- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.441
Dün aile hekimliğinde kan verdim bugün çıktı sonuçlar B12 düşük çıktı. Aile hekimi kadın doğumcu ile görüş ben bir ilaç vermeyim dedi. Bir de açlık şeker 66 çıktı. Haftaya kontrol var bakalım ne diyecek.Kızlar kan tahlili çıktı. b12 eksik, kan degerim düşük birde kanda enfeksiyon çıktı. bunun üzerine Dr idrar tahlili de istedi ve idrarda enfeksiyon çıktı az bişey Dr ilaç yazdı birde albimün düşük çıktı kadın Dr da göstereceğim haftaya
Biz baya hıçkırıyoruz.Kizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyoriştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya
Kiyamam onlara ❣ Ya benim bugün akşam üstü 69 cikti şekerim, elim ayagim titredi nasil kan verdin o durumdayken bir deBiz baya hıçkırıyoruz.gün içinde çok kere oluyor.
Ben de aynı şekilde aktaramayacagim canım 1 Haziran itibariyle okul açılır açılmaz idari izne ayrıldım 28.haftamda bizim de kredi ödeme durumumuz var çalışmak zorunda kalacağım gibi Kasım ayındaBen ilk doğumda biberon almıştım bir kez vermişlerdi hastanede biberonla mama, ama sonrasında kullanmadım hiç ne biberon ne emzik. Meme reddi en korktuğum şeydi her mik miklandiginda her ağladığında her arandığında emzirmistim. İşe başlayınca biberondan emmedi kaşıkla verdi bakıcım arada gelip emzirdim bir şekilde idare ettik.
Ama bu kez nasıl olur bilmiyorum çünkü ücretsiz izin alma imkanım yok gibi gözüküyor kredi ödüyoruz çünkü ve doğum öncesini de doğum sonrasına aktaramayacagim yaz tatiline denk geldiği içino yüzden nasıl bir süreç bekliyor bizi bilemiyorum. Yine de bir bineron alırım ama emzik yine düşünmem sanırım çünkü diş yapısını da etkiliyor
Hıçkırması ciğerlerinin gelişmesi için gerekli, amniyon sıvısıyla nefes almaya benzer bir egzersiz yapıyor minikler.Kizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyoriştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya
Ooo iyiymiş o zamanHıçkırması ciğerlerinin gelişmesi için gerekli, amniyon sıvısıyla nefes almaya benzer bir egzersiz yapıyor minikler.
Evet canım aldım rapor. tarih vermedi 38 veya 38,5 haftada alırız dedıbende tam tarih soylesın istıyorum hesaplarıma gore 19 temmuz gıbı oluyor
Off off ne zor şimdiden düşünüyorum valla kara karaBen de aynı şekilde aktaramayacagim canım 1 Haziran itibariyle okul açılır açılmaz idari izne ayrıldım 28.haftamda bizim de kredi ödeme durumumuz var çalışmak zorunda kalacağım gibi Kasım ayında
Hıçkırdığını nasıl amlıyorsunuz? Benimki arada kalp atışı gibi tık tık hissediyorum. Acaba vuruyor mu diyorum. Çözemedim.Ooo iyiymiş o zamanŞükür bugünleri de gördük herkes için bebeği cok kiymetli tabiki ama ben 3 sene uğraştım zor elde edince sanki daha bi kiymetli oluyor, her anı farklı bi heyecan hıçkırması bile mucize gibi bana
Evet tık tık oluyor ritmik aralıklarla cok kuvvetli vuruşlar degil 3-4 dk suruyor geciyorHıçkırdığını nasıl amlıyorsunuz? Benimki arada kalp atışı gibi tık tık hissediyorum. Acaba vuruyor mu diyorum. Çözemedim.
Ay ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyordum teşekkürlerEvet tık tık oluyor ritmik aralıklarla cok kuvvetli vuruşlar degil 3-4 dk suruyor geciyor
huckırdıgını nasılnanlıyorsunuzOoo iyiymiş o zamanŞükür bugünleri de gördük herkes için bebeği cok kiymetli tabiki ama ben 3 sene uğraştım zor elde edince sanki daha bi kiymetli oluyor, her anı farklı bi heyecan hıçkırması bile mucize gibi bana
Arkadaşa da yazdım tam gövdesinin olduğu yerde hissediyorum ben tık tık diye minik vuruşlar gibi oluyo bir kac dakika boyunca sürüyor geciyorhuckırdıgını nasılnanlıyorsunuz
Baskısı nasıll memnun kaldınız mı ben de vericem de siparisKızlarr oğlumun hastane Çıkışı geldi inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur çok duygulandım
Ismi ne ben dusunuyorum daKızlar reklam gibi olcak ama isimli 11 parça hastane çıkışı, tavşan şapkalı ponponlu 5 li tulum seti, isme özel etiketli, pleksili bebek çikolatası gibi işimize yarayacak şeyler için yardımcı olurum isteyene özelden. Sayfam var instagramdaBugun kendime çikolata siparisini verdim hatta dayanamadim
TeşekkürlerMerhab
Merhaba canım bende minik bir kaba birazcık zeytinyağı koydum fitili ona batırıp oyle kullandım.o zaman kolay oldu sizde deneyebilirsiniz
Yazdım özeldenIsmi ne ben dusunuyorum da