2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kafaya ne taktım diye düşünüyorum şuan ama bilmiyorum ki onu da.

Benimkisi parmak uclarimda var o uyusukluk ama tum parmaklar degil sag elimin orta 3parmagi ve sabah uyaninca da sol elimin orta 3parmagi

Bende elektrikli pompa aldım benimde kocaman gogsum var ama boş hiç şiş değil ama sıkınca kolostrom geliyor inşallah bol sütümüz olur
Karışıyor gibi olmak istemem ama göğüslerinizi sakın sıkmayın kasılmalara sebeb olup doğumu tetikleyebilir dikkat edin kendiliğinden akarsa silin ama sıkmayın

Karışıyor gibi olmak istemem ama göğüslerinizi sakın sıkmayın kasılmalara sebeb olup doğumu tetikleyebilir dikkat edin kendiliğinden akarsa silin ama sıkmayın
Yok normalde sıkmam ama bir iki defa denemiştim geliyor mu diye çunku ilk hamileligimde 3 aylık gelmeye başlamıştı (sonu kotu sonuclandi :) ) ama bunda baya geç yeni yeni gelmeye basladi

Neden minyon dediki doktor kilosu haftasına göre çok iyi

Bende elektrikli pompa aldım benimde kocaman gogsum var ama boş hiç şiş değil ama sıkınca kolostrom geliyor inşallah bol sütümüz olur
Benimkiler biraz küçük o yüzden şüpheye düşüyorum 3.trimestra kadar silikon taktirmis gibiydim şimdi eser yok sol göğsümden benimde ara ara geldiği zamanlar oldu islaklikla farkettim ama o kadar, insallah tatlım umarım bol süt olur çabuk gelir hepimizin aksın şöyle

Merhaba arkadaslar uzun süredir giremedim nasıl gidiyor benm ağrılarım oluyor belimde kasıklarımda doktor normal dedi ama hiç rahatım yok gibi iyi ki idari izine çıkmışım çalışacak gibi değilim kaçar kilo aldınız acaba ben 11 kilo aldım çok aşırı yemesemde anlamıyorum ilk gebeliğim gibi olacak sanırım yarım saat yürüyüş yapıyorum eve gelince ayaklarımın üstüne basamıyorum

Yalancı sancılar ne zaman başlar acaba. Bazen karnım toplanır gibi oluyor bu ara doğum videoları izlemeye başladım neye gireceğimi bileyim de hazır olayım diye. Normalde hastanelerde eğitim olur katılırdım korona korkusundan kimseye yanaşasım yok açıkçası. Pozitif düşününce pozitif doğum oluyormuş kızlar, bir de ne kadar sallarsan salla o son damla muhakkak düşeceği yer buluyor bütün videoların özeti bu.
nefes egzersizi yapmamız gerekiyor, yürüyüş yapmamız gerekiyor (evden çıkmak istemiyorum adım başı idrar kesem sıkışıyor). İzne çıktım baya dinleniyorum ev keyfi yapmayı özlemişim. Yarın bebek eşyalarını yıkayıp ütüleme planım var daha hazırlamadım.
park yatak ve dolap da almadım henüz, bebek arabası da almadım. Hangi hastanede doğuracağımı da kararlaştırmadım. Galiba ben depresyona giriyorum.

Korona korkusu hepimizde var ben de malesef gebeligimin tadini cikaramiyorum...yuruyus yapamiyorum doktor 20dakikada en az 1saat dinlen dedi simdi evimin yan sokaginda 3-4tur atabiliyorum..bebegimin esyalarini ben de henuz yikamadimn..hastanem benim de belli degil...dolap ve besik biz de henuz almadik...yani sakin olun depresyona girmeyin

Ben de 11 kilo aldım. 10 dakika ayakta kalsam topuklarım sızlamaya başlıyor. Bide bu iki gündür çok halsizim. Kollarımı kaldıracak halim yok hiç

Ben şu an onun için birşey yapmıyorum ama süt arttırıcı çaylardan kullanmayı düşünüyor musunuz diye soracaktım ben de. Ya da ilk bebeği olmayan daha önce kullanan varsa hangisini önerirsiniz?
Rezene anason çayları, kuru kayısı incir kompostosu, humana çayı içmiştim ilk bebeğimde. Bir de tomrisin emzirme notlarını okumuştum doğum öncesi çok emzirme odaklı olmuştum artık hangisi ne etki etti bilmem ama şükür iki sene emzirmistim. Ama hiç bir zaman şakır şakır almadı çocuğuma yetsin akması gerekmezdi zaten Şimdi nasıl olur ne kadar emer süt nasıl olur bilmiyorum. Siberian Wellness satıyorum onun süt artıran ürünü var ondam alıp kullanacağım bu kez
Ay işe gitmiyor olmak şahane bende iki hafta önce 8 kilo almıştım şimdi kaç bilmiyorum evde tartilmak istemiyorum ama eskisinden az olmasına rağmen öğün porsiyonlarimin nasıl bu kadar alınıyor kilo ilginç ilk gebeligimden fazla olacak gibi benim doğuma kadarki kilo da kesin

Ben de 11 kilo aldım. 10 dakika ayakta kalsam topuklarım sızlamaya başlıyor. Bide bu iki gündür çok halsizim. Kollarımı kaldıracak halim yok hiç
Bende öyleyim birde bugün çok sinirli be gergin hissediyorum uykumu alamadım sanırım bilmiyorum modum çok düşük hormonlardan mıdır bilmiyorum önceki gebeliğim de lohusa şık depresyonuna girmiştim çok korkuyorum öyle birsey olacak diye

Çok gaz sancısı çekiyorum. Duphalac içtim rezene içiyorum tavsiyesi olan?
Ayakları ve beli terleseniz bile sıcak tutup çok su içmek. Gaz yapan şeyleri keşfedip tüketmemeye çalışmak. İçme suyuna biraz karbonat karıştırmak (zararı ve mı bilmiyorum beş litreye bir çay kaşığı kadar) yemekleri tüketmeden hemen önce üzerine kimyon eklemek. Az az sık yemek. Ben bunları yapıyorum aklıma gelen olursa yazarım.

Kizlar korkmayin bende bos zannediyodum hele ki 6 aylik sezeryan gelmez dedim hemsire bi sıktı ayni saatte geliyo egitimli bir hemsireye denk gelirseniz cok güzel hallediyo merak etmeyin benim minik kızıma Allah bir sürü süt gonderiyo sizinkileri dusunun artik

Ben şu an onun için birşey yapmıyorum ama süt arttırıcı çaylardan kullanmayı düşünüyor musunuz diye soracaktım ben de. Ya da ilk bebeği olmayan daha önce kullanan varsa hangisini önerirsiniz?
2 doğum yapan arkadaşım bana hünnap İn çayını aldırdı hatta hastane çantanda bulunsun dedi. Ben de aldım koydum onun önerisiyle. İnş işe yarar.

Amanın sıkmayın göğüslerinizi şimdiden. Uyarmak erken doğumu tetikliyor. Ebe ve hemşirelerden dinlemiştim. Ayrıca kolostrum çok kıymetli ziyan etmeyin

Ben de 10kilo aldim canim, dun doktorda tartildim. Asiri istah oluyor bazi gunler, kendimi tutamiyorum valla ilk baslarda boyle degilde bu aralar cok hizli kilo aliyorum, sanirim 14 15kilo ile giricem doguma

Siz 6 aylıkken mi doğum yaptınız daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…