2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.ilk defa yüzünü gördük aynı babası cenesindeki gamzesine kadar 😂.ama kilosu 2475 gr dedi biraz beslenmeme dikkat et dedi doktor.az dedi kilosu 35+3 um bu arada.sizler bu haftada ne kadardı?
Merhaba canım 35+6da 2750 çıktı ama bebeğini kimseyle kıyaslama üzülme, eminim çok iyi besleniyorsundur. Sana tavsiyem kabak çekirdeği ve bol karpuz, yiyebiliyorsan her gün bir muz ve yumurta bunlar kilo aldiriyormuş. Hemen toparlamaya çok müsaitler ve bu iş genetik işi bence, eşin de sen de az kilo ile doğduysanız minyonsaniz bebek de biraz zayif olabilir. Sen dikkat et yemene içmene kafana takma o alır kiloları zaten doğunca annesinin sütü nasıl yarayacak insallah🧿

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.ilk defa yüzünü gördük aynı babası cenesindeki gamzesine kadar 😂.ama kilosu 2475 gr dedi biraz beslenmeme dikkat et dedi doktor.az dedi kilosu 35+3 um bu arada.sizler bu haftada ne kadardı?

Canim kiloya takılma ama beslenmene dikkat et. Banada dogumdan 2 gün önce 2800 falan demislerdi 2 gün sonra kızim 3250 dogdu.

Eyşan istiyorduk ama etraftan okadar tepki geldiki resmen isimden nefret ettirdiler eşimde karar veremiyor sabah Alya dedi oglenden sonra Reyhan dedi 🤣 bir turlu ortak karar alamıyoruz ailesi hiç destek çıkmadı hamileliğim komple annemin yaninda geçti şimdi kendilerinde hak bulup isim onerilerinde bulunuyorlar annem kimseyi takmayin cocuk sizin istediginizi koyun diyor eşimin aileside herseye tuz biber oluyor sanki bi hayrini gordum kendilerinin annem bebegimin hazirligini yapti kv daha hic birsey almadi ama isim onermekte on siradalar oyle bi bunalima soktular ki bizi esimle ortak karar alamiyoruz . Zeyna guzel isimmiş esimle bunu paylasacagim bakalim
Büşra müjde demek
Reyyan cennettekı 7 kapıdan bırının ısmı
Ikı ısımde guzel bence

Benimde dün kontrolüm vardı 35+4, kilosu 2500 e yakın dedi, sizinle aynı civarlarda. Bana da az geldi aslında çünkü sıcaktan bişey yiyemiyorum farkındayım iştahım çok kötü bu ara. Doktor geri de değil normal haftasına göre tahmini 3100-3200 doğar böyle giderse dedi.Senin beslenmen bebeğin kilosuna %20 etkili geri kalan genetik faktörleri bebeğin dedi. Tabi ben yine de kendimi zorlayıp protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. 🥴

Bi bebiş daha geldi ne güzel🤗 gözünüz aydın, çabucak toplarlanır inşallah 🙏🏻
Benimde son 2 haftadır gerçekten iştahım çok kötüydü canım .ama kritik haftalarmış işte dikkat edicez biraz daha

Eyşan istiyorduk ama etraftan okadar tepki geldiki resmen isimden nefret ettirdiler eşimde karar veremiyor sabah Alya dedi oglenden sonra Reyhan dedi 🤣 bir turlu ortak karar alamıyoruz ailesi hiç destek çıkmadı hamileliğim komple annemin yaninda geçti şimdi kendilerinde hak bulup isim onerilerinde bulunuyorlar annem kimseyi takmayin cocuk sizin istediginizi koyun diyor eşimin aileside herseye tuz biber oluyor sanki bi hayrini gordum kendilerinin annem bebegimin hazirligini yapti kv daha hic birsey almadi ama isim onermekte on siradalar oyle bi bunalima soktular ki bizi esimle ortak karar alamiyoruz . Zeyna guzel isimmiş esimle bunu paylasacagim bakalim
Canim Ben cocuk dogduktan sonra isim secme taraftariyim aslinda.ona bakip uygun ve yakisan ismi bulmak en iyisi.kara dersin sarisin dogar.dalyan dersin Minyon dogar ....😜 ama begendigim kiz isimlerini yazayim belki hosunuza gider.
Suna su, lavin, neslisah, buse, damla su, Nevin, Ayla, ayshin..

Merhaba canım 35+6da 2750 çıktı ama bebeğini kimseyle kıyaslama üzülme, eminim çok iyi besleniyorsundur. Sana tavsiyem kabak çekirdeği ve bol karpuz, yiyebiliyorsan her gün bir muz ve yumurta bunlar kilo aldiriyormuş. Hemen toparlamaya çok müsaitler ve bu iş genetik işi bence, eşin de sen de az kilo ile doğduysanız minyonsaniz bebek de biraz zayif olabilir. Sen dikkat et yemene içmene kafana takma o alır kiloları zaten doğunca annesinin sütü nasıl yarayacak insallah🧿
Sanırım biraz genetik canım ben de eşim de çok zayıf doğmuşuz.ve ikimiz de minyonuz yani.

Canim Ben cocuk dogduktan sonra isim secme taraftariyim aslinda.ona bakip uygun ve yakisan ismi bulmak en iyisi.kara dersin sarisin dogar.dalyan dersin Minyon dogar ....😜 ama begendigim kiz isimlerini yazayim belki hosunuza gider.
Suna su, lavin, neslisah, buse, damla su, Nevin, Ayla, ayshin..
Biz ayşan ,eyşan ,alya ve ömur arasında kaldık ☹️ Ama dediğin gibi yapacağim sağa salim kucagima aldiğimda ismini koyacağim kizimi belki kucagima alinca ona baktiğimda hisetiğim ona yakiştirdiğim ismi koyacağim 💫

Selamlar, ben ik da calisiyorum. 32 hafta calisabilir raporu aldim. 37. Haftaya kadar dogum olmaz ve calisirsam otomatik rapor 37ye denk gelen tarihte baslayacak. Raporun uzerinde rapor baslayacagi tarih yaziyor zaten yeniden calisamaz raporu almaya gerek yok. Eger 37 oncesinde raporu baslatmak istersem hastaneyi arayacagim ve raporun calisamaz tarihini guncelleyecekler, onu isyerine gonderecegim. Ekip arkadasima raporu gonderirken de hastanenin soyledigi bu bilgiyi verdim, aksi birsey soylemedi.
o zaman ben 2 agustosta bakarım başladı mı diye. her hafta kontrole gidicem son haftalarda . kontrole gidecegim tarih o güne denk gelmedigi için gitmemek için soruyorum😂 zaten hastaneler kalabalık

Sanırım biraz genetik canım ben de eşim de çok zayıf doğmuşuz.ve ikimiz de minyonuz yani.
Ben de zayif doğmuşum 2800 falan benim bebeğimin şimdiki kilosu neredeyse ama eşim daha toplu dogmus babasına çekti belki de mesela bilemem ki :) sen elinden geleni yap gerisi artık onun genetiği canım, önemli olan sağlıklı olsun kilo düzene girer elbet

X