- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.481
aslında ben de benzer duygular içindeyim test yapmayı erteleyip duruyorum o yüzden :))Teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben de benzer duygular içindeyim test yapmayı erteleyip duruyorum o yüzden :))Teşekkür ederim![]()
Canım kaçıncı haftada kalp atısı duydun?Kızlar cok sukur hersey yolunda doktor kesendede rahmındede bır kanama goremıyorum dedı buaralar nedense erken haftalardakı gebelerımde bunlar oluyor belkı hafıf covıd gecırıyor olablrsnz bılımsel acıklama yok ama dedı8 haftalık olmusuz cok sukur
![]()
19 mm iken kaç haftalıktın canım sen? Aynen benımde dun 15 mm di daha yenı oluşmuş bebek yolk belirginleşmişti
yaaa gerçekten mi canım benimde çok küçüktü ufak kıpırtı var bekleyelim dedi
yaa inşallah çok güzel umut oldun canımEvet banada aynisini söyledi
benm 14 mm di kesem 6+2 dedi banaCanim 19mm ken en fazla 5+3 falan dedi
gebyfoll verdi doktor onu kullanıyorumKızlar hangi folik asiti kullaniyorsunuz?
Bence de bekleyebilirsin hatta dayanabilirsen biraz daha fazla bekle kalp atışını da duyarsın. 2110ken gittim dün sadece kese görebildik. Kalp atışı için iki hafta sonrasına gün verdi. İnsanın içinde hep bir şüphe oluyor durabilecek miyim diye?Kızlar selam, yine ben :) dünkü kan tahlili sonucum çıktı. Değerler aşağıdaki gibi, sağlık ocağındaki hemşire, kadın doğuma gidebilirsin dedi ama, salı gününe kadar bekliyim diyorum siz ne dersiniz?
SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.530
benm 14 mm di kesem 6+2 dedi bana
Daha fazla bekleyemeyebilirim canım :)) Yarına randevu almıştım da, kendimi salıya kadar ikna edebildim, en azından keseyi görelim inşallah sıkıntısızBence de bekleyebilirsin hatta dayanabilirsen biraz daha fazla bekle kalp atışını da duyarsın. 2110ken gittim dün sadece kese görebildik. Kalp atışı için iki hafta sonrasına gün verdi. İnsanın içinde hep bir şüphe oluyor durabilecek miyim diye?
Canım ilk duydugumda alttan baktı 6.haftanın songunlerıydıCanım kaçıncı haftada kalp atısı duydun?
Sagol canım
Kızlar ilk hamileliğim. Ne mide bulantısı ne uyku hali var. Acaba bende mi var bi sıkıntı![]()
Çok sık wc ihtiyacı var sadece geceleri uyumuyorum he bir de göğüs hassasiyeti çok fazla o kadarAdetlerim düzensiz canım. Doktor o yüzden tam bir şey söylemedi. Keseyi gördük ama tahmini 4 4.5 haftalıksın dedi geçen hafta. Bu hafta 5 oluyorum. Ama herkeste gırla belirti varken hiç yaşamamak garip geldi. Sanki hamile değilmişim gibi hissetmeye başladımYalnız değilim o zaman