- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.221
Kızlar sağ tarafına yatınca midesi yanan var mı ? Sürekli sol tarafa yatmaktan uyuştu artık sol yanım. Sağa yatınca da mideme baskı oluyor yanma başlıyor midemde.
hamile yastıklarından alsam faydası olur mu ki
Canim ben de aldim hamile yastiklarindan, sagima cok yatmamaya calisiyorum ben ama ister istemez dönüyorum, gecen haftalarda hep soluma yatardim simdi solda rahat edememeye basladim. Ama hamile yastigi bana cok iyi geldi tavsiye ederim ebebekten aldim benKızlar sağ tarafına yatınca midesi yanan var mı ? Sürekli sol tarafa yatmaktan uyuştu artık sol yanım. Sağa yatınca da mideme baskı oluyor yanma başlıyor midemde.
hamile yastıklarından alsam faydası olur mu ki
Maşallah ya zaman ne çabuk geçti, şu haftayı görsem bu haftayı görsem diye mesajlar görüyorduk. Bu sıkıntılar da gelip geçecek sayılı gün… sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah hepimizKızlar şafak 23 gün. Artık uyumak zor geliyor. Sağa yatsamda olmuyor sola yatsamda olmuyor.
Ben sezaryen olacağım ama almıyorlar eşimi, foto çekimi için de girmek istedi ama ona da yok dediler pandemiden dolayı almıyoruz sezaryen doğuma dediler. Normal olsa alırlarmış ama benim sezaryen olacak. Artık foto hemşirelere çektirip doğum sonrasında eşim çekecekKızlar sezeryan olacaklar için eşi doğuma girecek var mı aranızda? Ben nasipse Ankara’da yapacağım doğumu bir doktor pcr testi negatifse alırım dedi diğer iki doktor normal doğuma girebilir ama sezeryana bakanlık izin vermiyor artık dedi kafam karıştı
Maşallah ya zaman ne çabuk geçti, şu haftayı görsem bu haftayı görsem diye mesajlar görüyorduk. Bu sıkıntılar da gelip geçecek sayılı gün… sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah hepimiz
Sağlıcakla kavuşun inşallah miniklereDün az daha doğuruyordum.
Şekerden dolayı iki bebeğin de suyu fazlaydı. Dün soldaki bebeğin suyunun alt sınıra, sağdakinin üst sınıra dayandığını söyledi doktorum. Nst bakalım kalp atışlarına yansıdıysa bugün bebekleri alcam dedi. Öldüm öldüm dirildim resmen soldakine kordon da dolanmış. Neyse ki kalp atışları düzenli cıktı da dün gelmekten vazgeçti benim kızlar. Yakın takip gerektiriyor durumun dedi cuma tekrar kontrol edecek. Artık her an doğurabilirim muhtemelen 7 temmuzu beklemeyecekler.
Cnm biraz daha dayanın az kaldı. İnş 7 temmuzda kucagına alırsın kuzularınıDün az daha doğuruyordum.
Şekerden dolayı iki bebeğin de suyu fazlaydı. Dün soldaki bebeğin suyunun alt sınıra, sağdakinin üst sınıra dayandığını söyledi doktorum. Nst bakalım kalp atışlarına yansıdıysa bugün bebekleri alcam dedi. Öldüm öldüm dirildim resmen soldakine kordon da dolanmış. Neyse ki kalp atışları düzenli cıktı da dün gelmekten vazgeçti benim kızlar. Yakın takip gerektiriyor durumun dedi cuma tekrar kontrol edecek. Artık her an doğurabilirim muhtemelen 7 temmuzu beklemeyecekler.
Neyse ki yerime şafak sayan biri var kaç gün kaldığını senden öğreniyorum cnmmKızlar şafak 23 gün. Artık uyumak zor geliyor. Sağa yatsamda olmuyor sola yatsamda olmuyor.
Merak etme kalır canım turkovac çıkıyor yerli aşı oluruz biz deKızlar doğum sonrasına bize aşı kalır mı ne dersiniz? Aşı çıkmış ama randevu alamadim henüz, doktorum biontech olabilirsin dedi ama benim içim hiç rahat değildevamlı dışarida da degilim. Emzirme döneminde olmak isterim ama gebelik çok muamma benim için.
Inşallah beklerler 2 hafta daha. 6.5 cıktı az olanım suyu 6ya düştüğü an alcam dedi. Cuma günü tekrar bakacak doğuma gider gibi gidicem hastaneye her ihtimale karşıCnm biraz daha dayanın az kaldı. İnş 7 temmuzda kucagına alırsın kuzularını
Neyse ki yerime şafak sayan biri var kaç gün kaldığını senden öğreniyorum cnmm
Canim ben de aldim hamile yastiklarindan, sagima cok yatmamaya calisiyorum ben ama ister istemez dönüyorum, gecen haftalarda hep soluma yatardim simdi solda rahat edememeye basladim. Ama hamile yastigi bana cok iyi geldi tavsiye ederim ebebekten aldim ben
Artık bana da lazım sanırım. Arada eşimin üzerine atıyormuşum bacağımı uyurkenBen varım. Sağıma döndüğüm anda asit hücum ediyor yukarı hamile kalmadan önce sadece sağıma yatardım şimdi çok nadiren yatabiliyorum hamile yastığım var ama bana sağ tarafa yatmamda faydası yok soluma yatınca sarılıp bacağımı atıyorum üstüne hamile kalınca ilk edindiğim şey yastığım oldu onsuz asla
Sürekli soluma yatıyorum ben midem kötü oluyor diye ama çürüdü artık sol tarafım. Ağrımaya başladı gün içinde. Yarım saat sağ tarafıma yatabilsem sevinicem diğer tarafım dinlenecekCanim ben de aldim hamile yastiklarindan, sagima cok yatmamaya calisiyorum ben ama ister istemez dönüyorum, gecen haftalarda hep soluma yatardim simdi solda rahat edememeye basladim. Ama hamile yastigi bana cok iyi geldi tavsiye ederim ebebekten aldim ben
Valla cnm aynı gün olacagı için aynı sevinci paylaşacagız doğum saati çokta onemli değil minnoşlarınİlahi canım.Insallah hepimiz güzel haberler paylasiriz dogum günlerinde. bakalim önce hangimiz doguracak. Gerci benim genel anestezi sen benden önce paylaşırsın