- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Aman gaz sancısı vermesın Allah sana cok zor ınsallah guzel haberler alıcaz yarın doktor kontrolu var cok gergınım guzel seylere duymaya cok ohtycm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman gaz sancısı vermesın Allah sana cok zor ınsallah guzel haberler alıcaz yarın doktor kontrolu var cok gergınım guzel seylere duymaya cok ohtycm var
Niye düşük diye düşündün ki 2 güne 2 katına katlanması lazım peşpeşe aynı gün vermişsinMerhaba arkadaşlar benim sat 25 ekim . 25 kasımda değerim 53, 26 kasımda 83 çıktı değerler düşük değil mi? Acaba kimyasal ya da dış gebelik mi ? Umarım hamilelik devam eder. Sizce nasıl değerler?
Sata göre bu değer düşük dedi doktor. Bekleyeceğiz dedi. Takip ediyor artmış mı diye fakat umutsuz konuştu.Niye düşük diye düşündün ki 2 güne 2 katına katlanması lazım peşpeşe aynı gün vermişsin
Merhaba arkadaşlar benim sat 25 ekim . 25 kasımda değerim 53, 26 kasımda 83 çıktı değerler düşük değil mi? Acaba kimyasal ya da dış gebelik mi ? Umarım hamilelik devam eder. Sizce nasıl değerler?
Aa anladım canım özür dilerim o zaman rabbim duymayı nasip etsin inşallahBencede erken kalp icin. Yani bu hamilelikte duymak nasip olur demek istedim. Gecenkinde kese bebek vardi sonrasinda kalp atmadi
Sağolun içim biraz olsun rahatladı umarım bende sizlere dahil olurumCanim sat cokta önemli degil cünkü gec döllenme olabiliyor. Doktorlar herkesi reglinin 14 15.günler yumurtladigi farzediliyor ama mesela ben genelde 21.günler yumurtluyorum. 2 günde 2 kat olmalı yani 27aralikta 106 olmali senin 26 aralik degerinde 79 olmaliydi 83 cikmis gayet iyi. Önemli olan 2 güne 2 kat artmasi. Rabbim gönlüne göre versin
Aa anladım canım özür dilerim o zaman rabbim duymayı nasip etsin inşallah
Sağolun içim biraz olsun rahatladı umarım bende sizlere dahil olurum
Umutumut82 canım tekrar kan testi yaptırdın mı
Yarın kan vereceğim doktor da öyle dedi zaten takip edeceğiz artışı.Insallah canim istersen birde yarin kan verip karsilastir
Slm canim ne yaptin merak ettim seni. Umarim hersey yolundadirAman gaz sancısı vermesın Allah sana cok zor ınsallah guzel haberler alıcaz yarın doktor kontrolu var cok gergınım guzel seylere duymaya cok ohtycm var
Bana da haftaya çarşamba gel dedi canım ben de yapmıyorum kan testiYok canim bana haftaya cuma gel dedi.
Bende tereddütteyim cogalayiyormi deger diye. Sen ne yaptin
Bana da haftaya çarşamba gel dedi canım ben de yapmıyorum kan testi
İnşAllah canım allahın izniyle çok merak ediyorum korkuyorum bakalımInsallah güzel haberler aliriz
Keseyi göremedi doktor belkı erkendır ama buyuk olasılıkla saglıksız gebelık olabılır kan degerıne bakalım ona gore ne yapacagımıza kararverırrz dedı yarın kan degerım cıkcack bakalımYarın kan vereceğim doktor da öyle dedi zaten takip edeceğiz artışı.
Kaç haftalık oldu ki canım adetin geçti miKeseyi göremedi doktor belkı erkendır ama buyuk olasılıkla saglıksız gebelık olabılır kan degerıne bakalım ona gore ne yapacagımıza kararverırrz dedı yarın kan degerım cıkcack bakalım
Adetım 7 gün gectı canımKaç haftalık oldu ki canım adetin geçti mi