- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.221
Icmiyom kız ondan kudurmuş gibi dolaniyom evde kahve de yok sigara da yoklen o kadar da içilmezZ :)
azaltt kuzucugum
böyle olmaz . bende sigarayı bıraktım .
igne vurulmadan önce . haftada 2-3 defa içtim ignelerden sonra hiççç içmedim :):)
aklıma da gelmiyor yusuflamaktan . yapma gözünü seveyim
Benim doktorum taze kan olmadığı sürece lekelenmeyi çok normal karşılıyor içini ferah tut yerleşmeden kalanlar olabilirİlk defa kahverengi lekelenmem gelmiş 2 parmak kadar 6+1of ben çok korkuyorum bir şey olacak diye ya kimisi normal diyor kimisi değil diyor kafam allak bullak oldu
Ne kadar şanslı bende aynı tüp bebek benim transferin daha 6. Günü öğrenmiştim. günlerdir kese hesabı yapıyorum
Kahve sigara of diyorum henüz tiksinmedim direnerek içmiyorum çok zorlamıyor ama aklıma da sık geliyorIcmiyom kız ondan kudurmuş gibi dolaniyom evde kahve de yok sigara da yok
Kahveye yine dayanamıyorum sütlü içiyorum iki güne bir. Doktor haftada bir dedi de o kadardan da bir sey olmaz be
Ya yemin ediyorum aynıyım eşime diyorum yal koklayacamKahve sigara of diyorum henüz tiksinmedim direnerek içmiyorum çok zorlamıyor ama aklıma da sık geliyorbu gün içen arkadaşların yanında özellikle durup dumanı soluyayım dedim hani tiksinirim falan bi rahatsız eder yok aksine mis gibi geliyor kokusu hahahah daha çok canım çekti bebeğim affetsin artık
anladimcanım kontrole gitmedim ben . ilk defa gidicem .
inl gözükür, geç göründü diye bişey yok yani
Verir rabbim canım sen içini ferah tut millet pıtı pıtı doğuruyor ard arda nasıl bakıyorlarsa sende Allahın izniyle bakarsınevet yaabende iki embryo transfer edilsin istedim garanti olsun diye ikiside tuttu biraz korkuyorum nasil yapicam diye ama Allah kolaylik verir
Yaaa kızlar aynı sorun bendede var ya annem anlatıyor ben hamilelikte tiksindim direk istesemde içemezdim diyor ben deli gibi içmek istiyorum acaba tiksinmek için birşey mi yapmalıYa yemin ediyorum aynıyım eşime diyorum yal koklayacam
Doğumdan bi sağ salim çıkalım bebekler gelmeden hastane odasında yakıp içecem valla cezasını da ödeyecem
Şaka bi yana emzirme bitene kadar biz bu işi unutalım bence
Bi tane de ben varım aynı kafada. Garanti olsun diye çift istedim ikisi de tuttu. Bi de annemin ağır bir ameliyatı var sonrasında kemoterapi falan. Cok korkuyorum yani öyle böyle değil.evet yaabende iki embryo transfer edilsin istedim garanti olsun diye ikiside tuttu biraz korkuyorum nasil yapicam diye ama Allah kolaylik verir
Tiksinmek için arada gidip küllük falan kokluyorum yok olmadı dahaYaaa kızlar aynı sorun bendede var ya annem anlatıyor ben hamilelikte tiksindim direk istesemde içemezdim diyor ben deli gibi içmek istiyorum acaba tiksinmek için birşey mi yapmalı
Orası öyle tabi her şeye değerYa yemin ediyorum aynıyım eşime diyorum yal koklayacam
Doğumdan bi sağ salim çıkalım bebekler gelmeden hastane odasında yakıp içecem valla cezasını da ödeyecem
Şaka bi yana emzirme bitene kadar biz bu işi unutalım bence
Birden kesmek cidden sakıncalı ama en çok dikkat etmemiz gereken şey stres. Sigara bırakmak zaten en büyük stres kaynağı. Ben de ictim transferden sonra pozitif görünce bıraktım. O ara kendimi birakcam diye hazırladım. Ama yok olmuyor. Doğursam da içsem kafasindayımOrası öyle tabi her şeye değeraslında tüp bebek tedavisine azaltarak girmek lazımmış hatta benim doktorum iğneleri verince kes dedi nereye kesiyorum
Transfer sonrası da içtim ama ozman azalttım
Pozitiften sonra 1-2 kere çekmişimdir 10 gün oldu temizim
Dumanı soludum valla tiksinmek için aksine canım çektiYaaa kızlar aynı sorun bendede var ya annem anlatıyor ben hamilelikte tiksindim direk istesemde içemezdim diyor ben deli gibi içmek istiyorum acaba tiksinmek için birşey mi yapmalı
Selamlar ya aynı durumdayım şuanda Bugün testte öğrendim gebeliğimi fakat daha sabah sigara iÇiyordum çay türkkahvesi fosur fosur . Nasıl sigara aklına gelmiyor okadar zor durumdayım kiBen olabilirim osürekli sigara kahve içiyordum günde 8 9 bardak kahve içiyordum. Nescafe ayrı filtre kahvesi ayrı türk kahvesi ayrı. Sigarayi bırakmak kahveyi bırakmak kadar yormadı beni
Sen böyle söyleyince aklıma geldiBirden kesmek cidden sakıncalı ama en çok dikkat etmemiz gereken şey stres. Sigara bırakmak zaten en büyük stres kaynağı. Ben de ictim transferden sonra pozitif görünce bıraktım. O ara kendimi birakcam diye hazırladım. Ama yok olmuyor. Doğursam da içsem kafasindayım
Canım kendime asla sigara içip de doğuran anneleri örnek almamaya karar verdim. Milyonda bir olacak bir sey benim başıma gelir sigara ictim de oldu diye ömür boyu vicdan azabı çekmek istemiyorum.Selamlar ya aynı durumdayım şuanda Bugün testte öğrendim gebeliğimi fakat daha sabah sigara iÇiyordum çay türkkahvesi fosur fosur . Nasıl sigara aklına gelmiyor okadar zor durumdayım ki
Kendinizi zorlamayın öyle olursa stres olursunuz stres bebeğe bence daha zararlıdırSelamlar ya aynı durumdayım şuanda Bugün testte öğrendim gebeliğimi fakat daha sabah sigara iÇiyordum çay türkkahvesi fosur fosur . Nasıl sigara aklına gelmiyor okadar zor durumdayım ki
Bi tane de ben varım aynı kafada. Garanti olsun diye çift istedim ikisi de tuttu. Bi de annemin ağır bir ameliyatı var sonrasında kemoterapi falan. Cok korkuyorum yani öyle böyle değil.
Maşallah gerçekten bakalım ben neler yapıcam Allah inşallah tiksinti versinKendinizi zorlamayın öyle olursa stres olursunuz stres bebeğe bence daha zararlıdır
ben ilk çift çizgiyi gördüğüm gün normal düzende içtim tam anlayamıyor insan falan.
Ertesi gün kan testinden sonra sadece tadımlık içtim 2 içime çektiysem 2 dışarı üfledim vs
1-2 gün böyle sürdü sonra tamamen kestim
Tiksindim mi hayır ama içmede durabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?