- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.261
Canım progesteron az gelmiş olabılır hemen progesteron takvıyesi yapar doktorKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım progesteron az gelmiş olabılır hemen progesteron takvıyesi yapar doktorKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
Dualarım senınle canım hersey cok iyi gidiyo şükür kalp atışlarını bile duyduk geçen hafta haftaya tekrar kontrol var
- Umutumut82
Bebekannesio
Ahsen555
Papatya2208
@elaeliz
@misery89
Nefesimmmsin
@SnowySecret
@daisyko
@Saricivcivim1
@ayse2325
mervezehra
@Mucizemmm81
@merice35
@Uzmankezban
@Prenses21
@fatmahafsa
@Cerenayan
@Sedaebrarzehra
@yldsbnl
@archerwoman
@Damlats
@BuddyninAnnesi
@berna0101 İkiz
@glerknglerkn
@rinanoy
@MadammS
@bhrbhr42
@DilekDogan78- @my3011
- @sunder in the mirror
- @Petek11
E Es3424
@BBUSRA4192
@crntkn
@lina818
@GulYuzlumm
@glz15
@selllcan
@_swift_
@ezoss
@el-aziz
@butterfly54
@Minates
alkalonshem
N numcop
@bade1234567
@Chern30
@Kelebeginruyasi35
@Flzozlm
@Dicle_1988
@milenart
@SerCanAras
@Nurbal27
@Okuranne
@Xyzm87
@Burcugkck34
@StayAlice
@Ebru1391
@aleynaaleyna00
MaşaAllah subhanAllah Kızlar topik başından beri sizi takip ediyorum, heyecanlı bekleyişlerinizle heyecanlandım, güzel haberlerinizle de kalbim sizinleydi Şuanda nasıl gidiyor durumunuz? Mesajların genelinde çok şükür olumsuz bir şey okumadım. Bundan sonra da olmaz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnaklarınızı ben 60 kişi saydım hamilelik haberi alanları gözden kaçırdıklarım olabilir. Benim de reglime 6 gün kaldı. Çok garip bir şekilde bu ay hiç göğüs sancım yok, hafif kasık ağrılarım var sadece.acaba mı diyorum ama bu ay kesin kararlıyım reglim geciktiğinde idrar testi yapacağım. Hamişler dualarınız da beni de unutmayın hamilelerin duası kabul olur derler
Rabbim evladınızı sizden ayırmasın inşallah.Kizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
2 kez oksapar kaçlık alıyosun canım? Ve nden o kadar cok alıyosun daha bebek cok kucuk degıl miBende günde 3 kez progestan fitil, 2 kez oksapar, 1 corasprin 1 deltacortril ve ocean mummy alıyorum inşallah faydalarını görürüz
3 sene önce bir kimyasal gebelik ve bu sene içinde 7 haftalık bir düşük yaşadım( tüp bebekti o ) o yüzden de riske etmeyelim dedi dr bir zararı olmaz hem dedi2 kez oksapar kaçlık alıyosun canım? Ve nden o kadar cok alıyosun daha bebek cok kucuk degıl mi
inşallah önemli bir sorun yoktur ve bebeğiniz sizinle kalmaya devam eder
İnşallah düşük değildir
Canım sakin ol allahın izniyle o öyle bşey değildir. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Ağrın da var mı
Canım progesteron az gelmiş olabılır hemen progesteron takvıyesi yapar doktor
Rabbim evladınızı sizden ayırmasın inşallah.
Kaçlık kullanıyosun? Ben 6000 lik kullanıyorum 1 defa ama homozigotum var kan pıhtılaşmam var yani3 sene önce bir kimyasal gebelik ve bu sene içinde 7 haftalık bir düşük yaşadım( tüp bebekti o ) o yüzden de riske etmeyelim dedi dr bir zararı olmaz hem dedi
Canım biraz dinlenmen lazım çok mu büyük kanama alanı bol bol dinlen hiç bşey olmaz allahın izniyleKizlar simdi ciktim. Bebek iyi kalp atiyor.kanama alani varmis. Igne yapti. Cogalirsa gel yatis yapicam dedi
Gecmiş olsun canım. Kanama alanı kesede mı yoksa başka bi yerde miKizlar simdi ciktim. Bebek iyi kalp atiyor.kanama alani varmis. Igne yapti. Cogalirsa gel yatis yapicam dedi
4000 * 2 . Aslında hiç gen testi yapmadık altta yatan pıhtılaşma sorunu varsa önlem olsun dediKaçlık kullanıyosun? Ben 6000 lik kullanıyorum 1 defa ama homozigotum var kan pıhtılaşmam var yani
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini korusun inşallah lütfen bi daha telaş stres yapma bebeğine zarar.. Hem bizi de cok korkuttun. Cok şükür bi daha yaşama o kanamayi inşallahKizlar simdi ciktim. Bebek iyi kalp atiyor.kanama alani varmis. Igne yapti. Cogalirsa gel yatis yapicam dedi
Oy şükür olsun maşallah yavruma stres yapma olur mu cnm çok zor biliyorum bol dua nasipse bebğin zaten seninle kalacak Allah'ın izniyleKizlar simdi ciktim. Bebek iyi kalp atiyor.kanama alani varmis. Igne yapti. Cogalirsa gel yatis yapicam dedi
Anladım canım bana bile su an fazla gelıyo 6000 lik aptt testı var en azından onunla ne durumda sulanması kanın ogrenebılırsın. Benım su an fazla sulu corasprinde kullanıyorum bazen kahve lekelenmem oluyo doktorum kan sulandrıcıdanda suphelenmişti4000 * 2 . Aslında hiç gen testi yapmadık altta yatan pıhtılaşma sorunu varsa önlem olsun dedi
Yorumu olan yok muKızlar merhaba, bende kısmet olursa Ağustos annesi olacağım. Benim aklıma bir şey takılıyor. Daha doğrusu bir kaç şey :)
Benim sat 13 kasım, bat 14 aralıktı. 9 aralıkta erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. 10 aralıkta kan testi sonucum 43 çıktı. 14 aralıkta 488 çıktı, 14 ve 16 aralıkta idrar testi yaptım sabahları ama bu sabah yaptığım sanki silikleşmişti öncekine göre, gece yatmadan önce 4-5 bardak sıvı tüketmiştim bunun etkisi olabilir mi? İdrarın rengi normalden çok açıktı bu sabah. Bu sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
Hımm hiç lekelenmem olmadı daha, sizin kaç hafta ?Anladım canım bana bile su an fazla gelıyo 6000 lik aptt testı var en azından onunla ne durumda sulanması kanın ogrenebılırsın. Benım su an fazla sulu corasprinde kullanıyorum bazen kahve lekelenmem oluyo doktorum kan sulandrıcıdanda suphelenmişti
Canımm neyaptın cok gecmıs olsunKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
Ben 4+3 beta degeri 4400 de gördümBenim de 4+4 görünüyor sat a göre haftaya mı gitmeliyim canım
Çok sevındım canım o kalp hıc durmasın ınsallah şu zamanları atlatırızKizlar simdi ciktim. Bebek iyi kalp atiyor.kanama alani varmis. Igne yapti. Cogalirsa gel yatis yapicam dedi