- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.221
Biliyorum bi yerde hepimiz bi şeylerde zorlanıyoruz çıkmaza giriyoruz Bence 15-20 yıl da değil ben kasımda olucam 30 hala annem benim için koşturur çocuğu yıkadım çamaşır attım diyorum bugün iş yoğunluğundan da dem vurdum telefonda bana diyo ki niye yıkadın bırak yarın bana geldiğinde ben yıkardım niye çamaşır attın doldur kirli poşeti yap ben yıkarım ve evet o bir gülüşe her şey feda oluyor şu an hiçbi şey yaşamamış gibiyim yine uyanıp ağladı kimsede sakinleşmedi yine benim kolumda sakinleşti bir de bu ara bana çok ciddi sarılıp öpüyor her şeye değiyor her şeye Allah sağlık sıhhat huzur versin bebelerimize mutlu olsunlar dileğim tek buBu yaşadıkların o kadar tanıdık ki, uyku konusunda olmasa bile başka başka şeylerden bezdigim çok oluyor, hissettiklerin çok normal, kesintisiz uykuya, sıcak yemeye, bir bardak çaya hasret kaldığımız zamanlar oluyor, bi 15-20 yıl kadar hayatımız böyle olacak malesef biri bitecek başka sorun cikacak çünkü anneyiz arık. Dışarıdan hiç böyle görünmüyordu meğer ne zor şeymiş, bütün annelere bakış açım değişti resmen, ama herseye rağmen o kadar güzel ki, tam sinirleniyorum yüzüne bakınca ne sinir kalıyor ne yorgunluk Allah hep iyi gunlerini göstersin