- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #24.921
her cümleye katılıyorum. cogu özel doktor ztn son haftalarda her hafta muayane yapıp aylık ödemeyi alıyor. yani gebeligin basında 4 haftada 1 gidince verdiginiz para ile son haftakardw 3-4 kontrole gidebiliyorsunuz.Merhabalar, mekonyumlu doğmuşlar ama belli ki aspire etmemiş sizinkiler çok şükür çünkü bu çok tehlikeli bir şey. 42. Haftalık doğumu bırakmayı doğal bulmuyorum ben, doğal gidişatı 38+5 te yapılan sezaryen doğum bozmuyor o zaman 50 inci haftaya kadar gelmezse de beklemeye devam edelim doğal gidişat bozulmasın diye… Zaten çocuğun gelmeyi tercih etmesi diye bi şey de yok çocuk hadi artık doğayım gelişimim tamam annemi babamı göreyim diye suyu bilinçli olarak patlatmıyor zaten hepsinin dünyaya alışma süreci olan 0-3 ay yani 4. Trimester dönemi oluyor. Endişe de şüphe de hayatın içinde olan duygular, yeteri kadar olması gerekiyor her şeyden şüphe duymak da hayatı yeterince zorlaştırır, yukarıda sizin yorumunuzdu sanırım doktorların 38de çocuğu aldığını çünkü yeni gebelere yer açmak için bunu yaptıklarını yazmışsınız esas dert para kazanmak olsaydı yeni gebelikler 3-4 haftada bir muayene edilirken 38 den sonra zaten esas sık sık muayeneden para kazanılıyor dert para kazanmak olsa zaten esas 38den sonra bekletirler haftada bir üç günde bir muayeneyle para kazanma derdine düşerlerdi doktorlar. Bence şüphe güvensizlik duyuluyorsa doktorun tek derdinin para olduğu düşünülüyorsa zaten o an vazgeçmek gerek o kişiden hizmet almaktan. 42. Haftadan sonra doğan bebek artık postmatüre oluyor aynı prematüre gibi birtakım tıbbi sorunlar doğuruyor. (Endişe değil bu tamamen bilimsel gerçekler) Ben o komplikasyonlar için 42. Haftayı beklemezdim endişe ettiğim için değil komplikasyonlar çoğaldığı için siz göze alıp beklersiniz sizin seçiminizAmin inşallah ne prematüre bebeklerimiz ne postmatüre bebeklerimizde hiçbir sıkıntı sorun olmaz tek önemli şey sağlıkla kucağa almak
doktorların herseyi para için yaptıgını düşünmüyorum. adam ztn bizden kazanmasa başkasından kazanır .:) hele ki kadın dogum sektörü yani
normal dogsun diye 41-42 e kadar beklenmenin öantıklı oldugunu bende düşünmüyorum. ama gebelik dogum herkesin bakış açısı farklı.
hepimizin duası saglıkla kucagına almak.
biri için saglıklı olan bi yöntem başkası için saglıklı olmayabilr.
bizim eşimle tedavi sebebiyle oldugu için nerdeyse 9-10 aydır ilişkimiz olmadı. bir de kanama zarf zurt plasenta aşagıda dendi.
nırmal dogum yapanlar deli gibi yürüyüş yapıp ilişki yasıyor kolay olsun diye:)
yani normal dogum yaparken benim oram artık ne kadar dardır bilemiyorum çıkartamam gibi geliyor bana da
kesip alsınlar diyorum cok korksamda, öyle ya da böyle cıkacaklar . saglıklaaa gelsinnn tüm bebiişlerimizzzz .
annelik zaten şahsi bi durum. herkes cok biliyo.
büyütürken de gebelikte de herkesin dogrusu kendinee olmalı bence