2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım göbeğim büyüdüğü zaten temizlik yönünden çok zorlanıyorum aslında haklısın ama insan rahat edemiyor işte

Kızlar tuhaf ağrılarım var ara ara adet olacak gibi hissediyorum bebeğin neresi bilmiyorum vajina bölgemde hareketlerini hissediyorum salı günü randevum varda alttan falan bakar mı acaba hazırlıklı gideyim
Canım korkutmak istemem ama benim en son regl agrim oldugunda doktora soyledim altan bakti (hastanedeydim ) acilmam vardi ve o regl agrisi dogum agrisiymis lutfen bu haftalardan sonra agrilari onemseyelim yatinca gecmeyen bir agri iyse hemen doktora git altan bakacaktır

Canım geçiyor ağrı geçmeyen devam eden bir ağrı değil ama o ağrı geldiği anda dediğim gibi adet olacak gibi hissediyorum. Salı günü gidince söyleyeceğim ağrı olduğunu

Bende geçen kesmişim gece wc kalktim çişten sonra silince peçeteye çok az kan geldi korkudan annemi uyandirdim içerden geliyor zanettim uykulu uykulu kani gorunce uyandim resmen
Son dogumumdan once kendim halledemedim diye annemden yardim istedim dogum haftasi kuvetin kenarina bir ayagimi kaldirdim neyse ayagim kaydi Allahtan Muslum dinlemiyorduk yoksa boydan boya yarilacaktim

Son dogumumdan once kendim halledemedim diye annemden yardim istedim dogum haftasi kuvetin kenarina bir ayagimi kaldirdim neyse ayagim kaydi Allahtan Muslum dinlemiyorduk yoksa boydan boya yarilacaktim
Allah korumuş şimdi guluyoruz ama o anları yaşarken allah bilir ne kadar korkmuşuzdur

Kızlar şimdi de üstünüze sağlık regl ağrıları beni tutu belim de ağirmaya başladı yatınca da geçmiyor ilaç içtim bakalim geçmezse galiba ben hastaneyim yolunu tutacağim

Kizlar babynest ve reflu yatagi almayan varsa ikisi bir arada olan modeller var, sevibebe markada gordum ben, ondan almayi dusunuyorum size de tavsiye ederim

Valla şu an tam olarak hareketleri fazla oldugundan uykusuz bir gece geciriyorum. Bir yandan da hıckırıyor tam oldu. O sertlik de gazdan oluyor bende, gaz çıkarabilirsem karnımın sertliği ve acısı da geçiyor ordan anladim. Ovalamak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…