- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.201
denizli ozel saglik hastanesi ,nerde tedavi olmuştunız siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizli ozel saglik hastanesi ,nerde tedavi olmuştunız siz ?
allah devamıno getirsin inş :) hepimiz saglıklımhayırlı bebişleri olsunnnndenizli ozel saglik hastanesi ,
Amin inshallah sen nerede yaptirdin gordunmu keseyi.allah devamıno getirsin inş :) hepimiz saglıklımhayırlı bebişleri olsunnnn
perşembe kontrolüm . ist eray çalışkan adatıpAmin inshallah sen nerede yaptirdin gordunmu keseyi.
senin kesemi gec gorundu benimki erken acaba 4+1 iken gordum keseyi benperşembe kontrolüm . ist eray çalışkan adatıp
Ne kadar şanslı bende aynı tüp bebek benim transferin daha 6. Günü öğrenmiştim. günlerdir kese hesabı yapıyorumkız nasıl o kadar geç öğrendin, ben bebek döllenirken öğrendim daha inşallah hayırlısıyla hiç gittin mi doktora
canım kontrole gitmedim ben . ilk defa gidicem .senin kesemi gec gorundu benimki erken acaba 4+1 iken gordum keseyi ben
Benim de sol kasık ağrısı bugün sanki ilk defa sağda da oldu dinlene dinlene iş yapıyorum evde amiiin en güzel ihtimalleri yaşayalım inşallahAynen bendede hiç belirti yok bazen ağrım oluyor sadece Allahım korusun ya
Size özel durumdan kaynaklı mı yasak dedi doktor? Ben kısıtlamamıştım kendimi eşim korona çıkana kadar şimdi ayrıyız haliyle ama pozisyonlar zorlayıcı olmadığı müddetçe yasak olmaması gerekmez mi ya ha bide şey okumuştum çoğul gebeliklerde de yasak konulabiliyormuşBana yasak ilişki 12. Haftaya kadar ama vajinal bakıyo doktorum muayenede
Önümüzdeki hafta gidecekseniz eğer 6. Hafta olur bana doktor öyle gel demişti yüksek ihtimalle görünürBen de 1 kez alttan muayene oldum çok çok kolaydı çok ince bir şeydi zaten ama tedavi olduğum doktorda sakin olabiliyorum da başka doktora gidecek olunca endişe yaptım umarım ultrosan da görünür daha 5. haftanın içindeyim.
Bende sizin ikiz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim 13. Gün 1007ydi tek embryo transferi olmuştumben 2 si tutunduysa doguma kadar yusuf yusuf olurum :)
benim 13gün degerim 1422 :)
Evet canım usg zaten ölçünce direk çıkıyorbu hafta degerlerine doktorlar nasıl karar veriyor canım neye göre bebegin büyüklügüne göre mi ?
amin canım inşBende sizin ikiz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim 13. Gün 1007ydi tek embryo transferi olmuştum
Ben de günde bir kahve iç diyen bi doktora gitmek istiyorum en çok kahve zorluyor beniHer doktor ayrı bir şey söylüyor demekki
kan vermicez o zaman yuppi :) arada 2 ayda bir verelim kanı razıyım .Evet canım usg zaten ölçünce direk çıkıyor
içmeyiver kızzzzz acık cay iç :) ama bence kahve de ne olacak ya hersey yasak .Ben de günde bir kahve iç diyen bi doktora gitmek istiyorum en çok kahve zorluyor beni
Ben olabilirim o sürekli sigara kahve içiyordum günde 8 9 bardak kahve içiyordum. Nescafe ayrı filtre kahvesi ayrı türk kahvesi ayrı. Sigarayi bırakmak kahveyi bırakmak kadar yormadı beniiçmeyiver kızzzzz acık cay iç :) ama bence kahve de ne olacak ya hersey yasak .
bizim iş yerinde sürekli sigara içen kahve nescafe içen biri vardı :) ama sürekli .
len o kadar da içilmezZ :)Ben olabilirim o sürekli sigara kahve içiyordum günde 8 9 bardak kahve içiyordum. Nescafe ayrı filtre kahvesi ayrı türk kahvesi ayrı. Sigarayi bırakmak kahveyi bırakmak kadar yormadı beni
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba hanımlar, ben de bir aksilik olmazsa Ağustos annesi olarak aranızdayım. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın, bebeklerimize sağlık ve huzur içinde kavuşmayı nasip etsin. Benim son adet tarihim 5 kasım 2020, hala bu hafta işlerini anlamiyorum 4 haftalık miyim 5 miyim bilmiyorum. Ulttrasonda kese göründü dr da pek emin konuşmadı 4,5 falan dedi. Belirtiler neler hanımlar?