-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.001
Ben deneme amaçlı sleepy aldım 2 paket. Beğenmezsem prima ya geçecem. Etrafımdan duyduklarıma göre en iyi bunlar denildi. Hangi bezi alırsanız alın ilk etapta stoklamayın. Sevmezseniz çöp olur.Hayırlı günler arkadaşlar
Bebek bezi alırken hangi markayı tercih ettiniz yada ediceksiniz?
Ben biraz kararsız kaldım
Hadi gozun aydin noskingcim Rabbim kolayliklar versin simdidenKızlar doktordan ciktim simdi 7 temmuza sezaryen günü verdi. Ay cok duygulandim
Son günler geçmiyor derlerdi gerçekten öyleymiş. 2 hafta kaldı ama 2 yıl gibiHadi gozun aydin noskingcim Rabbim kolayliklar versin simdidenaz kaldi kavusmana bebislerinle, bize daha var sabirsizlaniyorum gun yaklastikca
1 ve 0 numara prima premium care aldım bende şimdilik bununla başlayalım istedim yaz sıcağı var cildi hassas olacak onu düşündüm tepki vermezse bir süre devam ederim, sleepy iyi dediler duruma göre ileride kullanacağım eğer pişik alerji vs yapmazsa. Sleepy bebek alt açma bezini aldım 10lu.Simdilik prima ve sleepy benimde tercihim.Hayırlı günler arkadaşlar
Prima premium care 1 numara aldım ben 70’lik küçük paket şimdilik. Yenidoğan döneminde pişik, alerji olmasın diye tercih ettim tavsiye üzerine. Sonra sleepy’ye geçebilirim belkiHayırlı günler arkadaşlar
Sleepy’nin pedini kullanamamıştım ben de, bir paketi zor bitirmiştim. Islak hissettiyordu, kendimi temiz ve güvende hissettirmedi. Beğenenler de olabilir tabii ben daha kuru hissedebileceğim pedlerle rahat ediyorumSleepy kullandım abimizde yine sleepy alırım diye düşünüyorum. Islaklık göstergesi, sızdırmazlığı ve kokusuz olması Ben çok memnun kalmıştım. Hatta ıslak havlularından depo yapmaya başladım bile. Ya da molfix alırım.
bu arada konu dışı olacak ama sleepy pedini kullanan oldu mu? Bende adet düzensizliği yapmıştı. Ne zaman kullandıysam ikinci ay adetim gecikti. Normalde kanamam çok olur sleepy pedi kullandığım gün kanamam da azaldı. Nette çok baktım ama böyle bir şey yaşayana hiç denk gelmedim.
Hayırlı olsun canım. Allah yardımcın olsun. Ağustos bebekleri yavaş yavaş gelecek artık galiba. Ciğer geliştirici falan yapılacak mı?Son günler geçmiyor derlerdi gerçekten öyleymiş. 2 hafta kaldı ama 2 yıl gibi
Sinovac yok bence şu an Türkiye'de. Seçeneklerde çıkmıyor artık.Şimdi mesaj geldi bana da aşı tanımlanmış. Doktoruma sordum sinovac olmanı tavsiye ediyorum daha güvenli dedi. Sanırım öyle yapacağım.
ciğer geliştirici neden yapılıyor ki? Erken doğum riskin mi var. Büyük oğlumda yapıldı plasenta yaşlanması olayı yaşamıştık 36. Haftada iğne yapıldı ve hastaneye yatışım yapılmıştı. 37+0 da sezaryen olmuştum. SGK karşıladı öyle para falan ödemedik hatta iğneyi hastane verdi biz gidip eczaneden almadık yani. ama ben tıp fakültesinde yaptım doğumu özellerde nasıl onu bilmiyorum. İğne için ayrı bi test falan yapılmıyor zaten bebeğin gelişimi durunca tedbir amaçlı yapılıyor. 2 doz şeklinde uygulanıyor.Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacak. Dr um bana 10 gün sonra gel ciğer geliştirici iğne yapacam dedi. Bu nasıl bir şey yaptıran var mı. Öncesinde test filan yapılıyor mu. Fiyatı vs? Sgk karşılıyor mu acaba. Bilgisi olan yazabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
28.haftada 4 doz yapılmıştı önümüzdeki hafta tekrar bi 4 doz yapılacakHayırlı olsun canım. Allah yardımcın olsun. Ağustos bebekleri yavaş yavaş gelecek artık galiba. Ciğer geliştirici falan yapılacak mı?
