- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.201
Yok cnm sıkmıyorum ama siktigimda kolostrom geldigini belirtim ama erken dogumu tetikledigini bilmiyordum oyle bir aliskanlik yok şukurAmanın sıkmayın göğüslerinizi şimdiden. Uyarmak erken doğumu tetikliyor. Ebe ve hemşirelerden dinlemiştim. Ayrıca kolostrum çok kıymetli ziyan etmeyin
Maşallah o sütler yanak olacak göbüş olacak popiş olacak minnakaKizlar korkmayin bende bos zannediyodum hele ki 6 aylik sezeryan gelmez dedim hemsire bi sıktı ayni saatte geliyo egitimli bir hemsireye denk gelirseniz cok güzel hallediyo merak etmeyin benim minik kızıma Allah bir sürü süt gonderiyo sizinkileri dusunun artik
Bol bol süt olsun yarasın inşallah. Bebiş nasıl?Kizlar korkmayin bende bos zannediyodum hele ki 6 aylik sezeryan gelmez dedim hemsire bi sıktı ayni saatte geliyo egitimli bir hemsireye denk gelirseniz cok güzel hallediyo merak etmeyin benim minik kızıma Allah bir sürü süt gonderiyo sizinkileri dusunun artik
Evet bende de oluyor canım artık çatı kemiğimiz kendini doğuma hazırladığı içinmiş veya beraberinde idrarında yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bende yanma oluyor ilaç kullanıyorum. Ama ağrının her ikisinden kaynaklı olduğunu söyledi benim doktorumKizlar biraz yuruyunce sag alt karnimda kramp gibi agri oluyor ve dinlenince geciyor. Sizde de oldu mu
hic?. Daha once de oldugunda dr. gitmistim.ama.net bir aciklama getirememisti.
Anladim. Bende idrar da yanma olmuyor. O zaman cati kemigindendir. Son zamanlarda 2-3 kere oldu.Evet bende de oluyor canım artık çatı kemiğimiz kendini doğuma hazırladığı içinmiş veya beraberinde idrarında yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bende yanma oluyor ilaç kullanıyorum. Ama ağrının her ikisinden kaynaklı olduğunu söyledi benim doktorum
18 gun once yaptım 28 haftalıkSiz 6 aylıkken mi doğum yaptınız daha önce
1 kiloyu gecti gayet saglikli maşallah dr kilo alsin 34 le 36 hafta arası vercez sana dedi 2 bayram yasarim inşaallah bayrami bekliyorum bugun gorus gunu üstelik cok heyecanliyim ultrason gini olmuyo arkafaslar canlisi cok tatli minyatur bebegimMaşallah o sütler yanak olacak göbüş olacak popiş olacak minnakaNasıl oldu bebişiniz inşallah her şey yolundadır
Humana still-tee içmiştim yine alacağım şekerli ama içmesi eziyet değil kahvaltıda çay yerine içebilirim ben bir de bol bol su içmek en önemlisi beslenmenize de hamilelikteki gibi dikkat ederseniz gerisi gelir Allah’ın izniyleBen şu an onun için birşey yapmıyorum ama süt arttırıcı çaylardan kullanmayı düşünüyor musunuz diye soracaktım ben de. Ya da ilk bebeği olmayan daha önce kullanan varsa hangisini önerirsiniz?
Yemeklerine tabağına koyduktan sonra kimyon ekle. Pişince etkisi gidiyor çünküÇok gaz sancısı çekiyorum. Duphalac içtim rezene içiyorum tavsiyesi olan?
Cnm bende emzirme döneminde olmak istiyorum. Aşı kalacağına eminim ama mesela ben biontec olmak istiyorum onun kalıp kalmayacagından emin değilim işteKızlar doğum sonrasına bize aşı kalır mı ne dersiniz? Aşı çıkmış ama randevu alamadim henüz, doktorum biontech olabilirsin dedi ama benim içim hiç rahat değildevamlı dışarida da degilim. Emzirme döneminde olmak isterim ama gebelik çok muamma benim için.
Benımde hep asagıda bu yuzden cok baskı oluyor yürüyünce ,, erken dogum rıskımde var ılac kullanıyorum hep 36. Haftya kadar kullanıcamBir önceki randevumda suyu biraz fazla demişti doktor. Bugün tokluk kan şekeri vereceğim. Fetal eko çektirdim sıkıntı yok. Kafası biraz aşağıda çok yorma kendini erken doğumu tetikler dediler. Kafası aşağıda olan var mı başka bu ağrıların baskının sebebi demek ki bundan
Hamileligimin basindna beri dogum poziyonunda benim kizBir önceki randevumda suyu biraz fazla demişti doktor. Bugün tokluk kan şekeri vereceğim. Fetal eko çektirdim sıkıntı yok. Kafası biraz aşağıda çok yorma kendini erken doğumu tetikler dediler. Kafası aşağıda olan var mı başka bu ağrıların baskının sebebi demek ki bundan
oyyy minik kuzu ,okurken tuylerim diken diken oldu1 kiloyu gecti gayet saglikli maşallah dr kilo alsin 34 le 36 hafta arası vercez sana dedi 2 bayram yasarim inşaallah bayrami bekliyorum bugun gorus gunu üstelik cok heyecanliyim ultrason gini olmuyo arkafaslar canlisi cok tatli minyatur bebegim
Canim benim haftalardir başı aşagıda . Hamileligimin 14. haftasi gibi jem aşagidaydi hem de rahim agzi kisalmasi vardi. Cok sükür igne ve ilaclarla kisaligim duzeldi tabii birde booool bol dinlenmeyle. Hatta sirf bu sebepten hic yürüyüs yapamadim maalesefBir önceki randevumda suyu biraz fazla demişti doktor. Bugün tokluk kan şekeri vereceğim. Fetal eko çektirdim sıkıntı yok. Kafası biraz aşağıda çok yorma kendini erken doğumu tetikler dediler. Kafası aşağıda olan var mı başka bu ağrıların baskının sebebi demek ki bundan