- 1 Kasım 2019
- 85
- 132
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıyız benimde bgn 6+2 tebrik ederim ❣ Bende salı günü gitcem
Aminn Siz kalp atışını duydunuz mu?Benide 3. Yazın aranıza bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olacak temmuzda Allah ım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba canım ben de öğretmenim bence öğretmen olarak tam zamanında hamile kalmışız yani en azından ben öyleyim temmuzda doğurup altı ay ücretli izin kullanınca ilk dönemi kapatıyorum sonra da ücretsiz izinle bir seneye tamamlarım diye düşünüyorum. Okulumda öğretmen arkadaşım şuan 34 haftalık daha yeni izne ayrıldı. Bir sorun olmazsa ben de sonuna kadar çalışacam. Geleceği nasılda planladık daha üzüm tanesi kadar amaKızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
6 ay ücretli izin nasıl oluyorki.Merhaba canım ben de öğretmenim bence öğretmen olarak tam zamanında hamile kalmışız yani en azından ben öyleyim temmuzda doğurup altı ay ücretli izin kullanınca ilk dönemi kapatıyorum sonra da ücretsiz izinle bir seneye tamamlarım diye düşünüyorum. Okulumda öğretmen arkadaşım şuan 34 haftalık daha yeni izne ayrıldı. Bir sorun olmazsa ben de sonuna kadar çalışacam. Geleceği nasılda planladık daha üzüm tanesi kadar ama
Değere çok takılma. İki katı artmış sonuçta. Belki geç döllenmedir o yüzden düşük gibi görünebilir. Sağlıkla gelsin. Gözünüz aydın. Ama biran önce başlamanız gerekmez mi sulandırıcıya. Yada başlayana kadar en azından bebek aspirin alsan.Tum gruplara katilayim bari merhaba hanimlar son adet tarihim 9 ekim di carsamba gnu 120 degerle hamileligimi ogrendim cumada 371 oldu daha muayene olmadim doktorum 1 hafta sonra cagrdi.Bende pihtilasma sorunuda var sulandrici kullandim hamilelikten once ve devam ediorum igneye baslayacak doktor benimle ayni tarihli olan varmi? Siz ne ddrumdasiniz bana degerim biraz dusuk gbi gelio haftama gore ama bilemedim
Tebrik ederim öncelikle canım, öğrencileri de tam yıl sonu yarim bırakmak istemiyor insan, plan mecbur öğretmen olunca ama bebeler plansız napalimMerhaba canım ben de öğretmenim bence öğretmen olarak tam zamanında hamile kalmışız yani en azından ben öyleyim temmuzda doğurup altı ay ücretli izin kullanınca ilk dönemi kapatıyorum sonra da ücretsiz izinle bir seneye tamamlarım diye düşünüyorum. Okulumda öğretmen arkadaşım şuan 34 haftalık daha yeni izne ayrıldı. Bir sorun olmazsa ben de sonuna kadar çalışacam. Geleceği nasılda planladık daha üzüm tanesi kadar ama
Doktorunun telefonu varsa ara canım, takip et inşallah tekrarlamaz,Ya hafif lekem geldi benim ama çok az paniklemeli miyim eşimde işte oğlumda böyle olmamıştı hiç.
Kahverengiyse endişelenme ama fırsatın olursa Dr a git. Progestan verir en azından. Ama kırmızı kansa hemen git Dr a. Geçmiş olsun. Güzel düşün.Ya hafif lekem geldi benim ama çok az paniklemeli miyim eşimde işte oğlumda böyle olmamıştı hiç.
maalesef yok telefonuDoktorunun telefonu varsa ara canım, takip et inşallah tekrarlamaz,
Kahverengiydi şuana kadar birdaha olmadı şükür inşallah olmazKahverengiyse endişelenme ama fırsatın olursa Dr a git. Progestan verir en azından. Ama kırmızı kansa hemen git Dr a. Geçmiş olsun. Güzel düşün.
Sagol canim seninde gozun aydin evet sulandrici kullaniorum zaten hamile kalmadan once baslamsti doktorum.muayeneye haftaya cagrdi glne kadarda kullanmaya devam et dediDeğere çok takılma. İki katı artmış sonuçta. Belki geç döllenmedir o yüzden düşük gibi görünebilir. Sağlıkla gelsin. Gözünüz aydın. Ama biran önce başlamanız gerekmez mi sulandırıcıya. Yada başlayana kadar en azından bebek aspirin alsan.
Evet o adet olacakmışım gibi ağrı bende de sık sık oluyor kasık ağrısı azaldı. Keseyi geçen hafta biz de gördük. Ama böyle uzunlamasına şekilsiz bir şeydi kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.Bendede sağ tarafta ağrı var bazen adet sancısı gibi tüm rahmimde hissediyorum doktorum normal olduğunu rahimin büyümesinden dolayı olduğunu söyledi keseyide gördük.Ama geçen sene bir düşük yaptığım için bende korkuyorum..
Tabi canım herkesin vucüt yapısı farklı dolayısıyla yaşadığımız belirtilerde farklı. İçini ferah tut ve şanslısın benim gögüslerim çok acı veriyordu şuan azaldı çok şükür kasıkların ağrıması rahim büyümesinden kaynaklıHanımlar 5. Haftanın içindeyim. Henüz aman aman bir belirtimin olmaması normal mi? Arada bir kasıklarımda bir ağrı oluyor adet olacakmış gibi geçiyor. Göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az.
Daha çok erken canım ben 8.haftadayım hiçbişeyim yok inşallah seninde olmaz tek kötü yanı hamilemiyim ben gerçekten diyosun yoksa maşallah çok rahat olcak böyle giderseHanımlar 5. Haftanın içindeyim. Henüz aman aman bir belirtimin olmaması normal mi? Arada bir kasıklarımda bir ağrı oluyor adet olacakmış gibi geçiyor. Göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az.
Aynen bende öyle hissediyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz böyle devam ederDaha çok erken canım ben 8.haftadayım hiçbişeyim yok inşallah seninde olmaz tek kötü yanı hamilemiyim ben gerçekten diyosun yoksa maşallah çok rahat olcak böyle giderse