- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Erken mi acaba diye düşündüm ama en iyisini doktor bilr canımAdetım 7 gün gectı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken mi acaba diye düşündüm ama en iyisini doktor bilr canımAdetım 7 gün gectı canım
Keseyi göremedi doktor belkı erkendır ama buyuk olasılıkla saglıksız gebelık olabılır kan degerıne bakalım ona gore ne yapacagımıza kararverırrz dedı yarın kan degerım cıkcack bakalım
Adetım 7 gün gectı canım
20 kasımda 65 di canım aynen vajınal baktı goremedı bu da kımyasal kalacak galıba saglıksızsa ıstemıyorum hayırlısı ama neden dıyorum hayırlısı olmuyrCanim vajinal bile baksa beta 1000 üstündeyken gözüküyor . Senin pazartesi degerin 65 idi galiba. Ortalama 2 katina cikiyor 48 saatte. Carsamba 150 olsa cuma 300 olur hadi 400 olsun hadi 500 olsun yine gözükmezki
Aaa oyle mı ıkı saat sonra bakayımBu arada kan verdiysen sisteme 2 saate düşer yada e nabizdan bakanilirsin
Aaa oyle mı ıkı saat sonra bakayım
1580 cıktı degerım o zaman neden kese olusmadı of ne dusunecgımı sasrdımÖzel hastaneye gittiysen direkt arayabilirsin laboratuar sonucu diye yardimci olurlar. Devlet hastanesiyse e nabiza düser
Canım değerinde güzel çıkmış göbekten baktıysa ondan görememiştir1580 cıktı degerım o zaman neden kese olusmadı of ne dusunecgımı sasrdım
Yok canım alttan baktıCanım değerinde güzel çıkmış göbekten baktıysa ondan görememiştir
Anladım canım kimyasal gebelik olsa bu kadar yükselmez kiYok canım alttan baktı
Inanırmısınz ne dısunecegımı sasırdım dıs gebelılte olablır dıyor baskaları öğrendgmden beri aglıyorım Allahım kaldrmcgmz seylerı vermesınAnladım canım kimyasal gebelik olsa bu kadar yükselmez ki
Doktora haber verdin mi değeri ne dedi doktorInanırmısınz ne dısunecegımı sasırdım dıs gebelılte olablır dıyor baskaları öğrendgmden beri aglıyorım Allahım kaldrmcgmz seylerı vermesın
Yarın yıne randevum var yarın bırseyler soylckDoktora haber verdin mi değeri ne dedi doktor
O halde hayrlısı olsun canım kendini yıpratma inan şuan elden gelen bşey yokYarın yıne randevum var yarın bırseyler soylck
Evet malesef bu gebeliğimdede elımden gelen birsey yokO halde hayrlısı olsun canım kendini yıpratma inan şuan elden gelen bşey yok
Kuzum lütfen olumsuz yorumlara karşı sağır ve dilsiz olabilir misin? Stres en büyük düşmanımız pozitif olmalısın herşey yolunda gidecek İyi düşün iyi olsunInanırmısınz ne dısunecegımı sasırdım dıs gebelılte olablır dıyor baskaları öğrendgmden beri aglıyorım Allahım kaldrmcgmz seylerı vermesın
İnsallah canım en cok istediğim sey zaten bır kaybım var rabbım bır daha yasatmasınKuzum lütfen olumsuz yorumlara karşı sağır ve dilsiz olabilir misin? Stres en büyük düşmanımız pozitif olmalısın herşey yolunda gidecek İyi düşün iyi olsun
Yarın yıne randevum var yarın bırseyler soylck
Amin ınsallah canımCanim burda birkac sayfada okumustum ikiz gebeliklerde olabiliyormus. Insallah hayirli sonuc alirsin. Muhakkak haber ver bize