Neden ciger gelirştirici vurmak istiyor ?Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacak. Dr um bana 10 gün sonra gel ciğer geliştirici iğne yapacam dedi. Bu nasıl bir şey yaptıran var mı. Öncesinde test filan yapılıyor mu. Fiyatı vs? Sgk karşılıyor mu acaba. Bilgisi olan yazabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Ben yaptırdım haftaya tekrar yapılacak. Ciğer geliştirici dediği aslında kortizon iğnesi 12 saat arayla yapılıyor sgk karşılıyor. 33.haftadan önce doğum riski varsa yapılıyor ama 33.haftadan sonra pek tercih edilmiyor. Şeker cıktı mı sende?Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacak. Dr um bana 10 gün sonra gel ciğer geliştirici iğne yapacam dedi. Bu nasıl bir şey yaptıran var mı. Öncesinde test filan yapılıyor mu. Fiyatı vs? Sgk karşılıyor mu acaba. Bilgisi olan yazabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Var bende cikiyor. Belki ile gore degiskenlik gosteriyordur. Bu sabah hatta 5 milyon doz daha ulasmis Turkiyeye. Haberde okudum.Sinovac yok bence şu an Türkiye'de. Seçeneklerde çıkmıyor artık.
Merhaba... Celestone denilen bir iğne... SGK karşılıyor... Zaten pahalı birşey değil. Bir çeşit kortizon... Öncesinde herhangi bir test yapılmıyor. Ama mucize gibi bir ilaç... Bebeğin küvöz ihtiyacını azaltıyor gerçekten...Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacak. Dr um bana 10 gün sonra gel ciğer geliştirici iğne yapacam dedi. Bu nasıl bir şey yaptıran var mı. Öncesinde test filan yapılıyor mu. Fiyatı vs? Sgk karşılıyor mu acaba. Bilgisi olan yazabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Babynest bime gelmişti aldım. Görünüş olarak beğendim ama ilk çocuğum olduğu için bilmiyorum ne kadar kullanışlı olur. Reflü yatağını da internetten weigo diye bir marka aldım yorumlarına bakarak aldım ve geldi ben de beğendim.Arkadaşlar reflü yatağı ya da babynest alanınız var mı hangisini öneriyorsunuz?
Canım bende bimden babynest aldım fakat babynest var diye reflü yatağı almadım onu ne için kullanıyorlar ikisininde kullanımı ayni değil mi. Farkı varsa reflü yatağından bende alıyımBabynest bime gelmişti aldım. Görünüş olarak beğendim ama ilk çocuğum olduğu için bilmiyorum ne kadar kullanışlı olur. Reflü yatağını da internetten weigo diye bir marka aldım yorumlarına bakarak aldım ve geldi ben de beğendim.
Reflü yatağı böyle birşey aşağıya linki yapıştırdım babynestin içine koymayı düşünüyorum. Kimisi çok gerekli dedi kimisi gereksiz ben yine de aldım. Bebekle alakalı sanırım eğer problemsiz bir bebek olursa gerek olmaz herhalde. Weigo Çok Amaçlı Reflü Yastığı - Bebek Reflü Yastığı - Reflü Yatağı Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLCanım bende bimden babynest aldım fakat babynest var diye reflü yatağı almadım onu ne için kullanıyorlar ikisininde kullanımı ayni değil mi. Farkı varsa reflü yatağından bende alıyım
Canim gecmis olsun gecmeyen agriysa gorun istersen.ve lutfen hickimse yanlis anlamasin ama biz hamileyiz, agri, sanci gibi acil ya da slklntili durumlarimiz cok.bu alt temizlik olayina o kadar takilmayin ya randevu zamani.dun temizleneyim dedim canim cikti bir problemim olmamasina ragmen.degil ki senin durumdayken ugrasayim .hic sanmiyorum doktorlar hemsireler onemsesin bunu.rahat olun lutfen.Kızlar tuhaf ağrılarım var ara ara adet olacak gibi hissediyorum bebeğin neresi bilmiyorum vajina bölgemde hareketlerini hissediyorum salı günü randevum varda alttan falan bakar mı acaba hazırlıklı gideyim