- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #24.961
Ben ilk kızımda 15 kilo almıştım şu an 18 kilo aldım son haftalar alınan ödemdir diye düşünüyorum çünkü sıcaklar ve bebeğin baskısıyla çok yemek yiyemiyoruz zaten ve benim ayaklar ayağına doğru gidiyor zaten 40 giyiyorum gerisini siz düşünün ama ne kola ne soda ne ev yapımı içecekler kısmayı düşünmüyorum bu havalarda en güzel giden onlar şu an napayımYa maşşallah bebelerinize Ben kola vs hiç kısmadım canım ne istediyse yedim içtim 20 kiloyla tamamlıyorum ama bebeğim o kadar almadı kesin genetik bu kilo işi ben 3200 doğmuşum şu an benimki o kiloda tabi doğunca az da çıkabilir diyo doktorum bebeğin sütü indirip iştahla içmesi için de çok önemli hafif kilosunun olmadı sağlıkla gelsinler yediğimiz içtiğimiz süt olsun inşallah
Valla ben yenisini almak istediğim için saklamak istemiyordum kıyafetleri ama babamız verdirmedi kaç senedir açılmadı da yurtdışında da olunca yarısına yakınında sandık lekesi vardı ama hepsi çıktı sayılır lekelerin en az 6aya kadar kıyafete ihtiyacımız yok şu an eğer saklanacaksa arada açıp havalandırmak temizlemek lazımmışAnkara için bu hava çok ekstrem çoknadir yaşanır ve bize denk geldi inşallah yarından itibaren biraz serinleyecek Ben de saklayım mı kıyafetleri bilmiyorum ki beşiktir bebek arabasıdır hep saklıcam büyük parçaları ne güzel ikinciye her şey hazır
Ben ilk doğumumda spinal oldum öncesinde burun ameliyatı olduğumdan ağrıyla uyanmayı ve kafa güzelken saçmalamayı gördüğüm için genel istememiştim doğum bitimine doğru nefesim daraldı birazcık uyuttular heyecanlandım hatta doğum esnasında yattığım yerde birazcık kustum adrenalin yüzünden ama kızımın sesini bir duydum ya Allaaaaahhh o nasıl bir duygudur yaa MÜ-KEM-MEL!!!ben sana bişi sorucam . sen genel anestezi düşündün mü hiç? dogum yaklaştıkca spinalden uzaklaşıyorum.
genelde başta heycanlanmam uyurum gibi olacak ne güzel diyorum. ama sonra acı ile uyanıyormışsun.
spinalde de uyuşmama , tansiyon düşüklüğü olursa genele cevirirlerse o zaman daha cokmstres yaparım diyorum
4 tane ameliyat olunca artık 5nciyi bimtaraflarım yemiyo vallah