2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Buğday çorbası tavsiye ederim. Aşurelik buğdayın çekilmiş, öğütülmüş olanı var. Onun çorbası yoğurtlu yapılıyor bizde yarma çorbası deniyor. Yapabilecek biri varsa sütü güzel arttırıyor. Bir da bulgur da sütü arttırıyor ama gaz da yapıyor.
 
Her şey mi değişir ben kızımda 2 en fazla 3 takım kendime bir gecelik bir pijama depend hasta bezi bebek bezi vs götürmüştüm onun dışında yanıma yiyecek içecek hiç almamıştım kv çorba getirivermişti ertesi gün 2 gece de kalmıştım terlemem vs olmadı öyle eve gelince çok terliyordum ama. Tabi üzerinden 8 yıl geçti belki de acemiliğime mi geldi bilemiyorum. Peki şimdi ne götüreyim ben yiyecek ısıtıcı vs için? Sizler ne götüreceksiniz? Humana stil-tee aldım onu mu götürsem acaba hem süt için hem sıcak içerim bebek bezi ne kadar almalı acaba?
 
Malesef olmuyor...vip odalar adi altinda olan hastane odalarini bilemeyecegim tabi....ben sinbonun kahve makinesini bile goturebilirimhem kucuk yer kaplamaz hem de 1kupalik suyu 30saniyede isitiyor
ben nasıl bir hastane odası hayal ettiysem Bende öyle küçük bişey ayarlayayım madem hiç sanmıyorum Vip bir odam olacağını
 
Ben 20 adet bebek bezi ,4tane alt acma bezi,pisik kremi,5tane 5li bebek takimi ve her takiminin icine citcitli zibin,1penye bataniye,2muslin bez,7 tane agiz silme bezi ,islak mendil,pamuk,emzik,biberon,kendime de 2gecelik 2pijama takimi,sut pompasi,gogus kremi ,gogus pedi ,gogus kalkani,2cift corap,1patik,emzirme ortusu, 1adet emzirme sutyeni,3 adet kulot,5tane dependnhasta bezi ,1kutu koteks uzun ped,1tiras bicagi,1crocs terlik,makyaj malzemesi,tarak,makyaj silme icin pamuk ve suyu, 2si bir arada kahve,bol kuruyemis(findik,badem,kurudut,hurma,kuru kayisi) ve son olarak da sunisiak icin sinbonun kahve mak.koyacam gibihepsini ayri ayri kilitli olan posetlere koydum ve hava alsin doye posetlerimi delgecledim ...uzerine de etiket yapistirip iceriklerini yazdim tek tek
 
Kizlar size birsey sorucam, dogumu ve hastane ortamini deneyimleyen anneler su ısıtıcı goturun diye soyluyorlar hep. Siz yaniniza nasil bi model aldiniz ya da alacak misiniz, bunlarin kucukleri falan var mi acaba?
Yanıma elektrikli cezve alacagim ben canim. Hem yer kaplamaz hem de yeterli diye düşündüm.
 
Vay canına okurken ağzım açık kaldı tatile gidiyor gibitam aradığım bilgi paylaşımı sağol canım
 
Özelde oldum canim. Eger doktorun iyiysd ve rahatsan doktorunla özel devlet farketmiyor. Inşallah hepinizden sırayla güzel haberler gelicek.
Devlet çok karışık olmuş randevu olmak zor artık. Valla son haftalar bilgisiz doktorlara denk geliyorum. İnş sıkıntısız doğururum. benimde tek temennim bu.
 
Kizlar size birsey sorucam, dogumu ve hastane ortamini deneyimleyen anneler su ısıtıcı goturun diye soyluyorlar hep. Siz yaniniza nasil bi model aldiniz ya da alacak misiniz, bunlarin kucukleri falan var mi acaba?

Simbonun kahve makinasini aldim canim. Hem kücük hem pratik
 
Günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsınız evine çıktın mı

Yok kuzum daha hastanedeyiz. Benim biraz çetrefilli oldugundan ameliyatim ayaklarim ellerim çok şişti o yüzden biraz yürüme problemim var. Birde sütüm var ama çok az geliyor. Biran önce eve gidersem süt arttirici birseyler yapicam. Kızım çok çok cadı .süt gelmeyince kaşlarını çatıyor, sinirleniyor .
Oğlumda cigerci kedisi gibi sürekli bebeğin başında . Onuda yanlız bırakamıyoruz. Saat 11 gibi doktor gelicek taburcu eder inşallah. eve gidip duş almak istiyorum hemen.
 
kızlar dün gece berbat bi gece gecirdim . yalancı kasılmamı normal kasılmamı bilmiyorum.
12 den sonra yatakta saga sola dönmem cok zorlaştı. belim agrıdı sürekli. ayaklarıma sanki adet olacakmışım gibi halsizlik cöktü.
karnım cok toplanmadı bel agrımdan karnımın toplanmasını ve vajınaya yaptıgı agrıyı takip edemedim.
dün akşam erken dogum yapmış birinin canlı yanını izlemiştim benim haftalarda ondan mımetkilendndim. dün doktor kontrolüne gittik rahşm agzım suyum iyi. sancı da cıkmadı dedi doktor nst de. tabi ben ekrandan arada baktım 15-16 oldıgu olmuştu ama .15 dk da 3-4 defa15-16 oldu. kendi kendime erken dogurma şeysi mi getirdim anlamadım .
 

Canim ben bez 8 10 tane koymustum ama tekrardan bez getittirdim. Cünkü tüm gün emzir ,gazını çikart ,bezle modundalar . Birde tenleri çok hassas bekletilmiyor kirli bezle. Doktor maksimum 3 saatte bir besle gazını çıkart altini degistir diyor. Yani günde minumum 8 bez gidiyor. Aradada bağlarken fire veriliyor. Alt açma örtüsüde 3 tane koydum yetti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…