daha mı sık büyüynceye kadar arada olabilir hafif uyanıyorlar dalamayınca ağlıyorlar
Ben de doktorunu aradım sordum 2 yasina kadar havuza girmesini tavsiye etmiyorum 2 yaşından sonra da bildiğiniz temizligine güvendiğiniz havuza girebilir dedi, kız bebek olduğu için sanırım, ben hiç riske atmayacağım madem, erkekler o konuda daha şanslı haklısınBen sokacağım hatta sitemizin havuzu açıldı ankara yeni ısındı giremeden tatile gidiyoruz dönüşte oraya da sokacağımeşim erkek çocuğu için idrar enfeksiyonu nadir ama kız çocuğunun fiziksel olarak daha yatkın olduğunu düşünüyor arkadaşlarımın kızları gerçekten hep tatilden idrar yolu enfeksiyonu olup döndüler ben bi şansımı deneyeceğim oğlandır bi şey olmaz diye
Kız bebek olduğu için sanırım doktoru 2 yasina kadar havuzu tavsiye etmiyorum dedi, havuz daha eğlenceli onun için tabiki bakalım deniz nasıl olacak inşallah severBiz tatile gittik canim hep havuza girdi.Zaten oğlum tak bir su kuşu.Korkma zaten önemli aşıların çoğu 6aylikken yapılmış oluyormuş o yüzden problem olmaz inşallah..Bizde şükür birşey olmadı.Gölgelikli simit oturak aldık birde ona değmeyin keyfine:)
Tabi yinede dikkat edilmeli.Kız bebeklerde biraz daha dikkat edilmeli idrar yolu enfeksiyonu vw icin anatomilerinden dolayı.Birde ıslak bezle çok kalmasin ben mümkün oldufunca değiştirdim külot bezini.
Ay o cocuk havuzları leş gibi zaten, sitenin havuzu daha sakin olur tabi ama otellerde kapasitenin bile üstünde insan oluyor birçoğu da çocukDoktor boşken sokabilirsin dedi bana sitede en boş havuza götürüyorum bende
Çocuk havuzuna sokma dedi ama sanırım işeme ihtimalinden ya da hastalık durumundan
Ya annelik çok başka bisey, bu yaşta bile bizi düşünüyorlar, ben şimdi bunları büyüteyim tamam artık dogurduklarına da bakamam, sonbaharımda gezcem tozcam diyorum, annem de o zaman gelsin nasıl bakıyorsun görürsün diyoBiliyorum bi yerde hepimiz bi şeylerde zorlanıyoruz çıkmaza giriyoruzBence 15-20 yıl da değil ben kasımda olucam 30 hala annem benim için koşturur çocuğu yıkadım çamaşır attım diyorum bugün iş yoğunluğundan da dem vurdum telefonda bana diyo ki niye yıkadın bırak yarın bana geldiğinde ben yıkardım niye çamaşır attın doldur kirli poşeti yap ben yıkarım ve evet o bir gülüşe her şey feda oluyor şu an hiçbi şey yaşamamış gibiyim yine uyanıp ağladı kimsede sakinleşmedi yine benim kolumda sakinleşti bir de bu ara bana çok ciddi sarılıp öpüyor her şeye değiyor her şeye Allah sağlık sıhhat huzur versin bebelerimize mutlu olsunlar dileğim tek bu
Teşekkür ederim, bakalım iki bebeli hayat nasıl olacak, korkmuyor değilim hatta çoook korkuyorum ama geliyor gelmekte olanBu arada gebeliğin ilerlemiş baya altta çıkıyor ya çok sevindim sağlıkla gelsin tatlıkuşun
+1Neredeyse yaşına girecek hiç dişi yok çıkacak gibi de değil var mı biz gibi ?
Bizde de yok ve görünmüyor.Neredeyse yaşına girecek hiç dişi yok çıkacak gibi de değil var mı biz gibi ?
