2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok güzel arastirmissin ve anlatmissin tebrik ederim ben de 2 gundur kafayi yedim arastirmalarla aşı hakkım çıkınca. Yoksa hep aman bana cikmadi zaten diye dusunmuyordum bile. Tam olmayi dusunuyordum ki son anda vazgectim 2 ay daha kendimi koruyacagım. Insallah yakalanmadan dogum yapmak nasip olur, emzirme döneminde aşı olurum artık.

Evet maalesef devam ediyor o durum. Dr um bana teke düşecek dedi ama 30 a geldik çok şükür. Şimdi de 1 kiloyu aşarsa şansın var dedi. Israrcı değilim her şeyin hayırlısı. Size de teşekkür ederim. İnanın insanlar o kadar dua ediyor ki dualarla geldik bu günlere. İnş biraz daha büyür de kritik eşiği aşar. Şuan 600 gr civarı görünüyor.

Inşallah sağ salim kucağına alacaksın dualarımdasın doktoru da utandırsın kuzucuk hayata tutunup

Ben aşı olmadan önce bir sürü hamile covid oldı bebekte kendi de öldü haberleri çıktı. Bu en kötü ihtimali düşünerek aşı olmuştum.2. Dozu da olacağım. Hastalık kapsak kurtulacağımızın garantisi yok Aşının ne getireceğinin bilimemesi hepimizi çok korkutuyor evet Allaha emanet Allah korusun bebeklerimizi

Aynı durumdayım saç diplerim gogsum ve boynum komple su oluyor gece uyandigimda sanki bi bardak su dokmusum gogsume oyle duruyor ve sekerden oldugunu dusunuyorum cunku doktorum gece terlemeler olabilir demisti
Benim şeker normal çıkmıştı. Şeker yüklemesinde sadece 2. Saat sınırda çıktı diğerleri normaldi. Şeker sonradan çıkar mi acaba? Bu saatten sonra tekrar şeker yüklemesi de yapılmaz.

Kizlar dün doktor kontrolum vardi cok sukur bebegim iyiymis gecen gittigimde olcumleri hep 1 2 hafta geri cikmisti cok sukur bu defa normal cikti hatta bazi olcüleri önde cikti simdi de sonunda benim bebisim de 2kilonun ustune cikmis, 2100gr dedi doktorum gecen ay moralim bozulmustu cok sukur bu ay hersey yolunda cikti, Allahim tüm hamilelere saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar kollarımda ve bacağımda sinek ısırığına benzer kızarıklıkla var ve kaşınıyor ve kaşındıkça da minik minik şişiyor.
Yarın doktora randevu aldım ama, yaşayan var mı?
Evde sineğe de denk gelmedim hiç.

Benim şeker normal çıkmıştı. Şeker yüklemesinde sadece 2. Saat sınırda çıktı diğerleri normaldi. Şeker sonradan çıkar mi acaba? Bu saatten sonra tekrar şeker yüklemesi de yapılmaz.
Hiç bi fikrim yok ben kendi adima konuştum çunku doktorum söylemişti şekerden gece terlemeleri olabilir diye belki bende hem şeker olduğu için hem de regl olmadıgımız için nemopoz gibi birşey yaşıyoruz

Bilgiler için teşekkürler Ben aslında aşı olmaya yakın taraftaydım hatta sinovac gelsin olayım demiştim daha risksiz diye. Ama şuan çoğumuzun aşağı yukarı 6-7 haftası var. Aşılar yüksek korumayı 2. dozdan sonra sağlıyor. Biontech 1. aşıdan sonra da sinovaca göre antikor üretimi yüksekmiş , sinovac olmamızın bize bi koruyuculuğu olmayacak sanırım :/ Biontech içinde kimse emin konusamıyor. İngiltere hala gebelere aşı yapmıyor. Ayrıca İsrail de aşılama sonrarı miyokardit, kalp kası iltihabı artışı olmuş aşıyla bağlantısını inceleniyormuş bi yazıda okudum.
2. dozlarımız ucu ucuna anca yetişebilecek. Çok düşünüyorum bende bunu yaptıracaksakta geç kalmadan bu haftalarda yaptırmak gerekli. Kafam çok karısık benimde :/ Allah korusun hepimizi

Bahcede parkta dolastiysan birseyler seni opmus olabilir oralarda canim. Ya da yedigin birsey alerji
yapmistir.o da degilse evde Tahta kurdu, uyuz.. Vs olabilir.gecmis olsun.

Kasidikca sisiyorsa sinek isirigidir. Bende de olmustu. Kasimazsan gecer... Kasirsan daha beter sisiyor ödem gibi oluyor.Farkli bir sinek.turu sanirim

Kizlar biraz yuruyunce sag alt karnimda kramp gibi agri oluyor ve dinlenince geciyor. Sizde de oldu mu
hic?. Daha once de oldugunda dr. gitmistim.ama.net bir aciklama getirememisti.

Kızlar bişey soracağım 27.haftadayım. Bir iki haftadır bebek genelde sabahları uyandığımda ve gece uyumadan hareketli olurdu. Dünden beri gece ve sabah hareketlenmedi ama kahvaltıdan sonra hareket etmeye başlayınca saydım yarım saatte 5 hareket oldu. Devam edeceğim saymaya ama sizce bunun için doktora erken gideyim mi randevum cumartesi eğer yarın gidersem başka doktora gitmek zorunda kalıcam. Siz olsanız ne yapardınız

Doktoruma da sordum ne yapalım diye. Sağolsun arada kalışımı daha da pekiştirdi :)
Riskli gruba ( öğretmen, doktor gibi insanlarla sık görüşen vs. ) öneriliyor dedi. Sinovac da biontech de olabilirsiniz diyor.
Ama ben riskli grupta değilim, çalışmıyorum şu an. Bu durumda karar size kalmış diyor.
Çok detaylı konuşamadım yoğun epey. Haftaya görüşmemiz var zaten, o gün daha detaylı konuşurum. O güne kadar bekleyeceğim. Öf yani böyle kişinin keyfine bırakılınca da çok zorlaşıyor iş. Bişey olsa suçlayabileceğim kimse de kalmıyor bu durumda.

Kahvaltıdan sonra hareket etmeye başladıysa endişelenmezdim, akşama kadar hareket sayısı en az 10 ya da daha fazlaysa randevumu erkene çekmezdim ben. Randevuma gidince de doktora böyle böyle olmuştu, neden olabilir diye sorardım içim rahat etsin diye. İmkanınız varsa istirahat ederek geçirin birkaç günü, hareketlerini daha iyi takip edersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…