2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi geceler kizlar eğer istanbuldaysaniz mutlaka havuzlu Hana mutlaka uğrayın Kapalıçarşı'da çok güzel bebek ürünleri var hastane çıkışlari aldım bebekle ilgili aradığınız her şey var
Bu tip alışveriş yerleri çok pahalı olmuyor mu? Açıkçası ben Kapalıçarşı'dan Eminönü'nden falan hiç bir zaman uyguna bir şey bulamıyorum ne zaman gitsem. Gerçi bebek için hiç gitmedim, zaten pandemi oralar da kalabalık

Bugün kendi doktoruma değil de devlette herhangi bir doktora kontrol için gittim. 1500 kg olmuş başı aşağıda sıkıntı yok dedi. Bir önceki muayenem de böbrek büyümesi var demişti doktorum onu sordum. O da baktı sağ tarafta var dedi. Sol tarafına yatacaksın bol su içeceksin dedi. Öğretmen olduğumu ve aşı sırası geldiğini söyledim. Çin aşısının ölü aşı olduğundan onu tavsiye etti. Açıkcası ben vurulmayı düşünmüyorum 😕 yeni aşı sonuçta ileriki yıllarda yan etkisinin olup olmayacağı belli değil. Sizlerden aşı olan var mı?
Ben oldum. Ramazan bayramının ilk günü yaptırdım. doktorum Biontech ol en güçlü koruma onda dedi . Tereddüt ettim ama Virüs kapsam olabilecek olablar beni daha çok korkuttu.

Bir de dün okul müdürü aradı öğretmen ihtiyacı olduğundan yüzyüze eğitime başlamamı istedi. Kabul etmedim. Her ne kadar idari izinli olsak da ihtiyaç halinde idare çağırırsa göreve başlar diye madde eklemişler.ona istinaden çağırıyor

Ben pandemi başından beri idari izinliyim. Sonuçta boşuna idari izin yazmıyorlar riskim fazla ki yazıyorlar. Israrla bana da program yazmışlardı. En sonunda gelmeyeceğim diye dilekçe yazmamı istediler halbuki onların çalıştırıyorum diye dilekçe yazması lazım. Başımıza bişey gelse sorumluluğu almaları için

Ben oldum. Ramazan bayramının ilk günü yaptırdım. doktorum Biontech ol en güçlü koruma onda dedi . Tereddüt ettim ama Virüs kapsam olabilecek olablar beni daha çok korkuttu.
Ben geçen ay kendi doktoruma sorduğumda o da çin aşısını önermişti. Biontech canlı aşı, hamileler üzerinde ne gibi araştırmaları var bilemiyorum 😕
Ben pandemi başından beri idari izinliyim. Sonuçta boşuna idari izin yazmıyorlar riskim fazla ki yazıyorlar. Israrla bana da program yazmışlardı. En sonunda gelmeyeceğim diye dilekçe yazmamı istediler halbuki onların çalıştırıyorum diye dilekçe yazması lazım. Başımıza bişey gelse sorumluluğu almaları için
Ben 24. haftaya kadar çalıştım. Diğer branş arkadaşım doğum iznindeydi. Hiç yüzyüze eğitim yapmadı. Birinci Dönemin başından beri tüm yüzyüze eğitimler bendeydi. 24. Haftada yüzyüzeyi bıraktım (diğer arkadaş başladı, ona verdiler),canlı derslere devam ettim. Haftaya idari iznim devam etmesine rağmen sınıfları böldüğü için yüzyüze ye başlamamı istedi. Kapalı kalabalık ortam son iki ayım kalmış neden riske atayım ki, kesinlikle kabul etmedim. Tüm sınıfların yüzyüze sine diğer ark, uzaktan olanlara ben gireceğim. Resmiyette yüzyüzelere de giriyormuşum gibi gösterecek. Bu da benim için risk aslında(benim ders saatimde öğrencinin başına bir iş gelirse sorumlusu ben olacağım). Sağlık daha önemli 🤷‍♀️ Aşırı sinir oldum ama idarenin bu tavrına. Başka ilde arkadaşım var. Kronik rahatsızlığı olan branş öğretmenleri hiç başlamamış, o dersleri uzaktan diğer dersleri yüzyüze yapıyorlarmış. Bizimkiler de öyle yapabilir.

Kiyamam onlara ❣ Ya benim bugün akşam üstü 69 cikti şekerim, elim ayagim titredi nasil kan verdin o durumdayken bir de 🙊 benim doktorum düsük olmasi da iyi degil demisti o yuzden 70 in altina dusmemesi lazim dengelemek gerek.
Öyle elim ayağım falan da titremedi galiba düşük olmasına alışığım ben. Tabi gün içinde bezen elim ayağımın titrediği oluyor demek ki o zaman baya bi düşüyormuş şekerim.

Dün aile hekimliğinde kan verdim bugün çıktı sonuçlar B12 düşük çıktı. Aile hekimi kadın doğumcu ile görüş ben bir ilaç vermeyim dedi. Bir de açlık şeker 66 çıktı. Haftaya kontrol var bakalım ne diyecek.

Biz baya hıçkırıyoruz. 🤭 gün içinde çok kere oluyor.
Cnm b12 için bana da yazmadı aile hekimi enfeksiyon için yazdı. multivitamin midemi bulandırıyor diye kullanımını bırakmıştım. ama tekrardan alacagım.

