2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biliyorum bi yerde hepimiz bi şeylerde zorlanıyoruz çıkmaza giriyoruz Bence 15-20 yıl da değil ben kasımda olucam 30 hala annem benim için koşturur çocuğu yıkadım çamaşır attım diyorum bugün iş yoğunluğundan da dem vurdum telefonda bana diyo ki niye yıkadın bırak yarın bana geldiğinde ben yıkardım niye çamaşır attın doldur kirli poşeti yap ben yıkarım ve evet o bir gülüşe her şey feda oluyor şu an hiçbi şey yaşamamış gibiyim yine uyanıp ağladı kimsede sakinleşmedi yine benim kolumda sakinleşti bir de bu ara bana çok ciddi sarılıp öpüyor her şeye değiyor her şeye Allah sağlık sıhhat huzur versin bebelerimize mutlu olsunlar dileğim tek bu

Kızlar tatilde bebislerinizi havuza sokacak misiniz? Ben havuzdan çok tiksiniyorum hiç girmem, eşim de girmez ama bebek için de havuz daha keyifli olur gibi, ya mikrop kapar hasta olursa diye de korkuyorum bir de klor var tabiki.
Bu arada gebeliğin ilerlemiş baya altta çıkıyor ya çok sevindim sağlıkla gelsin tatlıkuşun

Ben de oyle ya tatil icin yasardim resmen eskiden bir tatile gitmeden sonrakini planlardim simdi 2yildir tatil falan yok. Bu yil otel tatili planladik hem de 3cift, 3cocuk olarak insallah guzel gecer, cocuklu arkadaslarimizin hepsi cocuklu ciftlerle tatilin en iyisi oldugunu soyluyor, aslinda en guzel annelerle tatil deee bakalim bu yaz tatil ya facia olcak ya da mukemmel, ins mukemmel olur

Evet eskiyi ozlemek cok normal su an sicak caya kahveye muhtac yasiyoruz cunku, sicak yemegi gectim artik dedigin gibi eskiden napiyormusuz diye ben de dusunuyorum, cok farkli bir telas icindeyiz, cok yorucu ama bir yandan da yorarken bile insana degisik bir enerji veriyor. Hep saglikli olsunlar da bu gunlerin hepsi gececek, 11ayda neler atlatmadik sonucta, hersey zamanla geciyor duzeliyor

Kizlar sonunda benim kiz da dis cikariyor dun gece ateslendi sabah baktigimda patlamisti biri. Hala ates var, 38e dayandi ama daha da gecmiyor. Calpol verdim ama pek ise yaramadi hala atesli. Dusa sokacaktim ama uyudu kaldi. İslak mendille eklem yerlerine su sureyim diyorum ama uyaniyor istemiyor onu da. 38derece atesle boyle uyumasinin bir sakincasi olur mu, daha da yukselir de farketmem diye korkuyorum.

Kızlar tatilde bebislerinizi havuza sokacak misiniz? Ben havuzdan çok tiksiniyorum hiç girmem, eşim de girmez ama bebek için de havuz daha keyifli olur gibi, ya mikrop kapar hasta olursa diye de korkuyorum bir de klor var tabiki.
Doktor boşken sokabilirsin dedi bana sitede en boş havuza götürüyorum bende
Çocuk havuzuna sokma dedi ama sanırım işeme ihtimalinden ya da hastalık durumundan

Canım calpol evde açıkta olansa yeni sıfır vermeni tavsiye ederim durdukça etkisi azalıyormuş doktorum 1 aydan fazla tutma dedi SKT den bağımsız

Canım calpol evde açıkta olansa yeni sıfır vermeni tavsiye ederim durdukça etkisi azalıyormuş doktorum 1 aydan fazla tutma dedi SKT den bağımsız
Aa oyle mi, evde duran paketti ya, yeni alalim bari yarin. Gerci ins yarina toparlar
Kac gun suruyor genelde disin cikmasi, muhtemelen burda 7.8.disini cikaran vardir biz daha yeni cikariyoruz acemiyim

Aa oyle mi, evde duran paketti ya, yeni alalim bari yarin. Gerci ins yarina toparlar
Kac gun suruyor genelde disin cikmasi, muhtemelen burda 7.8.disini cikaran vardir biz daha yeni cikariyoruz acemiyim
Canım bizde 6 diş var hiç biri ateş yapmadı şükür ama 2-3 gün sürüyor diye biliyorum.
Bu arada 1 kere çıktı ya pıt pıt devam edecek
Bizimde geç çıktı 1 ayın sonunda 6 dişi oldu çok hızlı devam etti

Ay masallah, bakalim bizimki nasil olacak.
Her cocukta farkli demekki ya bi arkadasim ilk diste ates oldu sonra olmadi dedi, diger arkadasim ilk disler kolay sonralari zor dedi bakalim bizimki nasil olacak ama gece 38.5 oldu atesi. Dis atesi 38i gecmez diyodu ya dr.lar anlamadim neden oyle oldu. Kimi bebekye 40i bile buluyor diyor etrafindakiler ama anlamadim doktorumuza bi yazicam bugun

Yaa bu noktada bişey söylicem :) bizim oğlanda ailecek karar verdik ne zaman uyutma amacıyla yatırsak bizdeki stresi mi anlıyo napıyo asssla uyumuyo artık içimiZden bile uyumasını istediğimizi geçirmiyoruz :) uyumasın yaa falan diye kendimizi sakinleştirip yatağa yatıyoruz ve uyuyo sadece ben değil babası babaannesi ve teyzesi onaylı bir yöntemimiz bu .

Doğru tespit ayna nöronlar bebeklerde daha aktif direk karşısındakinin duygu durumunu alıyor ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım demekki sizde ki durumda buymuş

Gce nasıl ağlıyor ben de yatırırım 1 saat sonra bi ağlar pış pışlarım sonra bi daha ağlar sizinki daha mı sık büyüynceye kadar arada olabilir hafif uyanıyorlar dalamayınca ağlıyorlar

Bayıldım: ))

Haklısın çok ben de denicem bunu bence de direnmelerinin sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…