Merhaba, daha once cevap yazmistim sizinle ayni endiseleri duyan ve sebepleri Sunan arkadasa.umarim yaziya denk gelmissinizdir.sadece ilave olarak sunu eklemek istiyorum, hayatin her ani risklerle, olasiliklarla doludur.bunu Anne olunca daha cok idrak edip, daha korumaci oluyoruz ozellikle cocuklarimiza karsi.2 cocugumda mekonyumlu dogdu 40+4 ve 40+2 de.son haftalar slk kontrollerimiz oluyor ki Turkiyedekiler ultrasonlu, nst li ..vs. burada ebe mezruyla Karin olcup hamilelik haftasiyla uyumuna, karindan el muayenesiyle bebegin pozisyonuna ve kacinci seviye asagida olduguna bakiyor kalp atisi, tansiyon disinda.hareket azligi, sanci, kanama, ...gibi durumlarda hastane her zaman elimizin altinda.
Annelik surekli endise duymaktir biliyorum ama bunu bebeginizin Anne karninda ki gelisimine ve ya dogumuna mudahale ederek veya ettirerek gideremezsiniz.bebeklerin Burunlari tikansa ve farketmesek risk, kussalar cevirmesek risk, emzirirken uyuyakalip meme altinda biraksak risk ...ve daha neler neler.Allah hepimizin yavrularini her turlu kotuluklerden korusun