Canım ağlamasına izin vermeyi denedin mi o an kucak istemeyebilir, sarılmak istemeyebilir ya da meme istemeyebilir.
Ben yanındayım istersen ağlayabilirsin diye ağlamaya müsade etmek gerekiyormuş aslında.
Duygu boşaltmasını bebekler en çok uyku zamanlarında ağlayarak yaparmış
Çok basit bir sey gün içinde bi oyuncağını düşürdü ve ondan korktu mesela bunun için bile ağlayarak stresini atmak gibi
Benim kızım da gece uyanıp ağlama yok ama gün içinde diyelim her hangi bir sebepten ağlamaya başladı asla ama asla susturulmaktan hoşlanmıyor sadece sarılıp yanındayım ağlayabilirsin acısı birazsan geçecek vs gibi sakin sakin olumlu şeyler söyleyerek bekliyorum öyle. Eğer beni iterse de bi yere oturtup sadece elini tutuyorum C hiç biri modundaysa hizasına eğilip yanındayım diye bekliyorum öyle
Ama oyalarsam ağlamasını bastırmaya çalışırsam katılarak ağlıyor, transa geçiyor baya.
Bana itiyor uzaklaştırmak için sinirleniyor iyice yani nefessiz kalacak kadar zaten katılma seviyesine gelmesi 2 dk sürmüyor ağlamayı bilmediğini düşünüyorum doktorda ağladı bi kere o bile şaşırdı ağlaması böyle mi diye bir sürü tetkik istedi temiz çıktı. Sonunda doktorda ağlaması böyle demekki diye kabul etti
Durum belki benzerdir diye söylemek istedim
Gece ağlaması anneye biraz daha acı acı gelir gündüzden daha bi hassas oluyoruz ağrısı mı var, aç mı bir sey mi oldu diye. birazda tabi aman kimse rahatsız olmasın ya da kolu komşu tribide yarattığı için aceleci davranıyorsundur belki ya da kaygılı onu da hissediyor olabilir.
Bunların hiç birisi olmayıp mizacı gereği ağlayan bir bebekte olabilir kendini çok sorgulama canım bu konu da ne kadar ne yapıyor ya da yapmıyor olabilirsin ki ağlasın bebiş sen kaynaklı çok mümkün gelmiyor