Günaydın kızlar
Hangi marka multivitamin kullanıyorsunuz daha önce kullandığım markayı kullanmak istemiyorum

Günaydın kızlar
Hangi marka multivitamin kullanıyorsunuz daha önce kullandığım markayı kullanmak istemiyorum

Ocean mumy en iyisi diyorlar canım. Ben dışıni sevmedigimden kullanamiyorum. Çünkü akşama kadar ağzıma tadı geliyor. Oyüzden pregnacare multivitamin ve omega royal yazdi. Son 2 ay omega alimi cok önemli dedi

Kızlar günaydın geçen hafta bebeğimin kilosu 1290 gram dı 10 gün sonra yani bugün doktora kontrole gittik 28+5 olduk 1319 gram dedi kilosu falan iyi dedi ama 10 gün içinde 29 gram çok az değil mi. Oğlum çok hareketliydi 1-2 gündür tekme atıyor ama eskiye göre yavaş vuruyor. Bu haftalarda çok hareketli olmasi lazım dedi kontrol et hareket az olmaya devam ederse nst ye gir dedi. Geçen hafta doğum pozisyonundaydi şimdi tekrar ters dönmüş 32. Haftaya kadar pozisyon çok değiştirir dedi. Sizce kilo alımı yavaşlamamış mi

Kızlar günaydın geçen hafta bebeğimin kilosu 1290 gram dı 10 gün sonra yani bugün doktora kontrole gittik 28+5 olduk 1319 gram dedi kilosu falan iyi dedi ama 10 gün içinde 29 gram çok az değil mi. Oğlum çok hareketliydi 1-2 gündür tekme atıyor ama eskiye göre yavaş vuruyor. Bu haftalarda çok hareketli olmasi lazım dedi kontrol et hareket az olmaya devam ederse nst ye gir dedi. Geçen hafta doğum pozisyonundaydi şimdi tekrar ters dönmüş 32. Haftaya kadar pozisyon çok değiştirir dedi. Sizce kilo alımı yavaşlamamış mi
Gunaydin bence geçen sefer fazla ölçmüş kilosunu, bu sefer dogru ölçünce kilo almamıs gibi geldi size. Benim fikrim bu tabi. Bebegin pozisyonu bile farkediyor ölçümlerde. 28+5 icin 1300 gram iyi bi kilo masallah 😊

Gunaydin bence geçen sefer fazla ölçmüş kilosunu, bu sefer dogru ölçünce kilo almamıs gibi geldi size. Benim fikrim bu tabi. Bebegin pozisyonu bile farkediyor ölçümlerde. 28+5 icin 1300 gram iyi bi kilo masallah 😊
Teşekkür ederim cevabınız için 😇benimde aklıma gelmeyen kalmadı. pozisyon değiştirirken kordon dolanmasimi oldu diye düşündüm tabi bunlar hep doktorun yanından çıkınca aklıma geliyor doktorun yanındayken bebegimi izlemekten aklıma soru dahi gelmiyor evde gelince bir sürü soru geliyor

Teşekkür ederim cevabınız için 😇benimde aklıma gelmeyen kalmadı. pozisyon değiştirirken kordon dolanmasimi oldu diye düşündüm tabi bunlar hep doktorun yanından çıkınca aklıma geliyor doktorun yanındayken bebegimi izlemekten aklıma soru dahi gelmiyor evde gelince bir sürü soru geliyor
Dogrudur ya herseyi dusunuyor insan ama oyle bisey olsaydı farkedilirdi, benim de farkli bir ultrason cihazinda 1 hafta geri çıktı kafaya takmamaya çalistim ama ister istemez aklımda hep, simdi pazartesi gunu kendi doktoruma gidicem stres olmadim degil 😁

Bir de dün okul müdürü aradı öğretmen ihtiyacı olduğundan yüzyüze eğitime başlamamı istedi. Kabul etmedim. Her ne kadar idari izinli olsak da ihtiyaç halinde idare çağırırsa göreve başlar diye madde eklemişler.ona istinaden çağırıyor
Evet maalesef öyle bir madde var ona istinaden çağırabilirler ama anlaşmanıza ve gitmeyecek olmana sevindim canım
Günaydın kızlar
Ocean mummy kullanıyorum ben

Bence kilosu haftasina gore cok iyi canim benimde 27+4 te 1200 28+4 te 1330 cikmisti bende cok az kilo almıs zanetmistim ama gercekten bu haftaya gore iyi kiloymus hareketleri de her kadina gore degisiyor mesela ben hareketsiz oldugum icin sabah uyandigim andan itibaren yatana kadar hisediyorum ama bazi kadinlar hep harekette oldugu icin bebek amniyon sivisinda salana salana uyuyor hep az hareket ediyor o yuzdenn korkma 😊

Dogrudur ya herseyi dusunuyor insan ama oyle bisey olsaydı farkedilirdi, benim de farkli bir ultrason cihazinda 1 hafta geri çıktı kafaya takmamaya çalistim ama ister istemez aklımda hep, simdi pazartesi gunu kendi doktoruma gidicem stres olmadim degil 😁
Aynen herşeye stres oluyoruz hayırlısıyla bebişlerimizi kucagimiza alsaydik. O zamanda gece uyurken nefes aliyormu, niye az emdi, çok ağlıyor bir yerimi ağrıyor gibi şeyleri düşünecez😂

X