- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Biraz az az tek taraflı sancim var galiba pazartesi Ultrasona gidecemCanim evde takip edersin hergün test yaparsın hergün koyulaşmasi lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz az az tek taraflı sancim var galiba pazartesi Ultrasona gidecemCanim evde takip edersin hergün test yaparsın hergün koyulaşmasi lazim
Biraz az az tek taraflı sancim var galiba pazartesi Ultrasona gidecem
Sağlıkla bir ay daha ilerleseydik taşlar yerine otururdu inşallahBenimde sol kasıgım agriyor. Gögsümde dokununca sızı oluyot birde iştahım azaldı. Benimde haftaya cuma kontrolüm var.
Sağlıkla bir ay daha ilerleseydik taşlar yerine otururdu inşallah
Bnmki regl gibi değil daha değişik canımAynen canim. Sanki heran regli olacak gibi agrilarim var
Bnmki regl gibi değil daha değişik canım
Canım korkma o yerlesiyordur ondan regl.gibi sancin var normal yaniBenim sanki regli insallah gelmez
Canım korkma o yerlesiyordur ondan regl.gibi sancin var normal yani
Merhaba, 2016 Temmuz annelerinden bende, benimde ilk oglum ilk denemede tutmuştu, ikinci oglumuda aynen dediginiz gibi hemen tutacak saniyordum, 3.ayda tuttu, hamdolsun, cok şükür buralari bazen okuyorum yillarca bekleyen evlat diye yanip tutuşan insanlar cik gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallsh hayirlisiyla, saglikla... Ben mi bende belki yeniden 3.kez anne olabilirim, Rabbim nasip ederse, beklemedeyim...Yok hiç kullanmadım, oğlumda hemen hamile kalmıştım 4 senedir korunuyoruz ilk defa korunmayı bıraktık oğlumda hemen olduğu için şimdide tutar sandım ama öyle olmuyormuş
Insallah canim.
Canım bugun doktora gidecektik naptın nasıl geçtiTelefon randevusydu canım doktorla tlfndan konustuk
Canım mutluluktan aglıyorım suan bhgc dgerım 2,5 katına cıkmıs doktor suan dıs gebelık tehlıken gorunmuyor ıkı hafta sonra gel kesebe bakalım dedı okadar mutluyum kı cok sukur yaCanım bugun doktora gidecektik naptın nasıl geçti
Canım çok mutlu oldum maşallah 9 haftaya kadar anca gören oluyormuş bugun biraz araştırdım da gönlünü ferah tut inşallah herşey güzel olacakCanım mutluluktan aglıyorım suan bhgc dgerım 2,5 katına cıkmıs doktor suan dıs gebelık tehlıken gorunmuyor ıkı hafta sonra gel kesebe bakalım dedı okadar mutluyum kı cok sukur ya
Insallah canım artık gerısı rabbıme kaldı saglıcakla kavusmayı nasıp etsın hepımızeCanım çok mutlu oldum maşallah 9 haftaya kadar anca gören oluyormuş bugun biraz araştırdım da gönlünü ferah tut inşallah herşey güzel olacak
Amin canım inşallahInsallah canım artık gerısı rabbıme kaldı saglıcakla kavusmayı nasıp etsın hepımıze
Canım mutluluktan aglıyorım suan bhgc dgerım 2,5 katına cıkmıs doktor suan dıs gebelık tehlıken gorunmuyor ıkı hafta sonra gel kesebe bakalım dedı okadar mutluyum kı cok sukur ya
Yok canım bakmadı 8 aralıkta bakalım dedıHayirlisi olsun canim. Hep mutluluktan agla insallah. Bugün keseye bakmadimi
Yok canım bakmadı 8 aralıkta bakalım dedı