O dediğinizden ben de 5 aylıkken vardı. Allahım o ne berbat bir şeydi ve tüm geceydi. Meme istiyordu benimki. Muhtemelen bir bağımlılığı vardır ve onu arıyordur. Diğer uyanmalarında aramıyordur. Gerçekten çok zor bu uyku sıkıntıları.Benimki gece 12-6 arası kötü ağlamıyor artık uyku durumuna alışmış oluyor hafif mızmızlanıyo ama zaten çok uykusu olduğundan kafayı kaldırıp hop geri yatıyor. Bu dediğim kötü ağlama 9-12 arası bir kere çığlık çığlığa. Şu an yatırdım yanımda 21.05 uykuya geçtik ben de yatakta onunlayım şu an annemlerin evindeyiz korkmasın diye saat tam şu an 21.19 bekliyorum mutlaka bir saate falan uyanıp bas bas ağlar. Yani sebebini bilmiyorum çok üzülüyorum uyutmak için de çabalamıyorum aslında artık kafası mermere parkeye düşüyor uykusu geliyor ağlıyor aydede söyleyip biraz meme ile uyutuyorum zorla değil asla. İnat da yapmıyorum elim sırtında başında hep. Ama yine de kalkıp ağlıyor bir kereve bu olay 4-5 aylıktan beri var çözümü nedir bilmiyorum
Hasta oldugu için bi kaç gündür huzursuz bizde şöyle genelde ilk uyuyor 1 saat sonra gözü kapalı ağlıyor piş pişliyorum uyuyor bi de bi iki kez memeye ağlıyor aşırı degil yani gecede 3 kez en fazla.sizde nasılSizinki gece de sık mı kalkıyor benimki sık kalksa da geri yatıyor? Aynı gece huzursuzluğu di mi sizdeki de?
Bizimkide canı isteyince yapıyor :) keyfi yerindeyse biz söyleyince yapıyo. Ben evden çıkarken bay bay yaptım uzun bir süre de sonra öğrendi bay bay ı . Şimdi birkaç haftadır babam simitçii yi öğretmiş simitçi diyince elini kafasına götürüyo ama karşısında bayaa yapıyoruz da günler haftalar sonra yapmaya başlıyoKızlar ben hala alkış bay bay yaptıramıyorum inat ediyor canı isterse çak yapıyor o kadar.elindekini vermek istemiyor ben istiyorum ki her ver dediğimde versin mesela sizinkler nasıl sanki bi benmki kaldı öğrenmeyen ya
Aynıyız iyice dalınca ağlamıyor ilk dalarken öyle bi ağlıyor bence tam dalmadklarndan bi anda korkuyorlar veya uyumak istiyorum ağlaması o.büyüdükçe geçer herhalde alıştım ben bu duruma.bu ara azı diş geliyor bizim huysuz kötü uykularıBenimki gece 12-6 arası kötü ağlamıyor artık uyku durumuna alışmış oluyor hafif mızmızlanıyo ama zaten çok uykusu olduğundan kafayı kaldırıp hop geri yatıyor. Bu dediğim kötü ağlama 9-12 arası bir kere çığlık çığlığa. Şu an yatırdım yanımda 21.05 uykuya geçtik ben de yatakta onunlayım şu an annemlerin evindeyiz korkmasın diye saat tam şu an 21.19 bekliyorum mutlaka bir saate falan uyanıp bas bas ağlar. Yani sebebini bilmiyorum çok üzülüyorum uyutmak için de çabalamıyorum aslında artık kafası mermere parkeye düşüyor uykusu geliyor ağlıyor aydede söyleyip biraz meme ile uyutuyorum zorla değil asla. İnat da yapmıyorum elim sırtında başında hep. Ama yine de kalkıp ağlıyor bir kereve bu olay 4-5 aylıktan beri var çözümü nedir bilmiyorum
Canım 11 aylık olmak üzereyiz desteksiz yürümek dışında her şey yapıyorbebekleriniz tam olarak kaç aylık neler yapıyorlar kızlar?