- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.181
Çok teşekkür ederim amin canımAllah gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim amin canımAllah gönlüne göre versin inşallah
Eğer sağda ise soldan yunurtlamissin erkek derler solda ise sağdan yumurtlamışsın kız derler ama ne kadar doğru bilinmez tabiEvet teoriye göre öyle solda üst ve altta dahi olsa erkek sağda olursa kız ama en fazla 6 7 haftalık ultrason resmiyle bakılıyor
Hadi inşallah canımArkadaşlarımın çoğunu bildim şimdi sıra kendimde Ramzi teorisine biraz merak salmıştım aklımda kalanlarla yorumluyorum
yolk kesesi nedir hic bilmiyom keseyi ultrason ile gordum . ben tup bebek yaptim en son adet tarihim 4/11/20 . 25/11/20 transfer oldu . transferin 9 gunu beta 179. transerin 13 gunu beta 1425 ve transferin 17 gunu beta 18766.4+1 kese gördüğünde altan mı baktılar yolk kesesi görüldü mu birde beta değeriniz kacinci gün kaçtı kendimle kiyaslayayim:)
ayy allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hoşbulduk Bende ikizler mi acaba diyorum daha çok yeni ama değerlerim 3 katı ilerliyor 2 gün önce 114 şimdi 407 hcghosgeldin hayırlı olsun hepimiz saglıkla kavuşuruz inşhallah bebişlerimize. Bende 4/5 haftayın içindeyim ikizlere
değerlerimiz birbirine cok benziyor canım. benim de tüp bebek .yolk kesesi nedir hic bilmiyom keseyi ultrason ile gordum . ben tup bebek yaptim en son adet tarihim 4/11/20 . 25/11/20 transfer oldu . transferin 9 gunu beta 179. transerin 13 gunu beta 1425 ve transferin 17 gunu beta 18766.
bu hafta degerlerine doktorlar nasıl karar veriyor canım neye göre bebegin büyüklügüne göre mi ?6+1 şu an diğeri de 5+3. Son adete göre 7+2 olmam lazım
yaa doktorum bana hic bahsetmedi oyle birseyde iki tane kese var dedi 2 hafta sorna kalp atislarini duymaya gel dedi sadecedeğerlerimiz birbirine cok benziyor canım. benim de tüp bebek .
senden bir hafta gerideyim inş bende görebilirim keseyi.
yolk kesesi kesenin içinde bebegin oldugunu kanıtlayan bir kesecikmiş
amin inshallah hepimiz kucagimiza aliriz hic belli olmaz ama biraz daha yuksek olurdu diye dusunuyom. degerimi yazdimmi hatirlamiyom benimki beta 179 ondan 4 gun sorna 1425 pndanda 4 gun sorna 18766ayy allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hoşbulduk Bende ikizler mi acaba diyorum daha çok yeni ama değerlerim 3 katı ilerliyor 2 gün önce 114 şimdi 407 hcg
O zaman değil büyük ihtimalle çünkü seninkiler baya hızlı ilerlemişler bende benimkine çok diyorumamin inshallah hepimiz kucagimiza aliriz hic belli olmaz ama biraz daha yuksek olurdu diye dusunuyom. degerimi yazdimmi hatirlamiyom benimki beta 179 ondan 4 gun sorna 1425 pndanda 4 gun sorna 18766
Hcg değeri ve ultrason ile muayene sonucu karar veriyo canımbu hafta degerlerine doktorlar nasıl karar veriyor canım neye göre bebegin büyüklügüne göre mi ?
hic belli olmaz ama sen yinede ikizdir diye heveslenme cok sorna uzulme diye bir tane olsun saglikli olsunO zaman değil büyük ihtimalle çünkü seninkiler baya hızlı ilerlemişler bende benimkine çok diyorum
Her doktor ayrı bir şey söylüyor demekkiBana doktorum haftada bir iç dedi
Yook kuzum üzülmem ben allah ne verirse kabulümdür yeter ki sağlıklı olsun, sanada allah sabır versin çook lazım olacakhic belli olmaz ama sen yinede ikizdir diye heveslenme cok sorna uzulme diye bir tane olsun saglikli olsun
evet yaa bende iki embryo transfer edilsin istedim garanti olsun diye ikiside tuttu biraz korkuyorum nasil yapicam diye ama Allah kolaylik verirYook kuzum üzülmem ben allah ne verirse kabulümdür yeter ki sağlıklı olsun, sanada allah sabır versin çook lazım olacak
her ay kan mı verecegiz beta için :) valla her yerim delindiiiiiHcg değeri ve ultrason ile muayene sonucu karar veriyo canım
ben 2 si tutunduysa doguma kadar yusuf yusuf olurum :)evet yaa bende iki embryo transfer edilsin istedim garanti olsun diye ikiside tuttu biraz korkuyorum nasil yapicam diye ama Allah kolaylik verir
degerimiz baya yakin benim 13.gun 1425 ayniben 2 si tutunduysa doguma kadar yusuf yusuf olurum :)
benim 13gün degerim 1422 :)
nerde tedavi olmuştunız siz ?degerimiz baya yakin benim 13.gun 1425 ayni