- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.161
Eğer hastası tutuyorsa %75 erkekBenim biri sol üstte erkek o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer hastası tutuyorsa %75 erkekBenim biri sol üstte erkek o zaman
Keseler sagda olunca ne oluyo onu okumadım direk plesenta sagda solda kısmını okudum.. işler cok karıstıBütün embriyoları transfer ettiriyormuşuz
Canım benim normalde keseler sağda ama bebekler kesenin solunda öyle bi degisik. Ramzi teorisine göre kız başka bir teoriye göre erkek. Bir genital nub teorisi kaldı onu da deneyecem ilerleyen haftalarda
Benımde yolk kesesi sagda canım bnm ne oluyo o zmnEğer hastası tutuyorsa %75 erkek
Ayna değil kız aynaya bakınca değil karından ultrasonda direk sağ sol diye baz alınıyor vajinal ultrason ayna görünümü olduğu için ters düşünmek lazım cinsiyet içinBenım tek tuttu canım donmuş 6 adet daha embrıyom var kısmet artık onlara olmadı yeniden denerım 3 cocuk istıyorum ben allah herkesın gonlune gore versın Aynen ya bu methoda ramzi denılıyomuş yuzde 98 dgru dıyo kese sagda gorunuyosa yanı ayna ya bakınca aslında solda olunca kız oluyomuş ayyy ben kız cok istıyodum hadi bakalım cıkıcak mı
Ramziye göre de erkek canım kesenin ne tarafta olduğu önemli değil kesenin içindeki bebeğin konumu önemli soldaymış büyük ihtimal erkekBütün embriyoları transfer ettiriyormuşuz
Canım benim normalde keseler sağda ama bebekler kesenin solunda öyle bi degisik. Ramzi teorisine göre kız başka bir teoriye göre erkek. Bir genital nub teorisi kaldı onu da deneyecem ilerleyen haftalarda
Yok canım anladım onu tersı anlamında demek istedım zaten ben ayna ters yansıtır ya onu demek iatedımAyna değil kız aynaya bakınca değil karından ultrasonda direk sağ sol diye baz alınıyor vajinal ultrason ayna görünümü olduğu için ters düşünmek lazım cinsiyet için
Tamam canım ben yanlış anlamışımYok canım anladım onu tersı anlamında demek istedım zaten ben ayna ters yansıtır ya onu demek iatedım
Haftası mi demek istedin?Eğer hastası tutuyorsa %75 erkek
Benim beyin iptalRamziye göre de erkek canım kesenin ne tarafta olduğu önemli değil kesenin içindeki bebeğin konumu önemli soldaymış büyük ihtimal erkek
Evet canım yanlış yazmışımHaftası mi demek istedin?
Yok gülüm benim son adetle gebelik haftası baya bi alakasız. Arada 2 hafta varEvet canım yanlış yazmışım
Canımcım kese sağda da solda olabilir mi bu döllenmenin hangi taraftan olduğuyla alakalı tamam mı ama kese oluştu farzet ki sol da bebeğin cinsiyeti için kesenin içindeki konumu önemli kese değil anladın mı mesela benim sağda kesem şuan kesenin içinde bebeğim solda olursa erkek sağda olursa kızBenim beyin iptal
Benimde öyle şuan mesela normalde 6+4 gözüküyorum doktora göre 5+3Yok gülüm benim son adetle gebelik haftası baya bi alakasız. Arada 2 hafta var
Amin cnm ben ptesi gideyim buraya mutlaka yazarim hem covid var hem hastaneye git gel surec gercekten cok stresli insallah saglikla kucagimiza aliriz Allah isteyen herkese nasip etsinALLAH sana da hayırlısıyla nasip etsin çok stresli dönemler gerçekten. Bi görsek kalbi de duysak o zaman rahat ederiz diye düşünüyorum. Ben de 32 yaşındayım bir tane boş gebeliğim olmuştu şimdi temkinliyim, keseyi cuma gitsem ben de görürüm de bebekle görmek istiyorum artık çok korkuyorum çünkü senin betayla benimki aynı civarlardadır o zaman muhtemelen bir aksilik yoksa yani, beraber takip ederiz hele şu bir iki haftayı rahatça atlatalım da. ALLAH yardım etsin herkese de bize de
Ama bzm sonsurulmuş transfer ya canım 6 haftalık falansa haftasıyla uyumludur cunku biraz gec oldu transferımız. 1 ay transfer olduk ordan 4 hafta 2 haftada döllenme olarak koyuyolar yanı 6 haftalık olmalısın su an o aralar olmalısınYok gülüm benim son adetle gebelik haftası baya bi alakasız. Arada 2 hafta var
Evet, inşallahhh hepimizz sağlıcakla kucağımıza alırız8. Haftaya kadar duauk rıakı cok fazla oluyormuş hayırlısı ile su 8. Haftayı atlatsak sonra 12. Hafta sonrasında zaten dusuk rıskı cok azalıyo
Bakmadılar acılden gıdınce persembe randevum var belkı ozaman bakarlar ınsallahProgesteran seviyesine de baktilarmi bazen aktif kanamalar dusukten kaynaklanmiyo Yinede bol bol dinlen Insalalh birsey olmaz
6+1 şu an diğeri de 5+3. Son adete göre 7+2 olmam lazımAma bzm sonsurulmuş transfer ya canım 6 haftalık falansa haftasıyla uyumludur cunku biraz gec oldu transferımız. 1 ay transfer olduk ordan 4 hafta 2 haftada döllenme olarak koyuyolar yanı 6 haftalık olmalısın su an o aralar olmalısın
Durup dururken Geldı ya halada devam edıyor ama suan kahve lekeCanım leken ilaçla mı gelıyo yoksa durup dururken mı gelıyo?