2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar dogum sonrasi icin korse kullanicakmisiniz.nasil bi korse aldiniz.
Ben 2 ay var bedenim değişebilir diye sonra almaya karar verdim. Bir de sezeryan ya da normal doğuma göre kullanılabilecek model değişiyor sanırım. Bu eski ingiliz tipi olanlar belden kesildiği için sanırım sezeryan yarasına denk gelebiliyor diye önerilmiyor pek. Ama yaz günü de ne kadar az giyim o kadar iyi olur. Sezeryan olmazsam ondan, normal doğum olursa alttan giyilen body gibi olanlardan alıcam.

Evet kuzum negatif ama ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum midem hiçbir şey almıyor inanır mısınız yutkunmakta dahi çok zorlanıyorum bugün 3. Gün hala aynıyım
Negatifse doktorlar neden olduğunu söylemediler mi? Çok geçmiş olsun bol bol c vitamini tüketmeye çalışın zorlayın kendinizi daha çok güçten düşmeyin.

Evet kuzum negatif ama ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum midem hiçbir şey almıyor inanır mısınız yutkunmakta dahi çok zorlanıyorum bugün 3. Gün hala aynıyım
Canım kadın doğum doktorun ne diyor bu duruma parol iç falan dedimi tek kullanabilecegimiz ilaç o

Ikisi de olur ama sinovac daha guvenli dedi daha düne kadar aşı hamilelerde güvenli degil diyordu tüm doktorlar. Birden olun demeye basladilar. Onlar da neye gore konusuyor bilmem ki
Bence su degisti ....asilarin hamileler uzerinde clismalar tamamlanmamisti...simdi tamamlandigini soyluyorlar bu sebepten dolayi yapin demeye basladilar...

Bence su degisti ....asilarin hamileler uzerinde clismalar tamamlanmamisti...simdi tamamlandigini soyluyorlar bu sebepten dolayi yapin demeye basladilar...
Keşke öyle olsa ya ama ingilterede 7 haziranda gazetede cikan haberi gördükten sonra biraz daha beklemeye karar verdim. Burada paylasmak istemedim doğru mu değil mi bilmedigim icin. Dün Kağan Kocatepe canli yayinda ben size ayaginiza kadar gelen bir aşıyı olmayın diyemem dedi(biraz tedirgin oldum bu cümleyle) Almanyada 5-6 aydır hamilelerde uygulanıyor dedi. O bile net konuşamıyor tatmin olmadım. Çıkıp demiyorlar ki evet hamilelerde yapilan calismalar tamamlandi, hiç bir zarari yok, gonul rahatligiyla herkes aşısını olsun diye. Hala kimse bilmiyor uzun vadede etkilerini.

kızlar önemli bişey soracagım . 32 de çalışabilir raporu alacagım.32 i tam bu cumaya denk geliyor.
diyorum ki pwzartesi 32+3 te alayım adet tarihimi de 3 gün sonradan söylerim hafta sonu aradan kaynamasın boşu boşuna rapor diye düşündüm.
ama elinizde 32. hafta çalışabilir raporu alan var mı? nelere belirtiyorlar onda birde tahmini dogum tarihini ne zamana veriyorlar? bir de 37 de tam izne cıkacak mı yazıyorlar. alıp örneği olan var mı ? tc falan gözükmeden atsa bi incelesem

Aşının hamileler üzerinde bir etkisi yok o konu okey zaten. Ama doğan çocuklar üzerindeki etkisini kim nerden bilebilir ? Çocuklar henüz büyümedi ki . Dediğiniz gibi bahsedilen kısa vadede olanlar uzun vadede olacakları hep birlikte göreceğiz ilk hamile olup aşı olan bizim dönem hamileleri hemen hemen

Kızlar merhaba. Nst yorumlayabilenler bir bakabilir mi sancı var degil mi? Bence çok siddetli değildi ama 100 görünce çok şaşırdım. Simdi tekrar istediler

Eklentiler

• 20210621_113624.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar reflü yatağı ya da babynest alanınız var mı hangisini öneriyorsunuz?
Ben hem reflü hem babynest olarak kullanılan bu tarz bişey aldım yataştan. Kullananlar çok memnun görünüyo tek sıkıntısı 4 ay fln kullanılıyormuş. Resim ekledim canım
Benim sabah kontrolüm vardı, rapor aldım. Bugün normalde 32+2 yim ama 2 gün boşa gitmesin diye evrakı hazırlayan kişi Cumartesi gününden başlattı. Siz onlara söyleyin ayarlayabiliyolar demek ki günleri.Detayını incelemedim raporun araba kalmış tekrar alınca atarım resmini atan arkadaşlar olmazsa. 37. hafta ile ilgili bişey yazmıyordu sadece 37. haftaya kadar kendinizi çalışacak gibi hissetmezseniz gelin çalışamaz raporunu veririz o haftayı beklemek zorunda değilsiniz dedi

Eklentiler

• 5D987946-ACB7-4D88-86CD-BBB52AA83DBD.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 82
Oksapar kullanan arkadaşlar doktorunuz doğum şekli ile ilgili bişey dedi mi ? İlla normal doğum olsun diye takıntım yok ama şartlar uygun olursa tercihim normal olur. Oksapar kullanıyosun sezaryen en mantıklısı normal doğumla risk almayalım fln dedi. Oksapar kullanıp normal doğum yapan var mı ?

Bende almanyada yasiyorum kendi asilarini bile tavsiye etmiyor doktorlarim… yani cevremdeki hicbir hamile bu asiyi olmadi cunku daha yeni cikmis bir asi ve ilerisi icin ne olur bilinmiyor ,, hamile olsam bukadar düsünmezdim ama hamileyken o riski göze alamadim bende,,

Ne alaka...bennde oksapar kullaniyom ama benim doktor demedi oyle birsey...yani millet de cok ilginc yemin ederimdoktorlar daki bu tutarsizliklar bizi tedirginlige surukluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…